• Efes Pilsen
    11.8k
    Jel se zna kolika je otkupna za Bartola? Njega bi prvog ostavio.
  • rakurs
    1.6k
    upravo ovo sam krenuo pisati. Zašto se u svim medijima toliko sigurno navodi da se vraća u Wolfsburg? Ovo kaj je igrao odigrao je u najmanju ruku solidno i pomogao nam je zakrpati tog lijevog beka prilično dobro.

Naravno, bilo je lošijih utakmica, ali uglavnom u slučajevima kada je cijela momčad bila loša. Njegova polivalentnost je zlata vrijedna i po meni bi trebao imati mjesta slijedeće sezone. Bolja mi je opcija nego, na primjer Soldo kojeg se spominje da dolazi...
  • Paggini
    59.4k
    a koliko znam imamo i opciju otkupa.rioda

A ovisi koliko para traže jbg, to nigdje ne izlazi. Sumnjam da bi itko htio da ode, ali ne znamo koje su pare u pitanju.
  • keppi
    423
    Meni se čini da se sa nekim pojačanjima ipak previše žuri.
    Nije isto ako ćemo se potencijalno boriti za Ligu prvaka, Europa ligu ili Konferencijsku ligu.
  • Droljo
    18.6k

Ili se to može gledati kao vizija od koje se ne odustaje nevezano za europu.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    mislim, u principu, stoji rezon ALI.. mi ako se mislimo vratit u LP mi moramo uzet naslov, bildat koeficijent u EL ili KL, mi si ne mozemo dozvolit bas prosjecnu europsku sezonu u bilo kojem natjecanju, a isto tako ne vratit primat doma bi bilo pogubno.
    Razumijem da je i igracima LP mamac, ali dodi i izbori je. Na prvom mjestu je uvijek pitanje koliko ces platit i to je to. Nekim igracima izlaze ugovori, neki se vracaju u svoje klubove, neke treba prodat ili naci sporazum, ali novaca za izgradit momcad, pa makar na kredit mora bit.
    Ne smije se momcad slagat po LP, EL, KL kriteriju.
  • Droljo
    18.6k
    Vele u 24 sata da možda badelj dođe.
    Poker" novih igrača u veznom redu Dinama mogao bi kompletirati Milan Badelj (36). Doznajemo da ga je Dinamo zvao. Vide ga kao novog lidera svlačionice. On je već godinama kapetan Genoe, a ugovor mu istječe ovog ljeta. Ove sezone odigrao je 24 utakmice (1561 minutu) uz po gol i asistenciju. Badelj još nije odlučio hoće li u Dinamo, ostati u Genoi ili u mirovinu.
  • Nogo
    8.4k

Riješavamo se Ademija i Ristovskog a dovodi se Badelj?!
    Iskreno ne znam koliko nam on može pomoći s 36.godina.
  • rakurs
    1.6k
    Ajde ako je istina. Badelj, Mišić, Kačavenda, Mudražija, Soldo, Ljubičić. Tu ne računam Ademija jer mislim da slijedeće sezone neće biti u Dinamu, a sigurno neće biti važna karika (na terenu). Ova šestorka za dvije pozicije (šestica i osmica), kaj nije to malo previše? Možda i nije, ne mogu se ni sam odlučiti :lol: Kvalitetom bi to bila baš jebačka vezna linija, iako pitanje je koliko Miki još može s toliko godina.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Ja se i dalje nadam da je Soldo za preprodaju.
  • rokikaciga
    3k
    Covjek je starter u Serie A i ne znas koliko nam moze pomoc protiv Gorice, Lokomotive i Belupa?
  • plavi devet
    558
    Nisam nešto oduševljen Lisicom, ali ako će doći za manje od milijun kako se piše i za rotaciju, čak i može proći.
    Ali naravno pod uvjetom da dođe još jedno desno krilo.
  • Droljo
    18.6k
    Što se mene tiče neka mišić i badelj dijele minutažu. Pa imamo oba spremna. Miško prvih 60 min ostalo miki nevezano za rezultat. Tip Top
  • marcio amoroso
    43.5k

Dinamo će po svim informacijama igrati 4-3-3. Tu ti igraju dvije osmice i jedna šestica tako da za vezni red realno trebaš 7 igrača.

Po meni su trenutno fiks Mišić, Kačavenda, Stojković, Mudri i Ljubičić.
    Fale još dvojica. Ako će Soldo ostati onda još jedan.
  • rakurs
    1.6k

Istina, zaboravio potpuno na najave o 4-3-3. Ima smisla onda definitivno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.