• vjeko1701
    15.4k
    Ne smijemo ni zaboraviti da je već sa grba na jednom dresu maknuta šahovnica.

Riječima velikog dinamovog kronologa po kojem pljuje samo sekta.

“Noviteti poput marketinških koncepta na trećim garniturama i inovacije su poželjne dok se ne prelazi granica. A sinoć se prešla... I tome treba stati na kraj dok je vrijeme. Jer, što je sljedeće? Možda dugine boje?"
  • gaTeDZG
    1.5k
    Žao mi je što ovakav dan mora ovako početi ali jegi ba, vjerujem da će dobro i kasno završiti.

Stjelja je u nogometnom PI-u ugostio Trebotića i ponovno "briljirao", o raspravi za današnje postave gost je izjavio: "Theophile ne može igrat ja mislim, je li ima kartone?"
    Samoprozvani veliki dinamovac je odgovorio: "Vjerujem da nisam pratio, ali za mene bi to bila ok vijest".
    :death:
  • NVKOD
    5.1k
    Dinamov liječnik pregledavao krvavog Roga, Rakitić ga tjerao

Nije sam članak shit, ali ponašanje Raktikića bome je. Koliko je postao ljigav u zadnje vrijeme, a do jučer smo svi slavili njegove golove sa SP-a...

Jel se zna, jel išao u posjet Ercegu poslije utakmice? Možda je skoknuo i do našeg doktora da veli da je Rog simulirao krvarenje, da je zapravo netko polio kečap po njemu. Perišić je gospodin na kvadrat za razliku od tebe!
  • Pacho
    1.2k
    I onda seru da to smece treba cijeniti
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Domaćica mi je odvratniji postao od Livaje.
    Pardon, nije više Domačica nego je Tommy.
    Kakvo sranje od reklame. :rofl:
  • Pacho
    1.2k

Onaj naglasak jugosvajcarski :rofl:
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Bivši sudac ustvrdio da je Hajduk teško oštećen
    Pogodite tog velebnog idiota bez čitanja članka, sramota da mu daju prostor igdje
  • criticus
    3.8k
    Pogodite tog velebnog idiota bez čitanja članka,Jos-Optimus

Kao Teeenžera
    Kiša nebo oooboji
    Takve je boje srce moje
    Otkad mi ne sudiš.

Ja ovo zapjevam svaki put kad mu ime spomenu i odma sam bolje volje. Volimo ga. Hvala mu.
  • Droljo
    16.4k
    Kakva budala...
  • Mp841
    14
    Od svega nadrobljenoga ova Tenžerina rečenica je najjača: " Tu nisu mjerodavne usporene snimke koje kontakt s leđa ublažuju, već normalna snimka koja jasno pokazuje namjeru i učinak Theophilea". Još samo fali da je rekao da kamere daju krivi dojam kod Galešićevog izbijanja lopte glavom, te da je lopta prešla gol crtu.
  • Crni86
    10.9k
    kontakt s leđa ublažuju,Mp841

Intezitet procjenjuje sudac na terenu. Za to nije mjerodavna snimka gospon Tenzera. Snimka je da pokaze da li je bilo kontakta ili ne. Glavmi sudac je vidio kontakt i procijenio je da je intezitet pre slab.
  • vjeko1701
    15.4k
    Ponovit ću svoju izjavu od pred koji tjedan. Davati prostora Tenžeri na ovoj temi je uvreda za ovu temu i sve one koji su ovdje citirani.
  • Mr Anderson
    11.8k
    S Tenžerom se i realniji Hajdukovci sprdaju.
  • badjibadara
    4.8k
    realniji HajdukovciMr Anderson

Ka'e to? Mitsko bice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.