• Droljo
    15.3k
    Treba kao u matakovićevom stripu na kraju podnaslova biti: 'evo i zašto to nije istina'... :lol:
  • Oluja
    5.3k
    kad pročitaju naslov samo će njihovi neupućeni pizditi na njihovu upravu, nije ovo niti tako loše.
  • ElDorado
    3.4k
    Ivica Lovrić je rekao da bi ‘spasio Dinamo iz ralja Možemo!’
  • Sajla
    8.2k
    Ivica Lovrić dolazi na utakmice za vrijeme predizborne kampanje, fotka se i odlazi s tribine u 85oj minuti. Spasitelj!
  • Oluja
    5.3k
    nisam upućen ali vidim da se jako često spominje da je Dinamo u rukama Možemovaca i da ga je stranka preko svojih ljudi preuzela. jedino za koga znam da se takva naklapanja odnose je Nauković i to mu se spočitava jedna obična zajebancija sa šubarom koju je imao na glavi tokom izleta u Rusiju pa me zanima tko su ti ljudi kojima se predbacuje da su Možemovci. ne mislim ih niti napadati niti braniti zbog politike ali me eto čisto zanima.
  • shameless86
    102
    on mi je najveca ljiga od svih..
  • Nema zaleđa Mikića
    2.2k
    Zanimljivo, nije mu palo na pamet spasiti Dinamo od kriminalaca dok je bio na vlasti.
  • Nolifer
    10.7k
    Ne znaš koja je veća ljiga i zlo, Baš su mi odvratni svi ti likovi i ovi koji je ovaj spomenuo koji koriste Dinamo samo za izbore i svoje jeftine poene... :vomit:
  • NORTE
    15.2k
    Želja svakog zlotvora napisana perom novinara "dinamovca":

Screenshot-20250429-122558-Samsung-Internet.jpg
  • Brusa
    2.9k
    pa I mnogi tu na forumu (nažalost) tako isto misle.... isto neki misle da bi bilo dobro da rijeka dobije goricu.... tak da...
  • criticus
    3.4k
    Poraz bi bio katastrofa, a remi nije ono što želimo ili za što trebamo igrat, ali nije katastrofa u smislu daljnjeg natjecanja. To nije subjektivno navijačko razmišljanje već čista matematika.

Poraz - katastrofa, a začinjena pobjedom Rijeke nas udaljava i od borbe za drugo mjesto vjerojatno.
    Psihički rezultat poraza bi vjerojatno se prelio dalje i to je to od nas. Rezime: kvalifikacije za konferencijsku ligu.

Remi - relativni neuspjeh, relativni jer uvelike ovisi o daljnjim rezultatima. Ostavlja nas u igri za naslov, a s obzirom kako drugi igraju, tri pobjede nam osiguravaju drugo mjesto i neloše šanse za naslov. Rezime: Vjerojatno kvalifikacije za Europa ligu (Rijeka osvaja prvenstvo i kup), manje vjerojatno naslov, najmanje vjerjojatno konferencijska liga

Pobjeda - uspjeh, 3 pobjede na Maksimiru nam manje više osiguravaju naslov. Rijeka vjerojatno neće pobjediti sve do kraja. Rezime: vjerojatno naslov, manje vjerojatno kvalifikacije za Europa ligu (Rijeka osvaja prvenstvo i kup).

Start u Europa ligi umjesto u Konferencijskoj je nezanemariv, koliko god nama navijačima to bilo nebitno i hoćemo samo naslov, a da ne kažem pobjedu u Splitu. Ono što je činjenica je da se nogomet igra i nakon ove sezone, i ne smije se dogoditi kompletni raspad da olako odbacimo šansu za Europa ligu. Ona nije Miki Maus liga kao konferencija, ima ozbiljnih ekipa, a kad bi se posložili možemo daleko (primjer Bodo). Plus ako u kvalifikacijama i naletiš na minu ostaje ti ta Miki Maus liga za utjehu.

Dakle navijački: sve osim pobjede je katastrofa, razumski: remi nije katastrofa.
  • gaTeDZG
    1k
    Familijarno zagrevanje uz domaću muziku i priprema za derbi :fire:

images?q=tbn:ANd9GcQBGmK6_ZFmGejhOnTbDxkGtOJ8cIAUVnxHcw&s
  • emilperska
    10k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/trci-toni-trci-ali-ne-tako-brzo/144877

Pogledajte sliku naslovnu članka, procitajte tekst.
    Ovo je nakaradno i maliciozno. Znamo da tu na forumu ima kolega od dotičnog Fabrizija Romana iz Crikvenice, ali treba mu uskratiti akreditaciju na neko vrijeme zbog ovih malicioznih članaka kakve ni Šola ni Pavičić ni Jurica Radić nisu pisali, eventualno Holiga..
  • luka modic
    861
    posebno mi se dojmi pokusaj usporedbe sa cudovistem "Nessie"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.