• Keyser Soze
    13.4k
    Može domaći, al samo ako se radi o Matanoviću, Ivanušecu, Pongračiću koji jedva čekaju doć u Dinamo :rofl:
  • vlatkomarkovic
    967

Bit je price da u HNLu kupuješ mlade igrače koje razvijas dalje... Pa ne znam gdje sam ja napisao da mi moramo napraviti All-star team Istre, Lokse, Slavena i Varaždina. Dapače ja sam napisao da nam ne trebaju svi ovi igrači koje sad ljudi žele iz Istre, jer ta ista Istra je bila 8. pod Tramezzanijem.

Ali ako želiš ubosti mladog igrača koji ti može biti nositelj i onda ga prodati dalje, to Dinamo može raditi samo u Hrvatskoj i BiH, eventualno u Sloveniji. Također imamo komparativnu prednost, ako dovodimo naše izvana.

Po meni, a i očito po Bobanu, kupovati strane igrače da ti pune rotaciju, kako je to Maric zamislio, je suludo. Znači ti ćeš sada dovesti nekog stranca da ti igra rotaciju, pa evo vidjeli smo kako je to ispalo... Bilo bi bolje da je Mmmaeove minute ove godine dobio Zivkovic ili mali Jakir. Još kaj je najgore taj Mmmae nije doveden kao rotacijski igrač...

Taj moneyball neegzistira u ligue 2, taj moneyball i da egzistira je za Dinamo neizvediv. Ma ustvari sve sam već rekao, ali ne mislim da bi Dinamo sada trebao kupiti Rozica, Valincica, Jelenica, Jurisica, Mitrovskog, Božića.. i da bi nam to riješilo sve probleme. Mislim da bi Dinamo mogao gledati putem Krivaka, Jagusica, Matkovica jer su to igrači koji su mladi i mogu se razvijati i pokazali su talent. Isto tako ne mislim da je Ligue 2 novo svjetsko čudo. Dapače mislim da je loš value for money. Ako već zapinjemo na neku drugu ligu bolje otići u Španjolsku jer ekculi tamo je nekoliko igrača iz segunde napravilo karijere u klubovima a la Dinamo iako i to je suludo, ali manje.
  • vjeko1701
    14.8k
    Pa očito se vode borbe između toga na ovom forumu. Prvo - samo ne preplaćivati HNL, onda - samo ne strance pa će opet za par mjeseci biti - ne preplaćivati HNL.

Nema tu nekog univerzalnog zaključka kaj je uvijek bolje ili lošije. Treba uložiti u sportski sektor i skaut službu. Treba imati jako prisutstvo u regiji ali ne i a priori odbacivati inozemstvo. I to je to. Uz dobro posložen sustav, veće su šanse da se pogodi s igračem odkud god došao.
  • vlatkomarkovic
    967
    Mislim šta se ja uopće imam raspravljati, Boban i ja imamo isti stav tj. Ja se slažem s Bobanom i to ćete vrlo skoro svi vidjeti. Samo me zanima tko će 1.7. kada dođu prvi rezultati čistke i dalje ostati kod stava koji forsira, a tko će se prikloniti novoj politici kluba.

I kada iduće godine na ovaj način zveknemo 20 bodova više nego li imamo sada, hoće li itko opet spominjati ligue 2. Jer Boban zna više o nogometu nego cijeli ovaj forum puta 10.

Stranci će dolaziti samo kao klasni dokazani igraci koji ćemo plaćati pun k, ostalo sve nas pogon i najbolji talenti HNLa.
  • Droljo
    15.7k
    I kada iduće godine na ovaj način zveknemo 20 bodova više nego li imamo sadavlatkomarkovic

Jel to sigurica? Da dignemo nešto na kladionici.

Jer Boban zna više o nogometu nego cijeli ovaj forum puta 10.vlatkomarkovic

Više te ne shvaćam ozbiljno. Adio
  • vlatkomarkovic
    967
    Više te ne shvaćam ozbiljno. AdioDroljo

Ja tebe nikad ni nisam shvaćao ozbiljno, ako te to tješi.
  • Droljo
    15.7k

Previše pametuješ za nekoga tko nema dva pišanja na forumu ali ajde. Sam deri. Živio
  • vlatkomarkovic
    967
    Previše pametuješ za nekoga tko nema dva pišanja na forumu ali ajde. Sam deri. ŽivioDroljo

Bolje imati poneku diplomicu iz nogometa, nego pisanje, ali ok. Ustvari bolje imati ikakvu diplomicu, kamo li više njih nego pisanje...
  • marcio amoroso
    41.4k
    Opomena @vlatkomarkovic i @Droljo
    Probleme ako postoje rješavajte u inboxu. Ne spamajte.
  • sarenicvjetic
    93
    osim toga drugo neznas napisat
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Posto se spominje da moramo dovest stopera. Šta je sa onim ljevakom Becir Omeragic. Montpellier ispada u drugu ligu, jel ga je ko pratija?
  • Nolifer
    11.1k

Meni je zanimljiv onaj Varaždinec Ba, taj bi postao zvjer uz KTCa i RPGa
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Ba, Morisson iz SBK takvi igrači pretežno završe u Rijeci. Čak sam i procita na jednom riječkom profilu na IG da su zainteresirani za Morissona
  • Žan
    533
    Pocele su jake sizofrenije, ajmo jos clanaka da se sukladno tome i terapije pojacavaju !!!
  • Mihaljević
    12.8k
    Jagušić ili Vrbačić na desnom krilu će dati puno više nego Lisica.

Lisica nije tehničar, nije gol igrač, samo je brz i dribler što puno donosi samo nogometu kojem Istra igra.

Ali 21g, preko 100 nastupa za Istru, puno više cijenim takvog igrača nego nekog talibana od kojeg ne znaš šta očekuješ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.