• Paggini
    48.6k

Negdje pred kraj je, samo traži kad je Topić ekstremno crven u faci sa smiješkom na licu, tad pričaju vjerojatno o namještanju utakmice.
  • Markelo
    3.3k
    Globan je bio mr. koeficijent sve do nedavno. Tvrdio je u podcast inkubatoru prije nekih 4-5 godina, da je bio navijač Dinama u mladosti a da u zadnje vrijeme podupire sve hrv klubove u Europi i nada se što boljem koeficijentu. I njega je Dinamovo proljeće probudilo iz hibernacije
  • Sibirski plavac
    5.3k

Od 2:27:55 pa nadalje
  • Pacho
    822
    Kako se zajapuri pretilo smece svaki put kad se spomene Dinamo. Neka ga samo gusi. U svim tim perfidnim kvaziobjektivnim tovarima cuci kmecavo govno. To im je utkano u genetski kod.
  • Jos-Optimus
    5.5k
    Mislim, općenito su ljigavi. Insinuacije Slavenovog puštanja Dinama, ej Slaven pustio Dinamu, prošlo kolo su samo o Ercegu pričali, bolesnici bolesni, ali izgubit će pratitelje zbog te neobjektivnosti, ja sam ih prekrižio. Katastrofa
  • Omake
    8.1k
    Hahah. Slaven protiv Dinama imao veći xG od Rijeke i Hajduka u zadnja dva derbija kombinirano , pa je zaključak da Slaven pušta hahaha. Objektivno, nema šta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.