• dinon7
    1.5k
    Apsolutno se slažem s kolegom Orcom. Jagusic i Koski bi mi bili pod mus. Koski djeluje kao vrhunski stoper i potencijal za daljnju zaradu.
    Ukoliko se proda Baturina, za razumne novce bih razmotrio povratak Vidovića. Isto tako, Zvonareka ne treba zanemariti, možda postoji šansa. Njemačko govorno područje je prepuno talentiranih klinaca koji jesu ili imaju korjene iz naše zemlje. Ne smijemo si dozvoliti da ih drugi dovode i na njima zarađuju. (Čitaj Rijeka i situacija Pasalic/Ivanovic)
  • shameless86
    86
    negdje sam procitao da koski ide u serie a na ljeto,al ne znam vise o kojem klubu se radi
  • vjeko1701
    14.2k
    Šteta. Od svih trenutno u Istri Koski mi jedini izgleda kao netko tko bi se legitimno mogao izboriti za mjesto u prvih 11 kad bi ga uspjeli dovesti.
  • Omake
    7.6k
    Da li mislite da je Jagušićev potencijal bliži Baturininom ili Ivanušecevom? Što više dumam, dojma sam da je dosta bliži Baturini nego Ivanušecu.
  • Droljo
    15.2k

Meni kontra. Više mi na luku zgleda.
  • Omake
    7.6k
    meni je luka eksplozivniji i bolji dribler, ali ostalo bi rekao da je bolji Jagušić u toj dobi.
  • Dani Olmić
    1.3k
    I meni više ide prema Luki
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Kaj je sa Jakovom Medicem? Vraca se sa posudbe u Ajax ali ne znam racunaju li na njega. Nisam ga gledao al po sofi i karijeri mi se cini da bi mogao bit dobro pojacanje ukoliko je dostupan. Recimo ima puno bolje ocijene ove sezone u Bundesligi nego sto je imao Uremovic.
  • Droljo
    15.2k

Imaš u scout temi o tome neki dan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.