• Dadox
    190
    Labavi su i Kova i Perković.Nije to razina koju mi trebamo.Možda Garcia ili neki od ona dva slovenska španjolca.Ne znam…Valjda Zvone zna.
  • ŽacZgb
    235
    Moj favorit je i dalje Garcia,koji ak su istinite priče da Dinamo za trenera hoće domaćeg čovjeka ispada iz kombinacija.

Napisao sam čim je Sandro preuzeo klupu da mu želim da osvoji prvenstvo i upiše se u osvajače HNL-a i u povijest Dinama kao trener koji je spasio sezonu,ali ne bi volio da ponavljamo greške od prije i umjesto da pomladimo ekipu i dovedemo dobrog trenera sve ostavljamo kak je samo zato kaj se sezona završila na najbolji mogući način.
  • Brusa
    2.9k
    Trebali bi svi šutjeti , do kraja prvenstva, i pustiti trenera Sandra Perkovića da dalje radi svoj posao.
    A nakon 25.5. kako god završilo , možemo se svađati do mile volje.
    Pustite trenera Sandra Perkovića da radi svoj posao :cool:
  • ElDorado
    3.6k
    smiri dozivljaj. Nitko ne sere da bi srao.svi smo sretni i odusevljeni. Ali budi realan nije li greska stavit na wingbacka Hoxhu na kojeg ide Durdov. Da se nije ukazao Gale kaj bi se pisalo danas?
  • Noel
    11.1k

Di si zaboravio gospodina i profesora Čačića?
  • ElDorado
    3.6k
    Kaj se Garcije tice. Jucer smo gledali tu istu Istru na postavljenu obranu Lokse. Velika je to razlika trenirati tranzicijsku momcad i momcad koja mora dominirati.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Tako je.

Imali su dvije jako važne utakmice kad su se približili četvrtom mjestu, dvije utakmice pod pritiskom koje “moraš” dobiti da bi igrao Europu. Epilog? Dvije blijede predstave i dva boda.

Ne znam, dosadan sam i sam sebi ali meni je to s Istrom dječja igra. Nabili su nas onakve jer smo u tom periodu imali talijanskog maga koji nije bio u stanju pogledati analizu i poslati im dvije špice i ubiti tu famoznu izgradnju u prvoj trećini. Čak ni protiv mrtvog Hajduka prvih 20 minuta nisu izlazili dobro jer su ovi krenuli na ho-ruk.

E sad, želimo li takvog trenera koji gura tu pozicijsku igru i drvi jedno te isto, ili nekoga tko se može prilagoditi svim sistemima i svim ekipama? Meni je odgovor jasan i nadam se da će svi brzo uvidjeti što Dinamu treba.
  • Orc123
    11.4k
    a gledam sad i Kovacevica i katastrofa postavljena momcad od samog pocetka....dobar je Kovacevic ali nije to razina Dinama .....ovakav rspali Osijek ih izdominirao 1. Pol i mogao i vise voditi a ne 2:0 samo
    Edit: evo i 3 komada dobili doma od Osijeka i premasili su jos Sarani i penal......
  • The Undertaker
    7.7k
    Belupo je spustio gas, igrači ne idu do kraja jer se vjerovatno čuvaju ozljeda i pripremaju za kup.
  • dinon7
    1.6k
    Belupo niti danas ne briljira. (Osijek upravo zabio za 3:0) Dapače, Osijek ih je potpuno nadigrao. Sviđa mi se Bobanova ideja o Hrvatskoj svlačionici, no to ne znaci da apsolutno sve i jedna osoba treba biti Hrvat ili pričati hrvatski jezik. S dobrim, modernim trenerom kao sto su danas mladi španjolski treneri, na suge staze može dobiti puno vise nego s Kovačevićem.
  • Jaro
    9.8k
    ak nemre te igrace u Slavenu drzati naspanane, gdje ce Dinamovce za HNL?
    Nema u HNL trenera za nas i to je to...
  • ElDorado
    3.6k
    u pravu si. A tesko je procijeniti i sta je do (ne)kvalitete igrača. Al slazem se da su to jednosmjerni treneri bez adaptibilnosti koja nama treba.
  • Orc123
    11.4k
    je, spustili nogu s gasa a bore se za europu....mi smo njih precijenili bas kao i Kovacevica...na racun medijske pompe ce dobiti posao kod nas a cini mi se da ce izgoriti do jeseni vec...
  • The Undertaker
    7.7k
    Slažem se. Ovo kako danas igra Slaven ( opušteno i dekoncentriramo) Dinamo je igrao skoro čitavu prošlu sezonu. Čak bi im danas jedan poraz od 5-6 komada dobro došao da se priberu.
  • Paggini
    47.6k
    Dajte Jovičevića potvrdite da ne moram ove borbe između HNL trenera čitati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.