ti fakat misliš da gradu veličine Zagreba, koji redovito ima 2 prvoligaša, ne treba neki pristojni stadion od ovih 11 tisuća mjesta, natkriven, s uvjetima dostojnim čovjeka?
Misliš da tu nema mjesta i za neka druga događanja, koncerte, za neke bendove koji možda ne mogu napuniti Maksimir, ali mogu ovo, utakmice mladih reprezentacija, pa i utakmice seniorske protiv nekih San Marina?
Mislim da su 2 moderna, natkrivena stadiona u ZG, ovaj i jedan veći od 25 do 35 tisuća mjesta civilizacijski minimum za jedan Europski grad veličine ZG. — crophantom
Znam da ste vjerojatno raspravili sto puta al me zanima koliko je ta žičara bila potrebna? Jel ju koristite vi iz zg-a? Koliko je koštala ona? Znam da puno al nemrem se setit koliko... — Droljo
moje mišljenje o ovom stadionu se nije promjenilo ni milimetra.
ovo je jedan od najbesmislenijih i najbeskorisnijih projekata u povijesti grada zagreba, doslovno se baca 40+ milijuna eura i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. — db-izbjeglica
cca 100M EUR. Ali pravo je pitanje koliko košta održavanje s obzirom da se građani Zagreba besplatno voze. — Derby
ovo nije priistojan stadion, ovo će biti drugi najbolji stadion u državi — db-izbjeglica
Pa daj ljudi moji dosta vise s tim provincijskim mentalitetom, Zagreb mora biti ozbiljan Europski grad, mora imati zračnu Luku koja će godišnje biti na 10 milja putnika, a ne na 4.3 itd. — crophantom
kuna! — db-izbjeglica
E, JBMU... ko da je to teško u ovoj konkurenciji... dovoljne su dvije natkrivene tribine i pristojan sanitarni čvor za takvo postignuće. — Eduardo
↪db-izbjeglica prvo, za stadion od 40000 mjesta ti treb puno vise para nekog 40.mil.eura…pričaj prvo kad znaš neke stvari, a ne napamet gluposti koje nitko ne želi slusat…Ak ti se ne bude svidio novi stadion, ne moraš ic na njega. Nitko te ne tjera :wink: — Liks90
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.