• austrijanac
    8.7k
    HNL po meni ima raznovrsniju kvalitetu nego prije 5 godina.

To ne znači da je liga bolja ili jača (za mene je jedino mjerilo Europa).

No svaki klub ove sezone ima nešto ili nekog, tako da pogled prema HNL dvorištu ima smisla.
  • Anderson Costa
    210
    Mozda jedno nepopulanrno misljnje... RAdnje nebi iskrcavao lovu na Lisicu, bi ako bi isli po pojacanje na desnom krilu ali ne bi za njega. Ako se ne uspimo utopit nekom Cordobu mislim da ne dobijamo puno vise sa Lisicom u odnosu na Cordobu pod pretpostavkom da bude zdav i glavom u nogometu.
  • Filip85
    1.2k
    Jedina stvar koja je bila dobra u šugoslaviji je zakon do 28-e. To bi vratio bez da trepnem...
  • modri-kibic
    1k

Koliko znam on bi išao što bliže doma.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Cordobi je rečeno da nađe novi klub, posudba ili otkup ne znam. Na njega se, barem u idućoj sezoni, ne racuna. Nije samo zbog toga što je stranac nit je zbog njegovih igračkih kvaliteta, ima neozbiljan karakter i pristup treninzima. Također je taktički strašno nediscipliniran.

Lisica dosta podsjeća na Orsica samo što nije toliko elitan u nekim segmentima igre, ali s druge strane ipak je visedimenzionalniji igrač. Nisam oduševljen ovim pickom, ali vjerujem Bobanu.

Ovdje po ko zna koji put govorim Dinamo treba dofurati Krivaka. Krivak je barem prije ozlijede pokazao da je u tom trenutku najtalentiraniji igrač lige, barem 2 razine iznad Soticeka. Ne dovedemo li ga može nam se dogoditi vrlo lako "situacija Fruk" ili još gore.

Također poprilicno sam siguran da se gledaju naši mladi igrači vani tipa Vidovic, Tunjic, Pesch... Neće se ponoviti scenarij Ivanovic, Pasalic.
  • mali M
    9.2k
    Mislim šta se ja uopće imam raspravljati, Boban i ja imamo isti stavvlatkomarkovic

ja i Boban jedno smo :lol:

Stranci će dolaziti samo kao klasni dokazani igraci koji ćemo plaćati pun k, ostalo sve nas pogon i najbolji talenti HNLa.vlatkomarkovic

A buraz pa ovo trubi cijeli forum već godinama sad ti tu privatiziraš tu misao kao da ste ti i Boban osmislili taj masterplan... Da se razumijemo, Boban mi je topčina, ovo ide više tebe.

Evo ti još jedna misao za koju Boban i ja imamo isti stav, ali slobodno si ju privatiziraj.
    Iduće godine ako ćemo puno pobjeđivati Dinamo će ponovo osvojiti prvenstvo!
    Bonus - Vjerujem da će navijači biti sretni zbog toga..
  • Crni86
    18.1k
    Nicolas Milanovic kaj je zapeo negdje na putu do nas potpisao za Aberdeen.
  • Droljo
    23.3k

Nasukao se na otok izgleda.
  • OsamŠest
    6.4k
    Nicolas Milanovic kaj je zapeo negdje na putu do nas potpisao za Aberdeen.Crni86

Kod Karlovca sa Garcijom.
  • Mihaljević
    14.2k
    A Segecic za rapid becTranzicijski Napad

y233861711036822.jpg
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    A buraz pa ovo trubi cijeli forum već godinama sad ti tu privatiziraš tu misao kao da ste ti i Boban osmislili taj masterplan... Da se razumijemo, Boban mi je topčina, ovo ide više tebe.mali M

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/zaokret-u-dinamu-okrecemo-se-mladima-sa-strancima-ne-mozemo-napraviti-razliku/2559499.aspx

On je bio mnogima idol. Toliko o tome kako svi na forumu trube godinama isto...
  • Niko1986
    4.9k
    Previše se brinete… Pa za ovaj prijelazni rok imamo skaute Džemu i Šokotu koji će pronaći prava pojačanja.
  • prefontaine
    5.6k
    Džemo je orijentiran na tržište BiH i ex-YU zemalja, a Tomo traži talente iz Portugala. Što se toga tiče, mislim da smo super pokriveni
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    sve za 10 , tako piše u ugovoru odkad su zaposleni , problem je samo u tome da ni jedan igrač nije doveden ni iz BiH a niti iz Portugala /Brazila govornog područja. I u Maju vlaku smo imali vrhunskog scouta koji mrsni iz Zagreba nije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.