• Droljo
    15.2k
    Ja sam iz tog teksta shvatio da je to želja novinara a ne stvarno stanje stvari. Na početku je spomenuo bobana kao nešto da želi... Ne znam.
  • blue heart 72
    2.2k
    I kaj bi dobili eventualnim dolaskom Šotičeka??
    Opet jedan igrač više pod ugovorom, mi trebamo POJAČANJA a ne gomilati dodatne igrače
  • IvanKupres
    92
    Šotiček je novi Menalo, Špikić. Prosječan igrač za HNL, koji uz to loše probija bunkere, što nama treba.
  • scooniepenn
    4.2k

Jučerašnja utakmica mi je još jedan jako dobar argument za ono što tvrdim. Ili smo možda gledali neku drugu utakmicu nas dvojica pa po tebi nije bio dobar.
  • Orc123
    11.3k
    Oslobodi me Bog Soticeka i takvih Dinamovaca....znaci nije dovoljno dobar za jedan Basel ali eto bit ce za Dinamo.....nadam se da su sve to jedne velike novinarske izmisljotine....
  • scooniepenn
    4.2k
    Ne znam koji bi točno smisao bio platiti 3 milijuna eura (toliko bi Basel najmanje tražio) za igrača koji je tamo rotacija i koji definitivno nije plug and play pojačanje za Dinamo. Stvarno svašta.
  • Paggini
    46.3k
    Šotiček u Baselu nije napredovao ni milimetra, a koštao bi nas vjerojatno duplo nego Jagušić koji je već sad ozbiljniji igrač nego što je Šotiček ikada bio.

Hvala lijepo, pozdrav tatti Šotičeku
  • Orc123
    11.3k
    pridruzujem se pozdravima tati Soticek i slazem se u potpunosti da je Jagusic miljama bolji igrac sa puno vecim limitima, svestraniji i polivalentniji igrac.....
  • Friedrich Paulus
    9
    Valjalo bi Zeleniku vratit u Dinamo ulazi u zadnju godinu ugovora, golman je 2. Ekipe s najmanje primljenih golova ove sezone a i težko da će se nać za tako male pare golman da zna igrat s nogom
  • Crle
    910
    A i valjda Jagušića ne bude bilo sram doć u svlačionicu ak ne bude imao najvišu plaću i ak će trebat zaradit koji bonus.

Samo zbog toga Šotiček nek slobodno ostane u Baselu.
  • Paggini
    46.3k

Da, kad se uzme ovako:

Šotiček je desno krilo koje funkcionira isključivo kad je bunkeraški nogomet s brzim izlaženjem prema naprijed.

Jagušić je OSMICA koja igra skoro cijelu sezonu na desnom krilu u ekipi koja je puno bolja nego što treba biti (zahvaljujući u velikoj mjeri i njemu), koji u najgorem slučaju odigra ok utakmicu, u većini slučajeva odigra dobru ili jako dobru, a nekada i veličanstvenu. Zna s loptom, zna ju držati u nogama, otporan je na pritisak i snažan u duelu (za svoju konstituciju) i pokazuje visok stupanj nogometne inteligencije.

Jedan košta 3 milijuna, drugi 1.5 milijun.

Koga uzeti?
  • Droljo
    15.2k
    Koga uzeti?Paggini

Zna se koga. Samo treba reagirati brzo i riješiti to. Ak žele i hoxhu bi im vratio u paketu.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Jagusic je apsolutni must have. Mladi igrac koji je ove sezone pokazao najvise potencijala u ligi. Politika mora bit takve igrace i dalje dovodit.

Soticek pre skup i moze bit maksimalno rotacija koje vec imamo dovoljno.
  • Orc123
    11.3k
    Ja bi opcenito iz Hnl-a doveo samo Jagusica, Koskija i Selahija.....Fruk je neizvediv.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.