• GeneralNapoleon
    1.5k
    Znaci Rog, Belcar i Franjic bi kao trebali otic a dovodimo Soldu, Ljubicica i Mudraziju?

Ljubicic top, ali Mudri i Soldo uzas nad uzasima. Pa Rog, Belcar i Franjic su sve bolji veznjaci od te dvojice.

Soldi je domet preprodaja. A od Mudrazije ocekujem doprinos u rangu Mbukua. Jedini plus mu je sto je domaci pa je eto bolji za atmosferu dok grije klupu.

Belcara i Roga se po meni i moze vratit ali Franjic mi je must have i za sljedecu sezonu. Moze pokrpat tri pozicije i sve na nadprosjecnoj HNL razini.

Takoder se slazem sa natpisima kolege. I ja bih doveo jedino Krivaka i Jagusica od mladih HNL igraca. Uvjeren sam da bi imali vise koristi od njih na desnom krilo nego od recimo Lisice, ako se vec nece dovodit nuzno potrebno pojacanje.
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Zanimljivo, u članku 24sata navode kako dolazak Lisice forsiraju Podnar i novi SD Dabac. To su ljudi koji su direktno sudjelovali u prošlim prijelaznim rokovima s kojima nismo zadovoljni. Podnar je do dolaska Bobana bio glavni za sportski dio u Upravi, a Dabac je sudjelovao u dovođenju Kaneka i Ogiware, specijalist za japansko tržište. Ako se dobro sjećam, tada se pričalo da je još kao SD Šibenika preporučio Kaneka Šimiću. Također, kada je isti postao SD, mislim da je netko od insajdera napisao da on sam nije očekivao da će postati SD, dapače, mislio je da će ga Boban "počistiti" zbog činjenice da je kao glavni skaut sudjelovao u ovome debaklu. Toliko o njegovom samopouzdanju. Takvi ljudi će sada bacati milijune na igrače koji neće biti nikakav upgrade u odnosu na ovo što imamo sada. Je Lisica bolji od Mbukua? Mislim da nije.
  • rioda
    8.4k
    Nije mi jasno da se Franjić uopće ne spominje u smislu ostanka, a koliko znam imamo i opciju otkupa.
  • Facke
    5.8k
    Kaj se tice Lisice , Dinamo jos mora dogovoriti financijske uvjete s Istru. Prva ponuda nam je bila ispod miljuna.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Jel se zna kolika je otkupna za Bartola? Njega bi prvog ostavio.
  • rakurs
    1.3k
    upravo ovo sam krenuo pisati. Zašto se u svim medijima toliko sigurno navodi da se vraća u Wolfsburg? Ovo kaj je igrao odigrao je u najmanju ruku solidno i pomogao nam je zakrpati tog lijevog beka prilično dobro.

Naravno, bilo je lošijih utakmica, ali uglavnom u slučajevima kada je cijela momčad bila loša. Njegova polivalentnost je zlata vrijedna i po meni bi trebao imati mjesta slijedeće sezone. Bolja mi je opcija nego, na primjer Soldo kojeg se spominje da dolazi...
  • Paggini
    49.2k
    a koliko znam imamo i opciju otkupa.rioda

A ovisi koliko para traže jbg, to nigdje ne izlazi. Sumnjam da bi itko htio da ode, ali ne znamo koje su pare u pitanju.
  • keppi
    339
    Meni se čini da se sa nekim pojačanjima ipak previše žuri.
    Nije isto ako ćemo se potencijalno boriti za Ligu prvaka, Europa ligu ili Konferencijsku ligu.
  • Droljo
    15.8k

Ili se to može gledati kao vizija od koje se ne odustaje nevezano za europu.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    mislim, u principu, stoji rezon ALI.. mi ako se mislimo vratit u LP mi moramo uzet naslov, bildat koeficijent u EL ili KL, mi si ne mozemo dozvolit bas prosjecnu europsku sezonu u bilo kojem natjecanju, a isto tako ne vratit primat doma bi bilo pogubno.
    Razumijem da je i igracima LP mamac, ali dodi i izbori je. Na prvom mjestu je uvijek pitanje koliko ces platit i to je to. Nekim igracima izlaze ugovori, neki se vracaju u svoje klubove, neke treba prodat ili naci sporazum, ali novaca za izgradit momcad, pa makar na kredit mora bit.
    Ne smije se momcad slagat po LP, EL, KL kriteriju.
  • Droljo
    15.8k
    Vele u 24 sata da možda badelj dođe.
    Poker" novih igrača u veznom redu Dinama mogao bi kompletirati Milan Badelj (36). Doznajemo da ga je Dinamo zvao. Vide ga kao novog lidera svlačionice. On je već godinama kapetan Genoe, a ugovor mu istječe ovog ljeta. Ove sezone odigrao je 24 utakmice (1561 minutu) uz po gol i asistenciju. Badelj još nije odlučio hoće li u Dinamo, ostati u Genoi ili u mirovinu.
  • Nogo
    6.2k

Riješavamo se Ademija i Ristovskog a dovodi se Badelj?!
    Iskreno ne znam koliko nam on može pomoći s 36.godina.
  • rakurs
    1.3k
    Ajde ako je istina. Badelj, Mišić, Kačavenda, Mudražija, Soldo, Ljubičić. Tu ne računam Ademija jer mislim da slijedeće sezone neće biti u Dinamu, a sigurno neće biti važna karika (na terenu). Ova šestorka za dvije pozicije (šestica i osmica), kaj nije to malo previše? Možda i nije, ne mogu se ni sam odlučiti :lol: Kvalitetom bi to bila baš jebačka vezna linija, iako pitanje je koliko Miki još može s toliko godina.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Ja se i dalje nadam da je Soldo za preprodaju.
  • rokikaciga
    1.2k
    Covjek je starter u Serie A i ne znas koliko nam moze pomoc protiv Gorice, Lokomotive i Belupa?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.