• Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Hoćeš reć da su sva 4 trenera toliki debili da ne razumiju kakvog dragulja imaju, a gledaju ga svaki dan?
  • Tranzicijski Napad
    946

Trebao si odgovoriti sa samo jednom rijeci, nisam.

To kaj perkovic stavlja igraceu najboljoj formi je druga stvar.
  • DinoLeonix
    2k
    Zar nije Cordoba kod Bjelice bio relativno standardan?
    Meni se čini da je to vrijeme dosta igrao i dobivao prilika, nakon toga je uslijedila ozljeda koja ga je očito jako udaljila
  • Hebimir Strašni
    164
    koji faking Gagua ti se šališ :lol: Što se Lisice tiće on je vrhunski talent,ali je čovjek s 21 godinom imao više ozljeda neho jeremija.Ako njega dopeljamo garantiram da je prvi koji će nastaviti naš niz ozljeda križnih. Koski bi bio top , ali mislkm da smo njega izgubili i da ide u lige 5. Ak moramo još nekog iz Istre ja bi Rozića kao backupa Pjaci.
  • Pacho
    11.7k
    Ja i dalje mislim da Cordoba moze biti jeben igrac
  • sarenicvjetic
    122
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.
    Danas nema vise “taj mora” igrat,nema vise čekanja i odrastanja jer je lova imperativ.
    Jagusic je igrač kojeg tek treba razviti i dovođenje na ljeto može ispast samo slicno kao s belcarom,a to je da ga ubiješ prerano.
    Nama trebaju gotovi igrači da bi se uz povoljan rezultat onda mogli razvijat jakirovici,mikici,jagusici.
    Samo strateški i zbog cijene jagusica treba kupiti i ostaviti na posudbi 1godinu u belupu.
    Dobro da smo se za prijelazni rok pripremili vrsnim skautima..još nema naznake da se nešto pokušava promjeniti.
    Lisica<spikic
    Isti profil igrača samo lisica košta 2 milje..a ovaj je tvoj
  • Dzoni
    3.2k
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.sarenicvjetic

Ne znam na koji Dinamo misliš, ali to što kažeš za zagrebački Dinamo nema veze s vezom
  • nemapredaje
    6.6k
    Dinamo ne stigne i nema ljude za razvoj igrača,niti se time bave niti su se ikad bavili.sarenicvjetic

Totalno suprotno kolega moj. Dinamo je RAZVOJNI klub. Da krenemo ulagati isključivo u gotove igrače propali bi za par godina.
  • Facke
    7.1k
    Opce mi nije jasne zbog cega se govori da je HNL nikad losiji? Istra se je digla pod Garciju i igra atraktiven nogomet, Slaven se je digel pod Kovacevicem, Gorica igra kvalitetne pod Carevicem i imame dobrih i kvalitetnih igraca v lige v sakem klubu. A za Dinamo ima materijala.
    Jagusic, Lisica, Fruk , Marusic itd. Ali onda treba naprimjer u Jagusicu i Lisice dati priliku i minutazu v Dinamu. Mi na levem krilu imame Pjacu a Hoxha bi isel nekam dalje. Tu onda treba , ak oceme Jagusica , njemu dati minute. Bar po mojem mislenju.
  • crophantom
    2.6k
    Vidjet ćemo kad krenu kvalifikacije za Europu na kojoj razini je HNL, pa kad opet budu neugodne Zire, Gzire, Ružomberoci, Olimpije i ostali Toboli onda se to svede u realne okvire.
  • Crni86
    18.1k
    Mi na levem krilu imame Pjacu a Hoxha bi isel nekam dalje. Tu onda treba , ak oceme JagusicaFacke

Mali je desna osmica ili desno krilo. Ima jako dobru lijevu nogu i mislim da bi ga bilo bezveze trositi onda na lijevoj strani.

Na kraju i na toj desnoj strani ce imati puno vise prilika jer odlaskom batija, stojke ce se prekomandirati u vezni red. Prakticki mali moze upast u prvih 11 ako smatramo da je on taj.

A kaj se tice hnla, mislim da je za dinamo dobro sta su ostale ekipe pocele igrat nogomet. Mozda se brane protiv nas, ali ostalih 70% nogometa igraju na posjed, igraju nogomet i samim time se tako lakse filtriraju igraci za nas jer upravo je to ono sto je nas dnk.
  • Facke
    7.1k

A da. More Jagusic igrati dense, leve, v sredine. Al ak ga mislime uzeti , morame mu dati minute. Ovu sezonu je iste igral na vise pozicija. Dosta se je saltal. Igral je na desnem krilu, na desetke, na levem krilu (ak tam nije igral Grgic). Al ja vidim prostora za njega v Dinamu. Pitanje kakuv bi mi plan imeli s njim. Ak bumo zeli Lisicu onda bi prije rekel da bi Jagusic pri nami igral na levem. Nadam se da se bude Cordobe dale jos priliku.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Opce mi nije jasne zbog cega se govori da je HNL nikad losiji?Facke

HNL je trenutno jako zanimljiv, dosta ljudi je na tribinama i svi se za nešto bore. To diže ligu na viši nivo. Po meni nije toliko kvalitetna koliko je zanimljiva liga.

Problem HNL-a su ambicije klubova. Rijeka će na ljeto opet prodati sve šta može i onda ćemo se svi zajedno čuditi kad ih neka Olimpija nakanta. Osijek će na ljeto slagati kompletno novu momčad pa ćemo se čuditi Ziri ili Kyzilzharu. Tovari će promijeniti upravu, sportskog, trenera i 9 igrača pa ćemo se čuditi Gziri ili Ružomberoku.

Naši klubovi su puno bolji i puno bolje izgledaju na terenu na kraju sezona nego na početku pa se onda svi zavaramo i nadamo da će dva, tri ili četiri kluba ući u grupnu fazu nečega. Na kraju knjiga kao i uvijek spadne na jedno slovo, na d.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Prica se naveliko da ce Moharrami preselit u Osijek po isteku ugovora?
    Ja se nadam da ne ostaje u HNLu ako vec ide.
  • Facke
    7.1k

Nazalost , je to tak. Ne vidim da je Rijeke, Osijeku ili Hajduku cilj da se plaseraju u europsku skupinu. Ak prejdeju pretkola super , ako ne onda im to ne smeta. A to je steta. Uz europu bi se i ti klubovi digli. Al nema ambicije. Ja se nadam da bu Istra i iduce sezone dobre zgledala, da bu imala ambicije za iskorak. Ak budu dalje nastavili s takvem radem i dogovorili dalje igrace ko Radosevica onda bi oni iducu sezonu trebali biti kandidat za meste na tablice koje vodi u europu. V Rijeke to ne vidim. Oni se iste dosta kesne pojacaju. Za Osijek bumo vidli kaj planira novi sportski direktor. Makar , ne treba njimi pune. Boto im je ostavil dobru momcad. Kaj se tice Hajduka, pitaj boga kaj tam bude. Ali oni same ciljaju na tu titulu v prvenstvu i ne zgledaju mi ko da imaju preveliki interes igrati europu. Naravne , treba i financije pogledati ali europa bi im bila dodatna inekcija. Uz to da oni igraju redovne europske skupine mogli bi prodati igrace i ua veksu cifru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.