• Ritam Ulice
    335
    bude ok mali nekada ali brat bratu tesko je istovremeno biti realan i navijac hajduka. Sveprisutan kmeket ti pomuti um i postanes izgoretina vrlo brzo..
  • Ritam Ulice
    335
    nemoj zaboravit onu smijuriju iza pjace, kakva je to tek hrpa imbecilcina majko mila
  • Paggini
    48.6k

Iza Pjace, NH glasilo, poznatiji kao "Da, da, nemamo ni igru, ni igrače, ni upravu, ali stavimo to sve na stranu i ajmo se sat i po vremena pozabaviti pravim krivcima - HNSom i Dinamom"
  • crophantom
    244
    Iso sam poslušati šta kažu uvijek analitični i objektivni Miho i Korda čiji je slogan stop površnosti.
    Majke ti mile, Miho ko nedojebani srednjoškolac, poluduhovit, on bi poslao juniore protiv Rijeke, pa onda ozbiljno on bi poslao juniore... i ok, nek šalju koga oce, boli me kurac, to će im bit najveća pobjeda u novijoj povijesti ako izgube i donesu Rijeci naslov, nešto ko njihova verzija Kosovske bitke.
    Ali pazi, lik prosere, to je iz analitičkog pogleda, ljudi kod nas ne gledaju analitički...
    A da Dinamo isto napravi vidio bi slučajeve Zagrebačkog nepoštenja još od 17. Stoljeća...

Od svih odvratnih novinara, vlogera, blogera i svega ostalog po bespucima interneta šta prati HNL, meni nema iritantnije, perfidnije i pokvarenije spodobe od Mihe Topića.

I ak se Globan opet bude lizo s njima isto ću ga opet na svim društvenim mrezama sterat u neku stvar.

Eto, samo toliko...

Edit: da ikad upoznam Globana samo bi ga pitao jel on stvarno toliko loše cita ljude pa ne može skuziti ovom Topicu u glasu i očima koliko patoloski mrzi Dinamo i kolko je sve što priča fejk ili se lizao s njima unatoč tome što je to znao, ali mu je tad trebala platforma.
  • Paggini
    48.6k
    Moram pohvaliti Cmrecnjaka za nošenje s ovim odvratnim i degutantnim Topićevim podržavanjem puštanja utakmice.

Klošar tovarski se jedva suzdržavao od orgazma zamišljajući da klub kojim se toliko ponosi namjerno pusti utakmicu, a Cmrecnjak je bezrezervno osudio ikakve insinuacije i relativiziranje takvih makinacija.

Ako je ikome trebala konacna potvrda lažnog morala i licemjerja, neka sluša Topića kako podržava namjerno puštanje utakmice svog kluba na svom stadionu protiv rivala.
  • tigric
    647
    Ima netko točnu minutu toga u podcastu?
  • Niko1986
    1.4k
    Bitno da se taj Topić postavlja kao objektivna moralna vertikala. Mogu zamislit da je obrnuti scenarij i Rijeka ide na Maksimir kako bi pričao o tome da je bolje pustiti…
  • Paggini
    48.6k

Negdje pred kraj je, samo traži kad je Topić ekstremno crven u faci sa smiješkom na licu, tad pričaju vjerojatno o namještanju utakmice.
  • Markelo
    3.3k
    Globan je bio mr. koeficijent sve do nedavno. Tvrdio je u podcast inkubatoru prije nekih 4-5 godina, da je bio navijač Dinama u mladosti a da u zadnje vrijeme podupire sve hrv klubove u Europi i nada se što boljem koeficijentu. I njega je Dinamovo proljeće probudilo iz hibernacije
  • Sibirski plavac
    5.3k

Od 2:27:55 pa nadalje
  • Pacho
    823
    Kako se zajapuri pretilo smece svaki put kad se spomene Dinamo. Neka ga samo gusi. U svim tim perfidnim kvaziobjektivnim tovarima cuci kmecavo govno. To im je utkano u genetski kod.
  • Jos-Optimus
    5.5k
    Mislim, općenito su ljigavi. Insinuacije Slavenovog puštanja Dinama, ej Slaven pustio Dinamu, prošlo kolo su samo o Ercegu pričali, bolesnici bolesni, ali izgubit će pratitelje zbog te neobjektivnosti, ja sam ih prekrižio. Katastrofa
  • Omake
    8.1k
    Hahah. Slaven protiv Dinama imao veći xG od Rijeke i Hajduka u zadnja dva derbija kombinirano , pa je zaključak da Slaven pušta hahaha. Objektivno, nema šta.
  • crophantom
    244
    smetaju mi i neke druge stvari kod njega koje sam mu napisao, ali nebi reko da je nešto njega probudilo iz hibernacije. Jer nedavno sam naletio na njihov klip gdje neko (nisam siguran jel Paušić ili ovo meketalo Topić) kaže da su se baš čuli s Globanom, pa ga zvali da dođe opet, a on je reko da nije zgodno da sad dolazi...
    Znači očito i dalje voli tu i tamo analitički pogledati na nogomet uz takve rasne eksperte, od kojih je jednom karijera ispijat kave po Solinu, drugom da radi u BIH klubovima, a trećem da ga Sopa fura okolo ko pudlicu, jer bez njega može samo podcaste snimat.

Da ne govorim kolko mi ide na kurac što stalno spominju da piju kave s dinamovim analiticarima, s ljudima u klubu, imaju info o tome što je radio Maric, a što Dabac itd. Baš me zanima jel bi neka naša verzija tribina.hr bila toliko dobrodošla u blitvolandu...
  • criticus
    3.5k
    Pa kad bi Tovari izašli s juniorima na Titu protiv "mrskog rivala" to bi do kraja pred svima razotkrilo priče o moralu i poštenju. Dokazalo da su klub po mjeri idejnog vođe LjPV.

Desetljeća ljage koju bacaju po nama bi se tako odbila od ogledala u koje gledaju i prasnilo im po faci. Veću pobjedu od tog nemožemo poželjeti. Mi izgubimo jedan naslov a oni nose tu ljagu u desetljećima koja dolaze a sve patološke laži koje bi izrekli u godinama koje dolaze bi bila riješena jednom jedinom slikom sastava iz ove utakmice.

Edit: nemojte me krivo shvatiti, ne mislim da je dobro izgubiti naslov. Ali, ako smo ga ikad zaslužili izgubit to je ove godine s obzirom na igru i sve ostale nebuloze. Ako je u takvoj situaciji cijena izgubljenog naslova to što će se ovi razotkrit do kraja, rado plaćam tu cijenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.