• Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Pa toliko ima zato kaj očito nije pokazao na treningu da treba imat više.
  • Tranzicijski Napad
    631

Jesi gledo trening koji pa to mozes rec ili
  • Odani Zgd
    701
    Već opjevani Selahi,njemu izlazi sada ugovor ili ga je produžio?Njega bih volio vidjeti u Dinamu
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Hoćeš reć da su sva 4 trenera toliki debili da ne razumiju kakvog dragulja imaju, a gledaju ga svaki dan?
  • Tranzicijski Napad
    631

Trebao si odgovoriti sa samo jednom rijeci, nisam.

To kaj perkovic stavlja igraceu najboljoj formi je druga stvar.
  • dinon7
    1.9k
    Zar nije Cordoba kod Bjelice bio relativno standardan?
    Meni se čini da je to vrijeme dosta igrao i dobivao prilika, nakon toga je uslijedila ozljeda koja ga je očito jako udaljila
  • Hebimir Strašni
    102
    koji faking Gagua ti se šališ :lol: Što se Lisice tiće on je vrhunski talent,ali je čovjek s 21 godinom imao više ozljeda neho jeremija.Ako njega dopeljamo garantiram da je prvi koji će nastaviti naš niz ozljeda križnih. Koski bi bio top , ali mislkm da smo njega izgubili i da ide u lige 5. Ak moramo još nekog iz Istre ja bi Rozića kao backupa Pjaci.
  • Pacho
    2.4k
    Ja i dalje mislim da Cordoba moze biti jeben igrac
  • sarenicvjetic
    122
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.
    Danas nema vise “taj mora” igrat,nema vise čekanja i odrastanja jer je lova imperativ.
    Jagusic je igrač kojeg tek treba razviti i dovođenje na ljeto može ispast samo slicno kao s belcarom,a to je da ga ubiješ prerano.
    Nama trebaju gotovi igrači da bi se uz povoljan rezultat onda mogli razvijat jakirovici,mikici,jagusici.
    Samo strateški i zbog cijene jagusica treba kupiti i ostaviti na posudbi 1godinu u belupu.
    Dobro da smo se za prijelazni rok pripremili vrsnim skautima..još nema naznake da se nešto pokušava promjeniti.
    Lisica<spikic
    Isti profil igrača samo lisica košta 2 milje..a ovaj je tvoj
  • Dzoni
    1.7k
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.sarenicvjetic

Ne znam na koji Dinamo misliš, ali to što kažeš za zagrebački Dinamo nema veze s vezom
  • nemapredaje
    5.6k
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.sarenicvjetic

Totalno suprotno kolega moj. Dinamo je RAZVOJNI klub. Da krenemo ulagati isključivo u gotove igrače propali bi za par godina.
  • Facke
    6.3k
    Opce mi nije jasne zbog cega se govori da je HNL nikad losiji? Istra se je digla pod Garciju i igra atraktiven nogomet, Slaven se je digel pod Kovacevicem, Gorica igra kvalitetne pod Carevicem i imame dobrih i kvalitetnih igraca v lige v sakem klubu. A za Dinamo ima materijala.
    Jagusic, Lisica, Fruk , Marusic itd. Ali onda treba naprimjer u Jagusicu i Lisice dati priliku i minutazu v Dinamu. Mi na levem krilu imame Pjacu a Hoxha bi isel nekam dalje. Tu onda treba , ak oceme Jagusica , njemu dati minute. Bar po mojem mislenju.
  • crophantom
    1.1k
    Vidjet ćemo kad krenu kvalifikacije za Europu na kojoj razini je HNL, pa kad opet budu neugodne Zire, Gzire, Ružomberoci, Olimpije i ostali Toboli onda se to svede u realne okvire.
  • Crni86
    12.7k
    Mi na levem krilu imame Pjacu a Hoxha bi isel nekam dalje. Tu onda treba , ak oceme JagusicaFacke

Mali je desna osmica ili desno krilo. Ima jako dobru lijevu nogu i mislim da bi ga bilo bezveze trositi onda na lijevoj strani.

Na kraju i na toj desnoj strani ce imati puno vise prilika jer odlaskom batija, stojke ce se prekomandirati u vezni red. Prakticki mali moze upast u prvih 11 ako smatramo da je on taj.

A kaj se tice hnla, mislim da je za dinamo dobro sta su ostale ekipe pocele igrat nogomet. Mozda se brane protiv nas, ali ostalih 70% nogometa igraju na posjed, igraju nogomet i samim time se tako lakse filtriraju igraci za nas jer upravo je to ono sto je nas dnk.
  • Facke
    6.3k

A da. More Jagusic igrati dense, leve, v sredine. Al ak ga mislime uzeti , morame mu dati minute. Ovu sezonu je iste igral na vise pozicija. Dosta se je saltal. Igral je na desnem krilu, na desetke, na levem krilu (ak tam nije igral Grgic). Al ja vidim prostora za njega v Dinamu. Pitanje kakuv bi mi plan imeli s njim. Ak bumo zeli Lisicu onda bi prije rekel da bi Jagusic pri nami igral na levem. Nadam se da se bude Cordobe dale jos priliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.