• Droljo
    15.3k
    Treba kao u matakovićevom stripu na kraju podnaslova biti: 'evo i zašto to nije istina'... :lol:
  • Oluja
    5.3k
    kad pročitaju naslov samo će njihovi neupućeni pizditi na njihovu upravu, nije ovo niti tako loše.
  • ElDorado
    3.4k
    Ivica Lovrić je rekao da bi ‘spasio Dinamo iz ralja Možemo!’
  • Sajla
    8.2k
    Ivica Lovrić dolazi na utakmice za vrijeme predizborne kampanje, fotka se i odlazi s tribine u 85oj minuti. Spasitelj!
  • Oluja
    5.3k
    nisam upućen ali vidim da se jako često spominje da je Dinamo u rukama Možemovaca i da ga je stranka preko svojih ljudi preuzela. jedino za koga znam da se takva naklapanja odnose je Nauković i to mu se spočitava jedna obična zajebancija sa šubarom koju je imao na glavi tokom izleta u Rusiju pa me zanima tko su ti ljudi kojima se predbacuje da su Možemovci. ne mislim ih niti napadati niti braniti zbog politike ali me eto čisto zanima.
  • shameless86
    98
    on mi je najveca ljiga od svih..
  • Nema zaleđa Mikića
    2.2k
    Zanimljivo, nije mu palo na pamet spasiti Dinamo od kriminalaca dok je bio na vlasti.
  • Nolifer
    10.6k
    Ne znaš koja je veća ljiga i zlo, Baš su mi odvratni svi ti likovi i ovi koji je ovaj spomenuo koji koriste Dinamo samo za izbore i svoje jeftine poene... :vomit:
  • NORTE
    15.2k
    Želja svakog zlotvora napisana perom novinara "dinamovca":

Screenshot-20250429-122558-Samsung-Internet.jpg
  • Brusa
    2.9k
    pa I mnogi tu na forumu (nažalost) tako isto misle.... isto neki misle da bi bilo dobro da rijeka dobije goricu.... tak da...
  • criticus
    3.4k
    Poraz bi bio katastrofa, a remi nije ono što želimo ili za što trebamo igrat, ali nije katastrofa u smislu daljnjeg natjecanja. To nije subjektivno navijačko razmišljanje već čista matematika.

Poraz - katastrofa, a začinjena pobjedom Rijeke nas udaljava i od borbe za drugo mjesto vjerojatno.
    Psihički rezultat poraza bi vjerojatno se prelio dalje i to je to od nas. Rezime: kvalifikacije za konferencijsku ligu.

Remi - relativni neuspjeh, relativni jer uvelike ovisi o daljnjim rezultatima. Ostavlja nas u igri za naslov, a s obzirom kako drugi igraju, tri pobjede nam osiguravaju drugo mjesto i neloše šanse za naslov. Rezime: Vjerojatno kvalifikacije za Europa ligu (Rijeka osvaja prvenstvo i kup), manje vjerojatno naslov, najmanje vjerjojatno konferencijska liga

Pobjeda - uspjeh, 3 pobjede na Maksimiru nam manje više osiguravaju naslov. Rijeka vjerojatno neće pobjediti sve do kraja. Rezime: vjerojatno naslov, manje vjerojatno kvalifikacije za Europa ligu (Rijeka osvaja prvenstvo i kup).

Start u Europa ligi umjesto u Konferencijskoj je nezanemariv, koliko god nama navijačima to bilo nebitno i hoćemo samo naslov, a da ne kažem pobjedu u Splitu. Ono što je činjenica je da se nogomet igra i nakon ove sezone, i ne smije se dogoditi kompletni raspad da olako odbacimo šansu za Europa ligu. Ona nije Miki Maus liga kao konferencija, ima ozbiljnih ekipa, a kad bi se posložili možemo daleko (primjer Bodo). Plus ako u kvalifikacijama i naletiš na minu ostaje ti ta Miki Maus liga za utjehu.

Dakle navijački: sve osim pobjede je katastrofa, razumski: remi nije katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.