• Nolifer
    10.9k

Baš isto se nadam da i sadašnji nebu nikad više u ložu, baš me zanima ishod afere Hipodrom
  • Mali Zeus
    16.9k
    tu pričamo o manjim parcelama, ako netko nabavi veću parcelu i dalje će moći napraviti cca isto, a sve i da napravi nešto manje, samo će korigirati cijenu na više i to je to, jer ljudi očito žele živjeti i kupovati stanove u tim preizgrađenim kvartovima. da nije tako ne bi kvadrat stana plaćali preko 5000 eura i stanovi se ne bi kaparili u toku projektiranja.db-izbjeglica

Nije stvar kupuje li se, jer se kupuje nego kako to izgleda, tj. da se uredi konačno što se i kako i u kojim gabaritima može, a što ne može izgraditi. Neki dan je bila emisija baš o toj preizgrađenosti i o (ne)dosupnosti stanova u Zagrebu, kad to vidiš na jednom mjestu dođe ti zlo. One sve uličice oko Trešnjevačkog placa, to izgleda kao malo bolji pojas Gaze, svaka kuća i zgrada ima nešto svoje, negdje premali prozori, negdje prevelike terase, nema mjesta za parking, nema nogostupa, teški divlji zapad.
  • Hnlovac
    2.1k
    Augsburski tramvaji, iako su rabljeni, bolje se drže od naših koncarevih napravljeni prije 20-25g (tmk 2100 ja mislim)

Jedini minus su mi ta zelena sjedala i mrak te vrsta koja se agresivno zatvaraju

Kaj se tiče tišine i prostora, puno je bolji. Vidi se da su Švabe Švabe, još uvijek imaju visok standard proizvoda
  • Crusades
    16k
    Jel zna netko kaj se radi tamo na putu prema Glavnom kolodvoru di je bila nezavršena zgrada banke neke ako se ne varam?
  • db-izbjeglica
    17.3k
    Nije stvar kupuje li se, jer se kupuje nego kako to izgleda, tj. da se uredi konačno što se i kako i u kojim gabaritima može, a što ne može izgraditi. Neki dan je bila emisija baš o toj preizgrađenosti i o (ne)dosupnosti stanova u Zagrebu, kad to vidiš na jednom mjestu dođe ti zlo. One sve uličice oko Trešnjevačkog placa, to izgleda kao malo bolji pojas Gaze, svaka kuća i zgrada ima nešto svoje, negdje premali prozori, negdje prevelike terase, nema mjesta za parking, nema nogostupa, teški divlji zapad.Mali Zeus

nema tu spasa osim poslati bagere na površinu valjda pola zagreba, takvi dijelovi nisu izgrađeni po nikakvom planu.

sve što si napisao je propisano i aktualnim GUP-om. građevinski pravac, minimalna veličina parcele ovisno o vrsti zgrade, definirana je maksimalna izgrađenost, iskoristivost, katnost, udaljenost od susjednih parcela, minimalni broj parkinga, postotak zelenila, itd, itd...i sve treba zadovoljiti. opet kažem, predloženi GUP u sebi ne sadrži nikakve drastične i radikalne promjene u tom segmentu, jer su sve njegove odredbe uglavnom isprepletene sa ostalim zakonodavstvom i rijetko kad se iz parcele može izvući maksimum. malo su spušteni nekakvi kriteriji i to praktički isključivo u nekavom širem centru, GUP-a na manje atraktivnim lokacijama ostaje apsolutno isti.

tipično predizborno dobacivanje lopticom u svrhu kampanje. teza da je to nekakva epohalna promjena i da će taj GUP značajno promijeniti bilo što je jednostavno - neistina.
  • Hnlovac
    2.1k
    ta ex Zaba je u privatnom vlasništvu, vlasnik Josip Baricevic ja msm

Grad ga je natjerao da to sruši i sad radi novi zgradu, a najjace je kaj još uvijek nemamo nikakav render kak će izgledati , ali mislim da će imati 3-4 kata jer je to maksimum

Navodno ce imati fasadu na foru Parka Kneževa
  • Mali Zeus
    16.9k
    Da, tužno sve skupa.
  • Dino
    3.6k
    Otkad u tramvajima vrijeme ove sheme "the next stop is:.."?
  • Mali Zeus
    16.9k
    Ja jutros isto čuo, to je za turiste valjda.
  • Doktor Kunić
    4.7k
    "Turiste" iz nepala
  • Mali Zeus
    16.9k
    e te, da, pogodio si.

Dobro da nije na nepalskom ili indijskom haha jel tak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.