• plavi devet
    518
    Nisam nešto oduševljen Lisicom, ali ako će doći za manje od milijun kako se piše i za rotaciju, čak i može proći.
    Ali naravno pod uvjetom da dođe još jedno desno krilo.
  • Droljo
    15.8k
    Što se mene tiče neka mišić i badelj dijele minutažu. Pa imamo oba spremna. Miško prvih 60 min ostalo miki nevezano za rezultat. Tip Top
  • marcio amoroso
    41.4k

Dinamo će po svim informacijama igrati 4-3-3. Tu ti igraju dvije osmice i jedna šestica tako da za vezni red realno trebaš 7 igrača.

Po meni su trenutno fiks Mišić, Kačavenda, Stojković, Mudri i Ljubičić.
    Fale još dvojica. Ako će Soldo ostati onda još jedan.
  • rakurs
    1.3k

Istina, zaboravio potpuno na najave o 4-3-3. Ima smisla onda definitivno.
  • Paggini
    49.1k
    Riješavamo se Ademija i Ristovskog a dovodi se Badelj?!
    Iskreno ne znam koliko nam on može pomoći s 36.godina.
    Nogo

Pa i ako se dovodi, sigurno se dovodi za mentoriranje i limitirana minutaža uz ne pretjerano visok ugovor. Realno, da mogu birati jednog mentora u svlačionici, to bi bio Badelj. A vjerojatno ga se i priprema za nešto unutar kluba
  • Olmic
    4.5k
    Nadam se da se Ademi oprasta od aktivnog igranja i neka bude dio stozera novog trenera tko god on bio
  • rioda
    8.4k
    Čuo sam da Antolić dolazi, trebao bi igrati za Dinamo II.

Domagoj, ne Krešo... :grin:
  • Paggini
    49.1k
    Dinamo II lagano sastavlja ekipu za Konferencijsku ligu
  • Laugreano
    4k
    A gledao sam ga vise puta ove sezone, i sljedecu sezonu sigurno moze bit pojacanje. Odlicno cita igru i uvijek je na pravom mjestu sto nadoknađuje manjak fizikalija.

Prije par sezona imao je najviše presječenih lopti u Europi
    https://www.stats24.com/football/news-europes-top-10-players-for-interceptions-163
  • vlatkomarkovic
    977
    Čuo sam da Antolić dolazi, trebao bi igrati za Dinamo II.rioda

90%. Ali više u ulozi produljene ruke trenera, za mentorstvo i kako bi se što prije digli do zadovoljavajućeg ranga i onda ide u klub na poziciju najvjerojatnije na poziciju negdje u akademiji. Klub će njemu dati bodove za pro licencu kada za to dođe vrijeme.

Na njega se računa da će prije ili kasnije preuzeti drugu momčad. Također, ako se procijeni da nema potrebe da igra ide odmah u pogon.
  • skener
    2.7k
    Badelj se službeno oprostio od Genoe
  • Blueshadow86
    3.2k
    Meni se generalno uopće ne sviđa što mi ustvari većinu pojačanja dovlačimo iz Hnl-a.
  • nemapredaje
    5.2k

Nismo još nikoga “dovlekli”.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Ma ok, al ono... ne sviđa mi se uopće što je, navodno, riješen Mudražija, pa se sad spominje da vraćamo Soldu, kupujemo Lisicu... meni su to za Dinamo suviše "tanki" igrači čak i za klupu.
  • crophantom
    332
    Lisica je mlad, potentan, možeš ga i preprodati uvijek za istu cijenu ako sad ne uspije baš, Soldo takoder.
    Mudri je i meni problematičan, ne mislim da je igrač za Dinamo, ajde za neko ludilo u 75. Minuti kad lovis rezultat u HNLu, tu može
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.