• Liks90
    2.9k
    onda nek ide na opus arenu
  • Mali Zeus
    16.5k
    čemu onda trošiti ozbiljnu lovu za nešto što nikome ne treba?db-izbjeglica

To da nikome ne treba je tvoje mišljenje, koje se razlikuje očito od onih koji misle da je ovaj stadion potreban. Uostalom ne kužim svrhu ove rasprave u koju je sad ušlo negdje 5, 6 ljudi. Sam si rekao da te ionako nitko neće uvjeriti u suprotno!
  • Eduardo
    23.9k
    e, jesam ti asistirao... a, nije bilo ni namjere... nešto ko Bati Pjaci jučer.
  • db-izbjeglica
    17.1k
    prvo, za stadion od 40000 mjesta ti treb puno vise para nekog 40.mil.eura…pričaj prvo kad znaš neke stvari, a ne napamet gluposti koje nitko ne želi slusat…Ak ti se ne bude svidio novi stadion, ne moraš ic na njega. Nitko te ne tjera :wink:Liks90

ajd ti me pouči koliko nešto košta, jer ono... nikad u životu nisam sudjelovao u gradnji ničega. :cool:
  • crophantom
    150
    MonteCarlo ima 15 tisuća stanovnika, što je skromnih 50 do 60 puta manje od Zagreba, sjajna usporedba.
    Drugo, imaš sezona kad igraju 2 prvoligaša liga iz ZG uz Dinamo HNL, imaš mlade repke, imaš ragbi kao što je neko spomenuo, imaš koncerte, one molitve ili šta već to bude, pa i neke izložbe, itd itd. I ti to u gradu od 800 000k stanovnika bi sve smjestio na 1 stadion?
    Pa super, po toj logici ne treba ni taj jedan, HNL se nek igra u Varaždinu ili Ljubljani ak je LP, koncerti u Mariboru, ovi manji klubovi nek svi igraju u Gorici.
  • Droljo
    15.2k
    Ja mislim da je sve što je u interesu građana i što se radi za sljedećih 50-100 godina dobro. Pogotovo stadion koji u zg ne postoji od kad ja pamtim.
  • Liks90
    2.9k
    izgleda da nisi čim pises nebuloze koje nitko ne želi slusat
  • db-izbjeglica
    17.1k
    izgleda da nisi čim pises nebuloze koje nitko ne želi slusatLiks90

želim ja pričati o nebulozama i što ćemo sad?
  • Zagreb1992
    2.2k

Od 2 kluba samo će Dinamo puniti stadion dok će drugi klub skupiti svega 100 200 ljudi na manjim utakmicama
  • Liks90
    2.9k
    kupi si život stari i mani se gluposti. To ti je koristan savjet. Ljudi koji žele kranjcu, će pisati normalne stvari i slat slike kak ide gradnja, a ti radi kaj Oćeš…
  • Derby
    423
    ajd ti me pouči koliko nešto košta, jer ono... nikad u životu nisam sudjelovao u gradnji ničega. :cool:db-izbjeglica

To što si sudjelovao u gradnji nečega ti možda može dati za pravo da nam dociraš o tome koliko nešto realno košta, koji su realni rokovi i sl. jer si možda tu stručniji od većine nas koji smo samo renovirali kupaonicu, ali ti ne daje pravo da nas učiš o tome treba li metropoli stadiončić od 12k mjesta dok u RH na 300km od Zagreba nema niti jedan normalni stadion. Ovom gradu nakon godina i godina zanemarivanja sportske infrastrukture treba još najmanje jedan stadion, najmanje još jedna dvorana, najmanje još 5 bazena uz postojeće itd.
  • desno
    30
    Kaj je na kraju s tribinama, znali se jesu li spojene i hoce li ulazi biti ko na maksiju ili na opusu?
  • db-izbjeglica
    17.1k
    kupi si život stari i mani se gluposti. To ti je koristan savjet. Ljudi koji žele kranjcu, će pisati normalne stvari i slat slike kak ide gradnja, a ti radi kaj Oćeš…Liks90

ja ću možda u nekom obliku i raditi na tom projektu, kao što sam radio i na još hrpi projekata za koje sam mislio i mislim da su čista glupost.

ovo svršavanje na stadion je posljedica tolikog očaja zbog izostanka stadiona u zagrebu da su ljudi spremni progutati doslovno bilo što, samo da se nešto izgradi.
  • Droljo
    15.2k
    ovo svršavanje na stadion je posljedica tolikog očaja zbog izostanka stadiona u zagrebu da su ljudi spremni progutati doslovno bilo što, samo da se nešto izgradi.db-izbjeglica

Eto sam si sebi odgovorio. I to je tak. A da nam neće biti lijepo na tekmi tamo, hoće! Našim protivnicima baš i ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.