• Mali Zeus
    16.5k
    Svetina seljačina došao s nekom šunkericom na sebi.
  • Oluja
    5.3k
    jel Real slabiji zbog Atletica, Barca zbog Espnola, Benfica zbog Sportinga, PSG zbog Paris Fc, bilo koji londonski klub zbog mase drugih londonskih klubova? Ovo da bi Dinam bio slabiji da ima gradskog rivala je totalna glupost. Bi li Dinamo bio slabiji da postoji Zagreb ili da Lokomotivu gleda 3 tisuće ljudi?
  • Liks90
    2.9k
    takooo jeee…sto vise slika svakodnevno, super :cool: :starstruck:
  • Mali Zeus
    16.5k
    Boban zagrlio TTejca!!!
  • crophantom
    148
    Ovi prozvali Bobana da kaže koju riječ, odbio, kaže budem kad postanem PU.
  • db-izbjeglica
    17.1k
    moje mišljenje o ovom stadionu se nije promjenilo ni milimetra.
    ovo je jedan od najbesmislenijih i najbeskorisnijih projekata u povijesti grada zagreba, doslovno se baca 40+ milijuna eura i nitko me ne može uvjeriti u suprotno.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Velika stvar i za Dinamo i poslije i za Grad Zagreb.
  • GOAT
    2.5k
    Vise lajkova skupi bager nego prosjecna fotomala na temi guzice hahahah
  • Liks90
    2.9k
    svako ima pravo na glupa mišljenja
  • KtcGoat
    498
    Manenica s ovim naocalama izgleda ko novi Bond
  • crophantom
    148
    ti fakat misliš da gradu veličine Zagreba, koji redovito ima 2 prvoligaša, ne treba neki pristojni stadion od ovih 11 tisuća mjesta, natkriven, s uvjetima dostojnim čovjeka?
    Misliš da tu nema mjesta i za neka druga događanja, koncerte, za neke bendove koji možda ne mogu napuniti Maksimir, ali mogu ovo, utakmice mladih reprezentacija, pa i utakmice seniorske protiv nekih San Marina?
    Mislim da su 2 moderna, natkrivena stadiona u ZG, ovaj i jedan veći od 25 do 35 tisuća mjesta civilizacijski minimum za jedan Europski grad veličine ZG.
  • NB86
    16.6k
    Treba hitno kamera da pratimo 24/7 razvoj radova, ak bu dobro radili da im na kraj radnog vremena i koju gajbu pive odnesemo
  • Droljo
    15.2k
    Znam da ste vjerojatno raspravili sto puta al me zanima koliko je ta žičara bila potrebna? Jel ju koristite vi iz zg-a? Koliko je koštala ona? Znam da puno al nemrem se setit koliko...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.