• NORTE
    15.1k
    Vise lajkova skupi bager nego prosjecna fotomala na temi guzice hahahahGOAT

Ljudi prate ozbiljne teme, normalno.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Jebote neki gradovi imaju po 3, 4 stadiona, a tu se ekipa zgraža što će Zagreb danas sutra imati 2 poštena stadiona. Uostalom nema svrhe s njim voditi raspravu kad ga nitko neće uvjeriti u suprotno!
  • db-izbjeglica
    17.1k
    ti fakat misliš da gradu veličine Zagreba, koji redovito ima 2 prvoligaša, ne treba neki pristojni stadion od ovih 11 tisuća mjesta, natkriven, s uvjetima dostojnim čovjeka?
    Misliš da tu nema mjesta i za neka druga događanja, koncerte, za neke bendove koji možda ne mogu napuniti Maksimir, ali mogu ovo, utakmice mladih reprezentacija, pa i utakmice seniorske protiv nekih San Marina?
    Mislim da su 2 moderna, natkrivena stadiona u ZG, ovaj i jedan veći od 25 do 35 tisuća mjesta civilizacijski minimum za jedan Europski grad veličine ZG.
    crophantom

ovo nije priistojan stadion, ovo će biti drugi najbolji stadion u državi, koji (ako se sve realizira po planu) u ovakvom obliku neće trebati nikome.

potrebe za nekakvim sekundarnim i zamjenskim stadionom bi zadovoljio i više od duplo jeftiniji stadion, čak i ušminkana kranjča i bio bi više nego dostojan stadion za bilo koji drugi zagrebački prvoligaški klub.

također, ubijte me, al ja se bojim da političkim odlukama tko zna koga ovo (ukoliko se završi) ne postane primarni zagrebački stadion i neću se prestati bojati dok ne vidim novi maksimir u ozbiljnim građevinskim radovima.što bi narod rekao, pušem na hladno ili koga su zmije klale i gušterica se boji....
  • Derby
    423
    Znam da ste vjerojatno raspravili sto puta al me zanima koliko je ta žičara bila potrebna? Jel ju koristite vi iz zg-a? Koliko je koštala ona? Znam da puno al nemrem se setit koliko...Droljo

cca 100M EUR. Ali pravo je pitanje koliko košta održavanje s obzirom da se građani Zagreba besplatno voze.

Mene zanima zna li se tko će upravljati Kranjčevićevom kad se izgradi, odnosno hoće li to biti Grad ili će se tražiti netko natječajem?

moje mišljenje o ovom stadionu se nije promjenilo ni milimetra.
    ovo je jedan od najbesmislenijih i najbeskorisnijih projekata u povijesti grada zagreba, doslovno se baca 40+ milijuna eura i nitko me ne može uvjeriti u suprotno.
    db-izbjeglica

Možda se nađe i nešto gluplje

429222.jpeg?cropId=0
  • db-izbjeglica
    17.1k
    cca 100M EUR. Ali pravo je pitanje koliko košta održavanje s obzirom da se građani Zagreba besplatno voze.Derby

kuna!
    također bacanje love, ogromno...
  • crophantom
    149
    auu, 2. Najbolji stadion u državi, a konkurencija je u 3 lepe materine, sve ljepotica do ljepotice od stadiona.
    Pogledaj broj stanovnika, BDP po glavi i proračun grada Zagreba i usporedi s ostatkom HR, ne da trebamo imati 2. Najbolji stadion u državi, nego 2 najljepša, minimum.
    Pa jebote više usminkavanje, usminkavalo se Maks, bacalo pare, pa vidi na šta to lici, kakva usminkavanja stadiona koji je star 100 (sto!!!!!) godina.
    Na ušminkani stadion ti opet neće doći toliko ljudi ko na novi novi, generirati pare i okolo po kafićima, restoranima, dovuci ćeš neki koncert, neki neznam Iron Maiden da ti svira, pa će ti doći i 20 autobusa Janeza i ostaviti neku lovu.
    Pa daj ljudi moji dosta vise s tim provincijskim mentalitetom, Zagreb mora biti ozbiljan Europski grad, mora imati zračnu Luku koja će godišnje biti na 10 milja putnika, a ne na 4.3 itd.

