Ako metro mogu imati Rennes, Toulouse, Lausseana, Bilbao, Kriviy Rih i Adana, onda može i Zagreb. — NORTE
Senf je uvjetovao stadion s demokratizacijom Dinama. — ElDorado
Ajmo ovako. Voziti bicikl je općenito gej i zato u našem narodu ne će zaživjeti. #nedamonafossilfuels — Tvrdica McTvrdi
Ja osobno ću glasati za Jonjića. A svi ostali kandidati su mi prihvatljiviji od Tomaševića i tko god da bude u drugom krugu dat ću mu glas samo da Tomasevic ne dođe do drugoga mandata. — Miro Vugrinec
I kaj bi mi sad trebali? Pljeskat mu? Pa napravio je to radi političkih poena — IvanKupres
Biciklisti su jedan od rijetkih sportova gdje su većina sudionika ljevičari, bicikliranje na duze staze snizava testosteron, kao i maratonsko trcanje. Naravno mountain biking je totalno druga stvar. A da ne pričam o tome da je odrasli muskarac koji biciklira u sukobu sa interesima vlastite prostate. — IvanKupres
Nijedan drugi, NIJEDAN drugi politicar nije niti ''A'' rekao nesto po pitanju demokratizacije dinama, dok je TT javno 'uvjetovao' nesto na temelju toga. — jedan u nizu
E, koji drugi politicar je bio gradonacelnik? Ne shvacam, senf je jedini imo priliku nesto napraviti — IvanKupres
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.