• Crni86
    9.9k
    Velica se perkovica za pobjedu, a upravo radi poteza gdje se gurnuo hoxha lijevo umjesto pjace smo skoro primili 2,3 gola preko te strane. Curili smo posteno, a perkovic nije uopce reagirao.

Ima perkovic zasluga za pobjedom, ali imao je i srece da ova postavka nije iskoristena od strane hajduka i sto je Galesic bio skoncentriran.

Ima ocito neke dobre zamisli, ali ocito i nema bas kvalitetnu cjelokupnu sliku. Pravi majstor bi to nakon 2,3 ispadnja hoxhe brzo zatvorio. Svi koji pratimo dinamo, nazalost znamo da hoxha defanzivno ispada kao ratkapa. Iza njegovih leda je ugl autoput…
  • ElDorado
    3.6k
    bas to. Nije reagirao na Rileta jer se Livaja odmah prikopčao na njega, a i Šego ga je silovao. Umjesto Pjace lijevo je odmah trebao gurnuti nekog od veznjaka, Hoxha potpuni promasaj. Dva ulaza Durdova i Trajkovskog, njega nigdje.
    Inače je nevjerojatno kaka ta naša vezna linija prodiše Petkovim ulaskom.nakon 1-0 igrali smo najbolje i da nije Rile porauhao mislim da bi ih razbili.
  • Jaro
    9.8k
    Opa, skupili se velki znalci i takticari danas. Isti koji su unisono najavljivali da ako se u prvih 10-15-20 min nis ne napravi da je to to i gotova tekma danas kukaju i traze stvari koje ne valjaju u pobjedi 3-1 na poljudu u situaciji 4 kola prije kraja i gdje si u minusu 1 bod...
    Moderatura, vrijedi li jos vrijeme popusta na uvrede jer imam jednu za tu ekipu sad?
  • Crni86
    9.9k
    Ljudi na ovoj temi komentiraju zasto perkovic treba ili ne treba ostat trener. A ti si malo pobrko loncice.

Ne trebamo bit nojevi i treba stvari realno sagledat. Imali smo slicnu situaciju poslije quarabaga pa smo vidjeli gdje nas je ona dovela ove sezone.

Velika pobjeda, ali ne tako takticko savrsenstvo trenera kako neki zele prikazati. A neki su i brzo zaboravili koprivnicu (1:4) i ne tako daleku goricu (0:1). Nitko ne umanjuje uspjeh ekipe i pobjede nad hajdukom.
  • Neznam
    17
    Ma kakav Perkovic i takticko savrsenstvo, dajte budite ozbiljni. Da nam Lucic nije poklonio 2 gola bi izgubili, vise nas je sreca pomazila...
    Dinamu treba trener koji ce stvoriti automatizme i igru, koja vec dulje vremena ne postoji.
  • Zg123
    1.8k
    Zamjene prekasno opet, zadnjih 10 minuta Baturina i Kulenovic samo sto se ne sruse, vidjelo se da nam fali energije i nema reakcije. Tek u 85. Kaca i Rog ulaze, to su ti detalji i vodjenje utakmice koje Perkovic nema i to je vec veliki uzorak utakmica i nije prvi put.
  • Miro Vugrinec
    8.1k
    Sandro Perkovic je dečko koji je čekao šansu godinama, došao je u klub prije 4-5 godina u juniore 2 kao pomoćnik. Juniori 2 su inače najnebitnija generacija u klubu, to su igrači koji sa 17-18 godina igraju juniorsku zupanijsku ligu s dubravom, dugim selom Itd. On je tamo došao kao pomoćnik i nije mu bilo ispod časti raditi tamo jer je Dinamovac. Poslu je prianjao ozbiljno i studiozno bez obzira na razinu na kojoj radi. Zbog toga ga je Kopic uzeo u stožer.

