• Brusa
    3k
    koji matijević?
  • Carrasco
    6.3k
    kandidat za gradonacelnika splita
  • username
    27
    6 minuta uživanja u kmeketu
  • Batigol
    78
    kandidat SDPa i Mozemo...
  • chago13
    187
    Matijević je Srbin
  • Ritam Ulice
    331
    zato ja obavezno poslusam onog malog s hajducke štorije, to mi je obavezno za urlanje
  • Filip85
    169
    on mi se od svih njih čini nekako najrealniji i najnormalniji...možda griješim, ali takav dojam sam stekao.
  • username
    27
    bas je tesko biti realan i normalan pored zokija talijana i prgavog podcasta
  • Ritam Ulice
    331
    bude ok mali nekada ali brat bratu tesko je istovremeno biti realan i navijac hajduka. Sveprisutan kmeket ti pomuti um i postanes izgoretina vrlo brzo..
  • Ritam Ulice
    331
    nemoj zaboravit onu smijuriju iza pjace, kakva je to tek hrpa imbecilcina majko mila
  • Paggini
    48.6k

Iza Pjace, NH glasilo, poznatiji kao "Da, da, nemamo ni igru, ni igrače, ni upravu, ali stavimo to sve na stranu i ajmo se sat i po vremena pozabaviti pravim krivcima - HNSom i Dinamom"
  • crophantom
    222
    Iso sam poslušati šta kažu uvijek analitični i objektivni Miho i Korda čiji je slogan stop površnosti.
    Majke ti mile, Miho ko nedojebani srednjoškolac, poluduhovit, on bi poslao juniore protiv Rijeke, pa onda ozbiljno on bi poslao juniore... i ok, nek šalju koga oce, boli me kurac, to će im bit najveća pobjeda u novijoj povijesti ako izgube i donesu Rijeci naslov, nešto ko njihova verzija Kosovske bitke.
    Ali pazi, lik prosere, to je iz analitičkog pogleda, ljudi kod nas ne gledaju analitički...
    A da Dinamo isto napravi vidio bi slučajeve Zagrebačkog nepoštenja još od 17. Stoljeća...

Od svih odvratnih novinara, vlogera, blogera i svega ostalog po bespucima interneta šta prati HNL, meni nema iritantnije, perfidnije i pokvarenije spodobe od Mihe Topića.

I ak se Globan opet bude lizo s njima isto ću ga opet na svim društvenim mrezama sterat u neku stvar.

Eto, samo toliko...

Edit: da ikad upoznam Globana samo bi ga pitao jel on stvarno toliko loše cita ljude pa ne može skuziti ovom Topicu u glasu i očima koliko patoloski mrzi Dinamo i kolko je sve što priča fejk ili se lizao s njima unatoč tome što je to znao, ali mu je tad trebala platforma.
  • Paggini
    48.6k
    Moram pohvaliti Cmrecnjaka za nošenje s ovim odvratnim i degutantnim Topićevim podržavanjem puštanja utakmice.

Klošar tovarski se jedva suzdržavao od orgazma zamišljajući da klub kojim se toliko ponosi namjerno pusti utakmicu, a Cmrecnjak je bezrezervno osudio ikakve insinuacije i relativiziranje takvih makinacija.

Ako je ikome trebala konacna potvrda lažnog morala i licemjerja, neka sluša Topića kako podržava namjerno puštanje utakmice svog kluba na svom stadionu protiv rivala.
  • tigric
    647
    Ima netko točnu minutu toga u podcastu?
  • Niko1986
    1.4k
    Bitno da se taj Topić postavlja kao objektivna moralna vertikala. Mogu zamislit da je obrnuti scenarij i Rijeka ide na Maksimir kako bi pričao o tome da je bolje pustiti…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.