• Captain America
    19.9k
    Tu se moglo pročitati kako Kovačević dosta toga temelji na atmosferi. Sigurno su ove priče o odlasku utjecale na atmosferu u ekipi, a i na njegov autoritet.

Na kraju dana, svaki trener ima lošije periode. Guardioli i Ancelottiju koji su obilježili zadnjih 10 godina se raspadaju ekipe ove sezone pa to ne znači da su loši treneri.

Sumnjam da se Boban iz nekog hira odlučio za Kovačevića kao prvog trenera u svom mandatu kao i da se nije raspitao o kakvom se treneru i čovjeku radi.
  • Odani Zgd
    404
    Ako ti je gušt.....baniraj.Napisao sam da je to moje osobno mišljenje.....živio
  • Patak
    3.4k
    Čabraja je odličan smiren trener, ne znam zašto bi se njega izostavilo kad se nabrajaju HNL treneri. Po kojim kriterijima je Kovačević toliko bolji da bi se njega razmatralo, a Čabraju ne.

.Da ubacim još jedno poznato HNL ime, Simon Rožman je preporodio Osijek u mjesec i pol dana, a i u Rijeci je bio odličan. Ne znam kakav je bio u Sloveniji od kad je otišao iz Rijeke, možda netko zna..
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Mislim da nije autoritativan tip trenera, iskreno. U Sarajevu se nije baš nametnuo.

Da napomenem, tko ne zna i jer se to omalovažava, to je inače jako teška sredina. Ali gore ga se nije šmekalo. Mislim da nema težinu za Dinamo.
  • Paggini
    47.6k
    Zašto se ne spominje ovdje Mario Carević??? Zadnjih 5 kola 11 bodova, bod od Dinama! A nitko čovjeka i znalca da spomene!
  • Izet Hajrović
    4.9k
    pa evo, trenutni prosjek bodova s Goricom je 1.30. Kovačević s Varaždinom ima 1.19 što se valorizira kao dobar posao. Ako se spominje Kovačević, onda nije čudno da ljudi posežu za Čabrajom i sličnima. Mogao bi i Šafarić biti dobro rješenje ako nastavimo tim tempom...

Nitko od njih nije trener za Dinamo.
  • Droljo
    15.3k
    Zašto se ne spominje ovdje Mario Carević??? Zadnjih 5 kola 11 bodova, bod od Dinama! A nitko čovjeka i znalca da spomene!Paggini
    Kolega uozbiljite se.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/656751
  • Zg123
    1.8k
    Rozman je nakon Rijeke u doslovno svim klubovima napravio los posao, sem Domzala. Dakle u klubovima di mu je imperativ bio uzeti titulu je debelo kiksao, a ne znam bas da se 0,86 bodova po utakmici u Osijeku moze nazvati preporodom. On i jest za osrednje klubove kojima je cilj uhvatiti 3-4 mjesto u ligi ili sredinu tablice, za nesto jace od toga je pokazao da je limitiran
  • Dzoni
    1.2k
    Definitivno Rožman nije trener za Dinamo, ali statistika prosječnog broja bodova po utaknici ne govori ni u pola ono što se događa Osijeku zadnje 3 utakmice. Naravno ako Osijek nastavi ovim tempom
  • Noel
    11.1k
    Samo kum Rajko Vidović :heart:
  • Neznam
    22
    A Zekić?
  • Eduardo
    24.2k
    Simon Rožman je preporodio Osijek u mjesec i pol danaPatak

U prvih pet tekmi upisao pet poraza, pa nakon toga tri pobjede u nizu... bolje bi bilo reći da je momčad pokazala znakove oporavka... ali baš preporod? Vjerujem da za to ipak treba malo više od tri pobjede.
  • Tongo Doumbia
    6.4k
    Pa meni taj Zekić ima više mangupskog i trenerskog u sebi od svih ovih navedenih kandidata. Osim toga, ima duži i staž. Po čemu su svi ovi bolji kandidati?

Pa mene je neki dan u ime Kovačevića bilo stid kad je čitao najavu za turnir za Bartolovića, iskreno.

Od ovih ne bih nikoga, ali onako, pitam, što je točno za ruganje?
  • Zg123
    1.8k
    Zekic je bunkeras i igra s 3 od iza
  • Paggini
    47.6k
    Zekic je bunkeras i igra s 3 od izaZg123

Može
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.