• Marktwain
    287
    Ti i Neva ste mi sinonimi, odmah sam se tebe sjetio kad je obranio. :grin:
  • Guinness
    2.7k
    Hahaha, duvanjsko-đakovačka! :heart:Paggini

Odakle je on?
  • Mr Anderson
    11.4k
    Jel dirao onu loptu Čopa koja je na stativi završila. Nije se baš najbolje vidjelo s tribine, ali vidio sam kako stišće šake nakon toga pa pretpostavljam da je.
  • rokikaciga
    1k
    Je, ispružio se koliko je dug i širok i taman skrenuo u stativu
  • De Oliveira
    1.5k
    rodjen u Djakovu, a rodom iz Tomislavgrada
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Ako je Neva problem - problema nema. Ako je nešto shizofrenija na Zoni pokazala - to je da jako volimo svoje vedete dok su brutalne, ali ne daj Bože da imaju lošiji period - ubij, zgazi, mijenjaj, bacaj...Neva je doktor, imao je ozljedu leđa, imao je obranu kao švicarski sir, čovjek je psihički potonuo kao i cijela momčad, ali sumnjati u njega nakon onakve prošle sezone...trebamo imati sigurnog drugog vratara da smo mirni kad bude kartoniran/ozlijeđen, ali jedinica je neupitna i najbolja u HNL-u
  • Zagi
    9.5k
    Problema imamo hrpu , a jedan od njih je (bio) Nevistić i njegova forma/ne sanirana ozljeda.
    Prošla sezona je upravo to, prošla.

Svaka čast na obrani ali 3/4 sezone nije obranio skoro ništa.
  • don
    12.7k
    evo na instagramu napisa, "When you lose, talk little. When you win, talk less."
  • Mr Anderson
    11.4k
    Uvijek sam ga branio i svađao se s onima koji bi ga tjerali. Pokazao je da kad je zdrav, top golman za nas. Boljeg kupit ne možemo, a trpit mladog golmana nemamo kad.
  • Marley
    3.8k
    3/4 sezone nije obranio skoro ništa.Zagi

Kako da ja sad presutim, kad nije tako! Van konteksta je, a zvuci uzasno.

Ovako otprilike, koliko mene pamcenje sluzi..
    U sezonu je usao super, izmedju ostaloga ima i velike zasluge za ulazak u LP, jer je protiv Qarabaga bio fenomenalan.
    U rujnu je unatoc svemu bio proglasen igracem mjeseca, sto isto nesto govori.
    Nema mu se sta prigovoriti sve do kraja listopada, gdje je protiv Osijeka stvarno bio los. A tad je, uvjerena sam, vec imao problem s ledjima jer je tocno tako fizicki izgledao. A tu je odgovornost na lijecnickoj sluzbi/treneru.
    Nakon toga ga nije bilo na terenu skoro puna 3 mjeseca! Ledja, jel, ali rekla bih da se i trener tu pobrinuo da se boravak na klupi maksimalno oduzi. No, necemo o "teorijama zavjera", bilo pa proslo.
    Nakon toga, odigrao je svega 3 utakmice gdje nije bilo nikakvih problema. Osim ako cemo ga okriviti za poraz od ne znam, jednog Arsenala.
    Vec protiv Milana nova ozljeda i opet ga nema skoro mjesec dana.
    A onda, Rijeka. To je bio uzas... Ubila me ta utakmica kao nijedna ove sezone. Ali ja ne mogu svaliti krivnju na golmana, dok su svi onoliko losi... jednostavno, trebalo mu je vrijeme da se "vrati".
    I za kraj, zadnja dva mjeseca je dobar, brani sto treba, a sve cesce i sto ne treba, kao i proslo proljece.

Samo mu treba malo srece, da ga konacno pocnu zaobilaziti nes(p)retne okolnosti i ozljede. Da ima kontinuitet, vidjeli smo koliko moze kad je zdrav i kad se poslozi.

Ja nemam niti mrvice sumnje u njega, a vi pisite sto god hocete ako vas veseli.
  • don
    12.7k
    A tu je odgovornost na lijecnickoj sluzbi/treneru.Marley

prvenstveno na Nevistiću jer on govori koliko može/ne može a trener odlučuje da li će ga stavljat ili ne.

prošle sezone je bia odličan, a ove sezone je realnost da su nam svi golmani koji su stali na crtu bili kritični.
    pa ja se ne sićan ni jedne obrane golmana od derbija sa hajdukom na Maksimiru do negdi prvog, drugog miseca.
  • Zagi
    9.5k
    Previše konteksta odnosno traženja izlika @Marley .
    Mi trebamo stabilnost na jedinici , a imamo sve osim toga.
    I prošle sezone imamo ugromnu amplitudu njegove forme od užasnog u prvoj polovici do heroja u drugoj.

Dva nama izrazito bitna igrača dijele zajedničku crtu.
    I Petko i Nevistić imaju nezaliječene ozljde zbog kojih ne treniraju i/ili ne igraju.
    Petko inače (osim prošle sezone gdje je bio prisutan) izostaje iz 40% naših utakmica. Frapantno mi je da igraču takvog zdravstvenog stanja daješ onakav ugovor, no dobro to je za neku drugu temu.

Još nam se ove sezone pogodilo da je na puno tekmi izostao Mišić i dobiješ ovu sezonu. A ovu sezonu ne želim nikada ponovno gledati.

To je , za mene, pravi kontekst.

Niti sam doktor , a još manje njihov doktor da im tumačim da trebaju ili ne trebaju na operaciju. To je naravno njihova stvar.
    Meni je jedino bitno može li se dinamo na njih pouzdati u slijedećoj sezoni. Cijeloj sezoni.

Klub iznad svih. Igrači su samo privremeni radnici.
  • Crni86
    9.7k
    Neva je opet pokazao klasu, ima jos 4 utakmice do kraja da opet kao i prosle sezone nam utaba put prema tituli.

Da li je sva krivica na nevi za njegovu losu formu? Da i ne. Neva se prosle sezone i to tek u drugom dijelu sezone izborio za prvog golmana. Odradio je konstantno nekih 6 mjeseci kao prvi golman, onda dolaze turbulencije, ozlijeda, promjene trenera. Neva opet gubi poziciju prvog golmana. Konstantnost je jedna od vaznijih stvari kod golmana.

Ja sam prvi bio strog prema Nevi, ali nije ni njemu bilo lako i uz sve okolnosti mislim da jos uvijek nemamo kompletnu sliku nevinih sposobnosti. Nadam se da ce ga zdravlje posluziti, da sad napokon hvata konstantu i da ce nam pokazat da li je on taj ili nije.
  • Friedrich Paulus
    9
    Kad se sjetim Migliorea i usporedim ga s Nevistićem... mislim da sami karakter kod golmana igra veliku ulogu ali dobro on je takav kakav je i s time se treba pomirit. Problem je u tom što je on samo jedan od igrača i to već par sezona, jednostavno nije te kvalitete i autoriteta poput Eduarda i Livakovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.