Mi bi sve nešto usminkavali ko da smo zadnja sirotinja, a pola infrastrukture iz austrougarske.
  • Eduardo
    23.9k
    ovo nije priistojan stadion, ovo će biti drugi najbolji stadion u državidb-izbjeglica

E, JBMU... ko da je to teško u ovoj konkurenciji... dovoljne su dvije natkrivene tribine i pristojan sanitarni čvor za takvo postignuće.
  • Droljo
    15.2k
    100M EURDerby

Pa kak je to bilo preče od stadiona? Nisu normal ti političari. Tad su se možda i oba stadiona mogla u tu cifru ubaciti...
  • Hnlovac
    2k
    zaro kaj je bandic to pretplatio 2x

Jbt manje žičare švicarskim alpama su 200m eura, ova kaj ide na brdo Sljeme je 100m

Mislim, bile su i wc cetke od 20 000 kuna pa me ne cudi
  • db-izbjeglica
    17.1k
    Pa daj ljudi moji dosta vise s tim provincijskim mentalitetom, Zagreb mora biti ozbiljan Europski grad, mora imati zračnu Luku koja će godišnje biti na 10 milja putnika, a ne na 4.3 itd.crophantom

ja zadnji nemam provincijski mentalitet i ja bi bez ikakvog razmišljanja napravio stadion za 40000 ljudi, u njega utrpao ovih 40 milja eura, al da služi svrsi.

ovdje se lova troši na stadion na kojem bi za par godina (po planu kojeg ja nisam smislio) trebala igrati lokomotiva, rudeš, jarun, kustošija, sesvete ili netko treći pred doslovno 500 ljudi. čak i da famozni zagreb uskrsne, gledanost ne bi bila veća jer ti klubovi navijača praktički i nemaju ili imaju, ali kao sekundarni, kvartovski klub pored dinama.

monte carlo je vljda najbogatiji grad na svijetu pa se ne zajebavaju sa gradnjom nepotrebnih stadiona.
  • scooniepenn
    4.2k

Daj mi samo molim te reci što se na jednoj propaloj betonskoj mini tribinici i drugoj propaloj polumontažnoj tribini, nekompletno natkrivenoj, točno moglo ušminkavati? Mogao si ih jedino srušiti, to je jedino ušminakvanje koje je imalo smisla. Stadion u Kranjčevićevoj je bio ruina, samo malo skladnija od Maksimira, s jednom polunatkrivenom tribinom. Ni više ni manje.
  • Derby
    423
    kuna!db-izbjeglica

Ne!

Evo na brzinu:

Gradska skupština je izglasala odluku da ZET podigne kredit 537 milijuna kuna za potrebe izgradnje sljemenske žičare. Tada se saznalo da je gradnja žičare poskupjela za dodatnih 125 milijuna kuna, a iz Grada su u dopisu naveli da je do poskupljenja došlo zbog “povećanja cijena građevinskih radova, rasta cijena željeza, ali i zbog smanjene konkurencije uslijed sloma većine građevinskih tvrtki”.
    S ovom cijenom je sljemenska žičara postala jedna od najskupljih u Europi,....

Evo što dobiješ za 100 M (kuna!):Crnogorsko poduzeće Novi Volvox dobilo je posao zamjene viseće trosjedne žičare na skijalištu Sljeme, na Crvenom spustu u Zagrebačkoj županiji, saznaje Forbes Crna Gora. Novi Volvox, koji je izgradio žičaru Kotor-Lovćen, je tako proširio poslovanje van granica Crne Gore, a još značajnije je to što je Hrvatska članica EU. Grad Zagreb navodi da je procijenjena vrijednost radova 12 milijuna eura.
  • Liks90
    2.9k
    prvo, za stadion od 40000 mjesta ti treba puno vise para nego 40.mil.eura…pričaj prvo kad znaš neke stvari, a ne napamet gluposti koje nitko ne želi slusat…Ak ti se ne bude svidio novi stadion, ne moraš ic na njega. Nitko te ne tjera :wink:
  • db-izbjeglica
    17.1k
    E, JBMU... ko da je to teško u ovoj konkurenciji... dovoljne su dvije natkrivene tribine i pristojan sanitarni čvor za takvo postignuće.Eduardo

upravo tako!
    čemu onda trošiti ozbiljnu lovu za nešto što nikome ne treba?
  • Mali Zeus
    16.5k
    ↪db-izbjeglica prvo, za stadion od 40000 mjesta ti treb puno vise para nekog 40.mil.eura…pričaj prvo kad znaš neke stvari, a ne napamet gluposti koje nitko ne želi slusat…Ak ti se ne bude svidio novi stadion, ne moraš ic na njega. Nitko te ne tjera :wink:Liks90

Ma ići će, ali će biti jako nezadovoljan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.