Nakon toga završila je avantura s Kopicem, Sandro je otišao iz kluba i odlučio samostalno u trenerske vode, otišao je na Cipar i u Latviju i sasvim je dobro obavljao posao. 2023 u ljeto, imao je par opcija iz hnl, Bih i Slovenije, ali ljudi iz kluba su ga nazvali da dođe pomoć u školi kao jedan od trenera, ali da će s vremenom ga gurnuti ponovo u prvu momčad, ali u bitniju ulogu nego u prošlom mandatu. On je to kao Dinamovac prihvatio, dobio je generaciju pionira i trenirao je toga ljeta uz njih, kako je i sam jučer spomenuo TNT grupu( Kulenovic, Rozic, Saranic, Brekalo, Brkljača, Stefulj). No nakon svega mjesec dana dolazi u stožer prve ekipe ponovno, brze od očekivanog kod Biscana.

Zatim dolazi Jakir, Sandro ostaje, Jakir čija je kvaliteta da svakog pomoćnika pita za mišljenje, priča sa Sandrom i Sandro mu nepopularno tada spominje Kulenovica da bi vrijedilo probati s njime. Jakir se slozi s tim, dovede Kulenovica, na kraju taj Kule nekim svojim golovima iz drugog plana prošle godine bude ključan za prvenstvo. Odlazi Jakir, dolazi Bjelica, pa Cannavaro, Sandro ih sve preživljava i evo na kraju dočeka i on svoju šansu.

Uzeo je ekipu u knock downu, ekipu koju su svi već otpisali, ali on nije jer tu vidi i svoju i njihovu šansu. Pobjeđuje 3 od 3 derbija, Šibenik rutinski u gostima uz lošiju tekmu s Goricom. Sasvim solidno, pogotovo u tim okolnostima. Do kraja su ostale još 3 tekme, ako Sandro pobjedi sve 3 vjerojatno ćemo biti prvaci. A s peharom prvaka i preokretom u samom finišu sezone, apsolutno bi zaslužio šansu za početak iduće sezone.

On je jako studiozan trener, želi napredovati, ima sjajan odnos s igračima i to mu je plus, ali ujedno i minus. Jer s njima je par godina, a pomoćni treneri ugoavnom s ihracima stvore prijateljski odnos, pa je tu malo onda pitanje autoriteta kad ti ajmo rec frend preko noći postane trener. Ali očigledno mu za sad to dobro ide i ako osvoji prvenstvo zaslužuje i on svoje mjesto pod suncem.

Moj prvi izbor bi bili Garcia i Riera, ali ukoliko je Kovačević najbliži za trenera, nikako ga ne bih mjenjao za Sandra jer vjerujte mi da nije bolji od Sandra, to pricam jer znam jako dobro price i jednog i drugog i njihove kvalitete i mane.
    Tako da svaka čast Sandro, samo tako dalje, donesi nam titulu pa neka Zvone odluci sta je najbolje
  • Paggini
    47.4k
    Nemoj se ljutit Miro, ali ne mogu ozbiljno shvatiti osobu koja kaže da je Kovačević u pet deka s Perkovićem. Ne kažem da je Kovačević trener za Dinamo, ali sam apsolutno siguran da Perković nije.

Tvoj argument je da si "ti čuo da Kovačević ne zna o nogometu", a taj Kovačević je igrao i igra jako dobar nogomet s dosta ograničenim ekipama - Varaždinom i Belupom. Tko je prije ove sezone očekivao da će taj Belupo biti 4. i u finalu kupa? Ali da, ti veliki neimenovani znalci nogometa su rekli da Kovacevic ne zna taktiku...

Perković s druge strane, ako gledamo sramotne utakmice - Belupo, Banjole, Gorica. Ostale koje smo dobili ne mogu reći da je njegov trenerski dodir - možda eventualno jučer zbog promjene formacije, ali i dosta toga je apsolutno krivo radio s izmjenama što je trenerska zadaća.

Ne zanosimo se Perkovićem, hvala mu što vodi i sve pet, ali stvarati neku mitologiju od njega je komično.
  • rokikaciga
    1.1k
    Ali ako stavljas njemu na krimen poraze onda mu u plus moras staviti i dobre predstave, odluke i pobjede.
  • Paggini
    47.4k
    dobre predstave, odluke i pobjede.rokikaciga

Koje su to bile dobre predstave i odluke?
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Kaj menj nije bas najjasnije u tome da Kovavevic nije neki takticar, jer valjda na to aludiras, je to kaj znaci lik kao samo pusta igrace da rade. Ajd da je sad kod nas il u Rijeci, ali lik je u Slavenu i ima igru. Pa nisu ti igraci tolko kvalitetni da ce sami od sebe igrat lijep nogomet.

