• Orc123
    12.4k
    Oslobodi me Bog Soticeka i takvih Dinamovaca....znaci nije dovoljno dobar za jedan Basel ali eto bit ce za Dinamo.....nadam se da su sve to jedne velike novinarske izmisljotine....
  • scooniepenn
    5.1k
    Ne znam koji bi točno smisao bio platiti 3 milijuna eura (toliko bi Basel najmanje tražio) za igrača koji je tamo rotacija i koji definitivno nije plug and play pojačanje za Dinamo. Stvarno svašta.
  • Paggini
    56.9k
    Šotiček u Baselu nije napredovao ni milimetra, a koštao bi nas vjerojatno duplo nego Jagušić koji je već sad ozbiljniji igrač nego što je Šotiček ikada bio.

Hvala lijepo, pozdrav tatti Šotičeku
  • Orc123
    12.4k
    pridruzujem se pozdravima tati Soticek i slazem se u potpunosti da je Jagusic miljama bolji igrac sa puno vecim limitima, svestraniji i polivalentniji igrac.....
  • Friedrich Paulus
    10
    Valjalo bi Zeleniku vratit u Dinamo ulazi u zadnju godinu ugovora, golman je 2. Ekipe s najmanje primljenih golova ove sezone a i težko da će se nać za tako male pare golman da zna igrat s nogom
  • Crle
    1.1k
    A i valjda Jagušića ne bude bilo sram doć u svlačionicu ak ne bude imao najvišu plaću i ak će trebat zaradit koji bonus.

Samo zbog toga Šotiček nek slobodno ostane u Baselu.
  • Paggini
    56.9k

Da, kad se uzme ovako:

Šotiček je desno krilo koje funkcionira isključivo kad je bunkeraški nogomet s brzim izlaženjem prema naprijed.

Jagušić je OSMICA koja igra skoro cijelu sezonu na desnom krilu u ekipi koja je puno bolja nego što treba biti (zahvaljujući u velikoj mjeri i njemu), koji u najgorem slučaju odigra ok utakmicu, u većini slučajeva odigra dobru ili jako dobru, a nekada i veličanstvenu. Zna s loptom, zna ju držati u nogama, otporan je na pritisak i snažan u duelu (za svoju konstituciju) i pokazuje visok stupanj nogometne inteligencije.

Jedan košta 3 milijuna, drugi 1.5 milijun.

Koga uzeti?
  • Droljo
    17.9k
    Koga uzeti?Paggini

Zna se koga. Samo treba reagirati brzo i riješiti to. Ak žele i hoxhu bi im vratio u paketu.
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Jagusic je apsolutni must have. Mladi igrac koji je ove sezone pokazao najvise potencijala u ligi. Politika mora bit takve igrace i dalje dovodit.

Soticek pre skup i moze bit maksimalno rotacija koje vec imamo dovoljno.
  • Orc123
    12.4k
    Ja bi opcenito iz Hnl-a doveo samo Jagusica, Koskija i Selahija.....Fruk je neizvediv.....
  • dinon7
    1.9k
    Apsolutno se slažem s kolegom Orcom. Jagusic i Koski bi mi bili pod mus. Koski djeluje kao vrhunski stoper i potencijal za daljnju zaradu.
    Ukoliko se proda Baturina, za razumne novce bih razmotrio povratak Vidovića. Isto tako, Zvonareka ne treba zanemariti, možda postoji šansa. Njemačko govorno područje je prepuno talentiranih klinaca koji jesu ili imaju korjene iz naše zemlje. Ne smijemo si dozvoliti da ih drugi dovode i na njima zarađuju. (Čitaj Rijeka i situacija Pasalic/Ivanovic)
  • shameless86
    328
    negdje sam procitao da koski ide u serie a na ljeto,al ne znam vise o kojem klubu se radi
  • vjeko1701
    16.3k
    Šteta. Od svih trenutno u Istri Koski mi jedini izgleda kao netko tko bi se legitimno mogao izboriti za mjesto u prvih 11 kad bi ga uspjeli dovesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.