• Droljo
    15.8k
    Nisu svi igrači iz HNL-a vrijedni Dinama, pogotovo ne iz puno manjih klubova.NVKOD

Zato forsat posudbe sa pravom otkupa uz minimalnu doplatu za posudbu. Pa ak se pokaže super.
  • vjeko1701
    14.8k
    Malo tko će ti na to pristati ukoliko su u pitanju njihovi najbolji igrači.
  • Droljo
    15.8k

Zato im se plati a znaš i sam kako igrači (manjih klubova) krenu sa pritiskom prema klubu kad im se otvori takva prilika. To moramo koristiti jer ipak smo mi dinamo! Nedosanjani san 90% hnl igrača.
  • rakurs
    1.3k
    Tri mjeseca ponavljanja istih članaka, istih imena, pričanja kako je "koračić do potpisa", kako bi "sve trebalo biti uskoro dogovoreno", kako se samo "čeka potpis igrača" i sl.NVKOD

A ne, ne! Kaže Olivari da neće!

"Nećemo vas svaki dan bombardirati s imenima igrača koji bi trebali u nadolazećem ljetnom mercatu doći ili otići iz Dinama. Nabrajali smo neke posljednjih dana i tu bismo sad stali. Konačno, sve je pod kontrolom Zvonimira Bobana, bez čijeg amena u Maksimirsku 128 ne može ući ni izaći niti - komarac."

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/prva-bobanova-akvizicija-u-dinamo-stize-pravi-ratnik-i-maratonac-iz-bundeslige-15584693
  • Hrc-Vg
    676
    Ljubičiću na TM kao osnovu poziciju navode 6-icu…Ja ga nisam gledao, ima tko upoznatiji s njim?
  • Odani Zgd
    448
    Cordobu ako nije u planu,definitivno poslat negdje na posudbu di će igrat,trebalo ga je zimus poslat u Goricu ako je istina da je bilo interesa.Preskupo je plaćen da bi grijao klupu,propala mu je cijela godina.Mali ili će negdje eksplodirat na posudbi pa da bar znaš na čemu si,ili ga se rješiti.Nema smisla dečka držat zakovanog za klupu.Mislim da dečko ima mota za igru,i da nije još prikazao svoj puni potencijal.
  • Crni86
    10.1k
    kolege koje su ga gledali i pratili su vise rekli da je box to box osmica, odnosno zamjena za Peru
  • Tvrdica McTvrdi
    91
    Ne će ti pristajat klubovi na to, pogotovo s ponajboljim igračima. Ne vrijede više pravila od prije 5+ godina, ukoliko mi nećemo platit Lisicu bude netko drugi. Mislim da smo se zadnjih nekoliko godina uvjerili u to (Bakrar, Mierez, Frigan, Beljo, Pašalić, Šotiček, Adrian Leon Barišić...).

Zasada mi svi ovi igrači djeluju kao rotacija, a nama treba nekoliko njih za prvih 11.
  • Hrc-Vg
    676
    hvala na odgovoru. Onda je čudno zakaj je na TM stavljen ko 6-ica.
  • blue heart 72
    2.2k
    Od HNL igrača ja bi uzeo samo malog Jagu i Krivaka i ostavil bi ih za pripreme sa prvom ekipom i nakon odrađenih priprema odlučil kaj z njima, dal ih ostaviti ili posudba u klub gdje bi redovito igrali. Te eventualno Valinčića i Selahija.
    Puno forumaša zagovaraju Morrisona i Koskija, a ja sam izgleda jedan od rijetkih koji nije oduševljen ni jednim, ni drugim. Pogotovo ne Morrisonom. Kaj se stopera tiče, po meni nam tu treba baš kapitalac, neki "novi i mlađi KTC"
  • Odani Zgd
    448
    Koliko bude nas koštao taj Lisica?Opće je poznato da su HNL klubovi prema Dinamu gulikože...
  • Laugreano
    4k
    Prošlu sezonu je najvise odigrao na DM pa mozda zato. A i u Rapidu je uvijek igrao DM
  • Zagi
    9.7k
    Kako to da se spominje Krivak kada je dečko tek na početku povratka od ozljede?
  • blue heart 72
    2.2k
    pa zato jer netko u njemu vidi ono nešto sada, a ne dok bu mu cijena 5x veća.
    I zbog toga sam napisal da bi ga potpisali, uzel na pripreme i onda odlučil kaj i kak dalje sa njime. Zadržati ili ga posuditi jednu sezonu, tam gdje bu igral
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.