• crophantom
    195
    nek se oni priberu kad dobiju 5 komada na Maksimiru, šta ti je, ne treba nam sad da se Slaven pribere.
  • Patak
    3.4k
    Garcia i Kovačević nisu razina Dinama, ali donedavni trener pionira Perković se bori za titulu u sezoni u kojoj nam Jakirović i Bjelica nisu bili dovoljno dobri. Meni su sve ta ocjenjivanja i procjene trenera jedna velika magla ne samo kod nas nego inače. Ne postoje neki konkretni parametri za procjenu pa se sve svodi na sreću i možda još neki nepoznati kriteriji.
  • The Undertaker
    7.7k
    Slažem se, moja greška.
  • ElDorado
    3.6k
    Mozda je uvredljivo ali lik ne zna ni engleski a i hrvatski mu je upitan.

Inace Jakir je tipicni trener za tranziciju. Zato je i uspjesan u Turskoj u nekakvoj osrednjoj momcadi. Bjelica je druga dimenzija. Za Jovicevica ne znam kaj bi rekao. Je Ludogorec dominira, ali to mu je 14 godina za redom. U Europi nula. Ne znam.
  • Droljo
    15.3k
    Dajte Jovičevića potvrdite da ne moram ove borbe između HNL trenera čitatiPaggini

Slažem se. On minimum minimuma jer je vodio ekipe slične nama, čitaj prvake, i po europi skupio nešto iskustva.
  • NitkoBitan
    25.8k
    Trazimo novog novog trenera Dinama :sweat:
  • tp1997
    1.3k
    Izbor Kovačevića za trenera bio bi u najmanju ruku upitan. I tu ništa ne mijenja što se potpisnik odluke zove Zvonimir Boban. Takvih HNL hit trenera smo se nagledali u doba krimosa, ne treba nam to opet
  • Droljo
    15.3k
    Ja bi radije stanka mršića. Bar ima utakmica u nogama...
  • Dadox
    190
    ili Vjerana Simunica u kožnjaku.
  • Orc123
    11.4k
    Realno Slaven peotiv ni jednog kluba iz velike cetvorke nije dominirao ko Istra, ni približno!
  • Crni86
    9.9k
    Dajte JovičevićaPaggini

Iz svih aspekata i trenutacnih kandidata, Igor bi imao najvise smisla. Ja toplo navijam za njega, makar cu podrzat novog trener tko god on bio.

Sve to stoji. Ali veliki klubovi igraju drugacije sa istrom. Dobar primjer je rijeka. Rijeka igra dobro kad je u podredenom polozaju, cim treba igrat na postavljenu obranu oni to ne mogu probiti. Zato rijeka ima i toliko problema ove godine u borbi za titulu, skidaju sve ekipe velke cetvorke i onda prospiaju bodove kod manjih klubova. Ista stvar je sa istrom. A dinamo ce 98% utakmica u hnlu napadat na postavljenu obranu.
  • Odani Zgd
    404
    Ako se već cirkulira imenima Kovačevića,Jovičevića i Garcie,mislim da Silvio Čabraja nije ništa lošiji trener od njih trojice.Njega osobno bih ja volio vidjeti kao trenera Dinama,iako znamo da je od nedavno SD Lokomotive.Nebi se iznenadio da ga Hajduk pokuša dovesti za početak iduće sezone,jer mister Gattuso je sigurno bivši.
  • Zagi
    9.6k
    Zatim dolazi Jakir, Sandro ostaje, Jakir čija je kvaliteta da svakog pomoćnika pita za mišljenje, priča sa Sandrom i Sandro mu nepopularno tada spominje Kulenovica da bi vrijedilo probati s njime. Jakir se slozi s tim, dovede Kulenovica, na kraju taj Kule nekim svojim golovima iz drugog plana prošle godine bude ključan za prvenstvo.Miro Vugrinec

Da, a? U kojem je to dijelu Jakirovog Riječkog mandata bilo? Pitam je tada Jakir htio dovesti baš, Sandra Kulenovića.
  • Paggini
    47.5k
    Silvio Čabraja nije ništa lošiji trener od njihOdani Zgd

Banirat ću za ovakve gluposti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.