• emilperska
    10.5k

On je baš riječki lobij..
  • Droljo
    16.1k
    Hehe. Znači još jedan u plejadi nebitnih likova koji sve znaju i kuže. Kul
  • Izet Hajrović
    5k
    "poguranac". Gdje je bio kada je upravo Rijeka imala na Rujevici poguranac protiv nas gdje očito nije bio isti kriterij dosuđivanja faulova, a kamoli žutih kartona?
  • ElDorado
    3.7k
    Gledam iz čiste perverzije Podcast 8_24 jutros, pa svi koji se dive Kvasini, iako ga i ja cijenim kao ok lika, ali fakat se nekad prosere a ima neki autoritativni stav kao sve on kuži. Najprije se divi Perkoviću kak je pametno stavio Pjacu na desno krilo da ide na Oreča koji ga ne poznaje dobro. WTF? Pjaca je išao na Devetka koji je lijevi bek dragi Kvasina. Onda lupne da je Pjaca dao gol slabijom nogom. Pjaca je dešnjak i dao je gol boljom nogom. A onu gredu je pogodio lošijom lijevom i povaljao Devetka. Ostali su šutili na te njegove eskapade.
  • Zg123
    1.8k
    A nisam cuo Izaka da ja analizirao sudjenje na Rujevici kad je celavi dosudio 16 prekrsaja i 0 zutih kartona za Rijeku
  • Guinness
    2.8k
    image.png

Bijedno, jadno, providno, jalovo...

Ne bi da je takva praksa zadnjih 5 godina, ali eto, sad je to u fokusu, mi smo povlašteni.
  • Dzgšb
    1.6k

Čim je Dinamo došao na -1 ,odmah su napali sa svih strana baciti sto veću ljagu na Dinamo i Boyse ,svaki put isto ,kad smo bili na -8 uživali su u pisanju protiv uprave i svega oko Dinama.
    Natjecanje u pisanju gluposti.

Nevjerojatno koliko nas nemogu smisliti
  • Droljo
    16.1k
    Treba kao u matakovićevom stripu na kraju podnaslova biti: 'evo i zašto to nije istina'... :lol:
  • Oluja
    5.4k
    kad pročitaju naslov samo će njihovi neupućeni pizditi na njihovu upravu, nije ovo niti tako loše.
  • ElDorado
    3.7k
    Ivica Lovrić je rekao da bi ‘spasio Dinamo iz ralja Možemo!’
  • Sajla
    8.8k
    Ivica Lovrić dolazi na utakmice za vrijeme predizborne kampanje, fotka se i odlazi s tribine u 85oj minuti. Spasitelj!
  • Oluja
    5.4k
    nisam upućen ali vidim da se jako često spominje da je Dinamo u rukama Možemovaca i da ga je stranka preko svojih ljudi preuzela. jedino za koga znam da se takva naklapanja odnose je Nauković i to mu se spočitava jedna obična zajebancija sa šubarom koju je imao na glavi tokom izleta u Rusiju pa me zanima tko su ti ljudi kojima se predbacuje da su Možemovci. ne mislim ih niti napadati niti braniti zbog politike ali me eto čisto zanima.
  • shameless86
    225
    on mi je najveca ljiga od svih..
  • Nema zaleđa Mikića
    2.3k
    Zanimljivo, nije mu palo na pamet spasiti Dinamo od kriminalaca dok je bio na vlasti.
  • Nolifer
    11.2k
    Ne znaš koja je veća ljiga i zlo, Baš su mi odvratni svi ti likovi i ovi koji je ovaj spomenuo koji koriste Dinamo samo za izbore i svoje jeftine poene... :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.