Mogu jos i shvatit da se za Sopu govori da nije neki takticar jer on rezultat, recimo sa Goricom, ostvaruje kroz bunker. Kovacevic sa skartom igra leprsav nogomet i rezultat je posljedica dobre igre. Nekako si nemogu zamislit da mozes sa takvim igracima slozit dobru igru ak nisi neki takticar.

Meni je svakako Jovicevic prvi pik. Ali Kovacevic se ipak cini boljim od Perkovica. Jer ovo sto radi sa Slavenom nije mala stvar. A iskljucivo je njegovo dijelo.
  • Sajla
    8.4k
    Sandru Perkoviću želim da pobijedi sve do kraja, uzme titulu i dobro ju proslavi. Na račun tog rezultata neka dobije angažman u klubu u Poljskoj, Mađarskoj, Austriji ili slično, neka tamo par godina bude uspješan i zaradi neki novac. A onda kad u ovoj svlačionici ne bude nijedan ili gotovo nijedan igrač kojeg je već u Dinamu trenirao u seniorskoj konkurenciji, neka se vrati s autoritetom ostvarenih rezultata.
    Osobno, volio bih u Dinamu na ljeto vidjeti Jovičevića. Vjerujem da Zvone ima znanje i viziju da odabere najbolje i jedva čekam vidjeti kako krećemo u sezonu 2025/26.
  • Miro Vugrinec
    8.1k
    Sve 5, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ovo sto sam ja rekao i za Kovu i za Perkovica može se provjerit kod gotovo svih ljudi sto ih poznaju i koji su radili s njima.

Ako pričamo o predstavama i odlukama. Slažem se, nekih top predstava nije bilo, ali ne moezs ni ocekivat da čovjek koji dobije u ruke vruć krumpir, napravi čudo u situaciji gdje su svi igrači mrtvi, gdje te svi otpisuju i gdje igraš najgoru hnl sezonu u zadnjih 20 godina. Slaven Belupo nakon one dvije tekme da si imao Mourinha na klupi, dogodilo bi ti se isto, a protiv Banjola također trener ti ništa ne vrijedi, ako se igrači taj dan ustanu s mišlju, Ajde samo da to odradimo.

Ove sada predstave nisu bile najdominantnije, ali je vratio igračima vjeru da mogu, igrači su isli s puno jačim gardom, nego kod prethodnika. A sto se tiče odluka, vratio je sustav s trojicom iza, dobro je funkcioniralo, ali jbg da si Sandro Perkovic i VD trenera, a dođe novi gazda i kaže igraj 4-3-3, bas bi ti išao igrat 3-5-2. Protiv Rijeke je pogodio s Pjacom desno, nije htio izbacit Stojkovica iz prvih 11 unatoč malom padu forme, pa je promjenio pozicije i Pjaca je odigrao odlično na desnoj strani i donio nam pobjedu.

Jučer je igrao 4-3-3 iz već spomenutih razloga, ali je na poluvremenu imao muda reagirat i prebacit na sustav s trojicom, izveo je najneraspolozenijeg jučer, uveo napadača dodatnog i s time i okrenuo utaimicu na svoj mlin.

Dakako da čovjek nije Guardiola, i sam sam rekao da bih najrađe vidio Garciu ili Rieru na našoj klupi, ali ukoliko je Kovačević taj kojem će se dati prednost prije Sandra to bi po meni bila žešća greška jer nije bolji trener od njega i to garantiram
  • Malesnica
    56
    Misliš da ima šanse da Garcia ili Riera dođu?
  • austrijanac
    6.6k
    Tipa ja sam jako dobar s jednim igračem Belupa trenutno koji je prošao dosta trenera u životi i kaže kontra sve za Kovačevića.

Ima problem s karakterno jakim igračima poput Ilije sad, no da sve što priča je smisleno te da je dobar taktički, da ne forsira glupe automatizme i da zna gradit igru te pustit igrače da sami guraju igru jer imaju samopouzdanja.

Po igri, mislim da je Garcia tu jači, no mislim da ima smisla dat prednost Hrvatu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.