Ja se sam bojim da Loksa tovarima ne otvori cijelu Kranjcu, 8000 njih u orugijanju nam fkt ne treba, dovoljno nam je i ovih 4000
Ali da, sumnjam da ću uspijet kupit godišnju za Kranjcu jer nisam na više od 9-10 tekmi po sezoni, ali zato ako ne budem stigo kupit kartu z Kranjcu odem i na Loksu tu i tam
Apsolutno, no ta se procedura u 20-ak mjeseci može dovesti do kraja i da u tom trenutku projekt Maksimira krene. Ne znači da će to tako i biti, ali vremena za to ima dovoljno.
jedno pitanjce..nemrem se sjetit dal ima na staroj kranjci kakva spomen ploča u čast postrojavanja ZNG -a 91? ak nema ,moglo bi se naći prostora na novoj kranjči..možda da se i trg ispred nazove trg ZNG-a
Čestitke Bosskovitzu na dobivenoj okladi i od mene, jbga trebalo istrpit one koji su stalno pisali da nema ništa od bagera na stadionu, da su sve to politička obećanja
postoji ploča, i ta ploča će se prebaciti na novu Kranjču u spomen postrojavanju ZNG-a.
To je jutros TT izjavio na konferenciji na Kranjči. Ima na fejsu cijela konferencija.