• nemapredaje
    5.2k

Ja tim napisima ne vjerujem ni najmanje.
  • Zagi
    9.7k
    Da se razumijemo, do ozljede mali je bio avion.
    Talent je neosporan.
    Njega sam više htio nego Jagušića sada. Ili tu negdje , Jagušić je isto top. Dok su obojica igrali u Loksi, Krivaka sam više cijenio od Stojkovića.

Ali te ozljede ligamenata ... Grdo je to.

Ali ta silina kojom je igrao ... Turbo.
  • Nolifer
    11.1k
    Badelj i Modrić u veznom, mokri snovi... :hearts:
  • Crni86
    10.1k
    Nakon ove objave za Mikija, nekako sam sto posto uvjeren da cemo ga od nove sezone opet gledati kod nas.
  • Carrasco
    6.3k
    Opet se će plaćati odštete od 2,3 milijuna eura za igrače koji nisu nešto puno bolji od onih koje već imamo. Ako već imaš Cordobu i plaćeno je 2 milijuna za njega prošle godine radije forsiraj njega nego za isti iznos dovoditi igrača koji je tu negdje s njim.
  • Dragon1Warrior123
    4.2k
    Moja profilna pokazuje šta mislim o Badelju, neka bude backup i leader i ja nikad sretniji!
  • Paggini
    49.2k
    nego za isti iznos dovoditi igrača koji je tu negdje s njim.Carrasco

Samo sto je Lisica negdje oko 800k cca
  • Crni86
    10.1k
    24h tvrdi da smo nudili 600k, da istra trazi mrvu iznad milju eura i da se vjeruje da cemo se nac na sredini.
  • DiddyGuela
    3.3k

Cordoba je smjesan igrac i potpuno je jasno zasto ne dobiva "priliku".

Radi se o divljem i takticki neobucenom igracu kojeg jedino mozes istrpit u slucaju da je individualno klasu iznad svih. Cordoba osim sirove brzne (bez lopte!) nema bas nista. Ukratko, posvađan je sa loptom. I to je vidljivo nakon nekoliko njegovih utakmica. Decko jednostavno ne razumije kretnje i nije naucen na minimum taktickih zahtjeva koje bi igrac Dinama morao ispuniti. I zato ne igra, i zato se trenerima ne gubi vrijeme na njega.

Za usporedbu sa Lisicom koji nije nesto posebno ali na terenu izgleda kao profi nogometas koji zna koja mu je uloga. Samim time sto je u Istri i igrao vise pozicija, pa cak i defenzivno, pokazuje da se radi o skolovanom igracu. A i biti ce placen manje nego smo platili narkosima za Cordobu!
  • blue heart 72
    2.2k
    ma sve je jasno, ali nekada u životu treba i ući u neku vrstu svjesnog rizika. A kaj je v životu općenito, a o sportu da ne govorimo sigurno?
    Evo samo ovaj najfriškiji dvojac iz Lokse se isto grdo strgal, pa su se vratili i Stojke i Kač. Ja bi puno prije išao u realizaciju Krivaka, nego recimo Lisice ili Rozića, dok se o Mudrom ili Soldi (ako ga ne preprodaju) uopće ne bi izjašnjaval

Ajde da se nadodom, i na ovo friško spominjanje Badelja, od mene definitivno palac gore. Još uvijek ima kvalitetu i kapacitet za nas, a uz to je Miki top karakter, koji je bio nekada nepravedno omaložavan, kak od dijela novinara, tak i od dijela navijača
  • Brusa
    3.1k
    Nemoj tako o Cordobi. Ipak je Marić pitao svog frenda Baru jel ovaj dobar, a Bara mu je rekao da je.
    .... :meh:
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Mihi Zajcu na ljeto ističe posudba u Toulouseu. Možda probat njega dovest za poziciju zadnjeg veznog?
  • DiddyGuela
    3.3k

Ukratko - Bara i Maric odradili kombu sa mutnim Kolumbijskim klubom (lako za provjeriti o kojim ljudima je rijec) i to sve za samo 2M€.

I sada zlocesti treneri u Dinamu ne uce malog Juana ono sto ga nisu naucili treneri u kadetima. Tuzna prica.
  • Krizy
    56.2k

151 utakmica kao ofenzivni vezni
    136 utakmica kao središnji vezni
    2 utakmice kao zadnji vezni

On je "8"/"10", nije "6".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.