• Nolifer
    15.8k

Baš isto se nadam da i sadašnji nebu nikad više u ložu, baš me zanima ishod afere Hipodrom
  • Mali Zeus
    22.2k
    tu pričamo o manjim parcelama, ako netko nabavi veću parcelu i dalje će moći napraviti cca isto, a sve i da napravi nešto manje, samo će korigirati cijenu na više i to je to, jer ljudi očito žele živjeti i kupovati stanove u tim preizgrađenim kvartovima. da nije tako ne bi kvadrat stana plaćali preko 5000 eura i stanovi se ne bi kaparili u toku projektiranja. — db-izbjeglica

Nije stvar kupuje li se, jer se kupuje nego kako to izgleda, tj. da se uredi konačno što se i kako i u kojim gabaritima može, a što ne može izgraditi. Neki dan je bila emisija baš o toj preizgrađenosti i o (ne)dosupnosti stanova u Zagrebu, kad to vidiš na jednom mjestu dođe ti zlo. One sve uličice oko Trešnjevačkog placa, to izgleda kao malo bolji pojas Gaze, svaka kuća i zgrada ima nešto svoje, negdje premali prozori, negdje prevelike terase, nema mjesta za parking, nema nogostupa, teški divlji zapad.
  • Hnlovac
    8.3k
    Augsburski tramvaji, iako su rabljeni, bolje se drže od naših koncarevih napravljeni prije 20-25g (tmk 2100 ja mislim)

Jedini minus su mi ta zelena sjedala i mrak te vrsta koja se agresivno zatvaraju

Kaj se tiče tišine i prostora, puno je bolji. Vidi se da su Švabe Švabe, još uvijek imaju visok standard proizvoda
  • Crusades
    26.1k
    Jel zna netko kaj se radi tamo na putu prema Glavnom kolodvoru di je bila nezavršena zgrada banke neke ako se ne varam?
  • db-izbjeglica
    22.6k
    Nije stvar kupuje li se, jer se kupuje nego kako to izgleda, tj. da se uredi konačno što se i kako i u kojim gabaritima može, a što ne može izgraditi. Neki dan je bila emisija baš o toj preizgrađenosti i o (ne)dosupnosti stanova u Zagrebu, kad to vidiš na jednom mjestu dođe ti zlo. One sve uličice oko Trešnjevačkog placa, to izgleda kao malo bolji pojas Gaze, svaka kuća i zgrada ima nešto svoje, negdje premali prozori, negdje prevelike terase, nema mjesta za parking, nema nogostupa, teški divlji zapad. — Mali Zeus

nema tu spasa osim poslati bagere na površinu valjda pola zagreba, takvi dijelovi nisu izgrađeni po nikakvom planu.

sve što si napisao je propisano i aktualnim GUP-om. građevinski pravac, minimalna veličina parcele ovisno o vrsti zgrade, definirana je maksimalna izgrađenost, iskoristivost, katnost, udaljenost od susjednih parcela, minimalni broj parkinga, postotak zelenila, itd, itd...i sve treba zadovoljiti. opet kažem, predloženi GUP u sebi ne sadrži nikakve drastične i radikalne promjene u tom segmentu, jer su sve njegove odredbe uglavnom isprepletene sa ostalim zakonodavstvom i rijetko kad se iz parcele može izvući maksimum. malo su spušteni nekakvi kriteriji i to praktički isključivo u nekavom širem centru, GUP-a na manje atraktivnim lokacijama ostaje apsolutno isti.

tipično predizborno dobacivanje lopticom u svrhu kampanje. teza da je to nekakva epohalna promjena i da će taj GUP značajno promijeniti bilo što je jednostavno - neistina.
  • Hnlovac
    8.3k
    ta ex Zaba je u privatnom vlasništvu, vlasnik Josip Baricevic ja msm

Grad ga je natjerao da to sruši i sad radi novi zgradu, a najjace je kaj još uvijek nemamo nikakav render kak će izgledati , ali mislim da će imati 3-4 kata jer je to maksimum

Navodno ce imati fasadu na foru Parka Kneževa
  • Mali Zeus
    22.2k
    Da, tužno sve skupa.
  • Dino
    5.8k
    Otkad u tramvajima vrijeme ove sheme "the next stop is:.."?
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ja jutros isto čuo, to je za turiste valjda.
  • Doktor Kunić
    7.3k
    "Turiste" iz nepala
  • Mali Zeus
    22.2k
    e te, da, pogodio si.

Dobro da nije na nepalskom ili indijskom haha jel tak.
  • NORTE
    27.9k
    Izdvojite 19 minuta i pogledajte nastup Lovrića na Hrt-u.

Pričao je i o problemima ZET-a kao jednom od uzroka prometnog kolapsa.

Dosta zanimljivo i mislim da mu je ovo pomoglo u borbi za mjesto u skupštini, bez obzira na gradsko-obiteljsku aferu.

Ostali kandidati su odbili sudjelovati jer je Senf odustao što mu ne ide na čast, bez obzira što bi čitavo vrijeme bio meta napada.

https://www.youtube.com/live/ISoyXHMbzPo?si=ju7RDqHO2maO_IGh

Metro bi financirala EU s 85% i on se zalaže za taj projekt.
    Dok zeleni o tome ne pričaju.

Ono što mi se ne sviđa je gradsko sufinanciranje domova umirovljenika i vrtića za što je Lovrić odgovoran, po meni je to katastrofalna politika.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Tomica je ispao totalna kukavica. On bi bio političar al da se fino priča o njemu i da u najgorem slučaju jedni drugima govore sram te bilo pec pec. Nije htio doći jer zna i sam da nema ni nastup ni karizmu i da se ne bi tamo dobro proveo. Ali kaj onda naprave ostali kandidati, iz revolta ne dođu u studiju i ispadnu još veći kreteni i kukavice od Tomice.

Lovrić je, lopina, ni kriv ni dužan imao predizborno obraćanje na HRT-u.

A te priče o metrou i ZET-u lik koji je bio Bandićev tarzanić može mačku o rep objesiti. Slična obećanja je imao i njegov pokojni šef, dobro da nije rekao da će uvesti i podno grijanje na špici ili produžiti tramvaj do Plesa.
  • Droljo
    32.6k
    I poslije bandića - bandić!
    Nekak mi to tak zvuči :lol:
  • Nolifer
    15.8k
    A ni ovaj nije daleko od toga, glumi populistu, svima se uvlači u dupe, pa čak i nosi Dinamov dres, što je gadljivo, radi sve za glasove. Tak da dobro si zboril droljo, nakon banditosa bandic 2.0 :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet