• Pacho
    613
    I onda netko pise da je svejedno da li je Rijeka ili orjunaska gamad prvak.
  • tom
    100
    O sebi i klubu za koji navija je rekao sve ovime da je izašao iz ormara priznavši da navija za hajduk. A da izađe iz ormara trebalo mu je skoro 50 godina. Nije trebao, opce je poznato da svi pravi jugoslaveni navijaju za hajduk
  • miro
    6.3k
    Stari mu bio Dinamovac, a on postao Hajdukovac tek kad je za rata došao u Zagreb i onako ga iskreno zamrzio. Srećom, mnogi drugi koji su došli su ga i iskreno zavoljeli
  • serbus
    4.8k
    Previše se igramo gospode sa dnom društva. Na takve treba kantu govana kak su dole na Tomića. Općenito velika većina tovara je skupila previše muda u gradu jer eto zaboravilo se lagano na Borongaj kad smo imali godine mira. Sad su u jeku borbe sa Mamićima izašli iz rupa i slikaju se do nekog novog Borongaja.

Stoje bez problema za karte od VŽ do ZG ... Žive tu a pljuje dinamo,Zagreb fali malo novih mlađih fakina po gradu.

Baš me zanima kako bi netko naš dole prolazio da non stop sere po gradu u kojem živi.
  • plavi72
    1.3k
    A što očekivati od Jugoslovena,voli Hajduk,mrzi Dinamo ,ništa novo !
    Jadni ljudi koji sebe i druge hrane lažima koje pišu...
  • Ritam Ulice
    179
    Jergović je jugo klošar koji već više od deset godina piše u superlativima o hajdugu, pokušavajući stvoriti sliku kluba kao “kluba naroda”. U tim svojim patetičnim eskapadama potpuno zanemaruje kriminalne aktivnosti koje su tamo godinama prisutne. Nikad ne spominje ni oprost duga, ni loše poslovanje prije i za vrijeme udruge, niti činjenicu da su se kroz fiktivne ugovore izvlačili novci. Jebeni jugo mitoman kojem ne bi bilo loše odvalit šljagu
  • Paggini
    45.8k
    Jergović je prije svega čovjek koji cijeli život vodi svoje neke unutarnje borbe sa vlastitim identitetom. Ne zna ni sam tko je, šta je, čemu pripada. Ovo onaniranje za hajdug je samo nusprodukt svega toga, potrebe za pripadanjem i deklaracijom prema nečemu.

Davno sam se prestao ljutiti na njega i sad ga žalim kao osobu i pisca. Bio sam klinac, ali i tad sam gutao knjige i pod ruke mi je sa 12 godina došao sarajevski marlboro u onoj 29 kuna seriji knjiga, strašno me se dojmio tada i stvarno osjećam žal što je osoba koja je imala takav potencijal biti veliko ime u književnosti ovih prostora spala na ove drljarije i najbijednije tekstove.

Promašen život, nažalost.
  • ElDorado
    3.3k
    on vodi svoje neke privatne ratove sa svim i svakim. Talentiran pisac ali opako loš čovjek. Mnogima koji su mu pomagali okrenuo je ledja na ružan nacin. Ovaj tekstić samo potvrdjuje njegovu povrsnost i izgubljenost u osobnim zabludama. Uopce vise ne obracam paznju na njegove izljeve i škrabotine. Ne samo o nogometu naravno.
  • Pacho
    613

Mozda se ovdje krije odgovor:

Savo Milošević: “Mi koji navijamo za Partizan, navijamo i za Želju i za Hajduk. Nevjerojatno je, ali postoji ta veza”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.