• Marley
    3.8k
    pa ja se ne sićan ni jedne obrane golmana od derbija sa hajdukom na Maksimiru do negdi prvog, drugog miseca.don

Pricas o derbiju u rujnu?
    Ja se sjecam hrpetine Nevisticevih obrana bas iz tog perioda, upravo nakon tog derbija. Bayern, Slaven, gdje su nas onako demolirali, ne sjecas se koliko toga je covjek jos poskidao? LP opcenito najesen, ona brutalna obrana protiv Monaca? Pa nisam valjda toliko poludjela da izmisljam nepostojece obrane.

mislim da sami karakter kod golmana igra veliku ulogu ali dobro on je takav kakav je i s time se treba pomirit.Friedrich Paulus

Sto bi to trebalo znaciti, "takav kakav je"?
    U cemu je problem s njegovim karakterom, molim te ako ti ne bi bilo tesko pojasniti? Mislim pricamo o osobi koju uopce ni ne poznajemo.
  • don
    12.6k
    a dobro ne mislin doslovno ta utakmica, već taj period kad su krenuli loši rezultati u kontiniutetu, dvi utakmice gori doli.
  • Friedrich Paulus
    8
    plašljiv je i veoma lako se utopi u sivilo momčadi što dovodi do njegovih očajnih reakcija prilikom ubačaja mimo toga je loš u igri s nogom
  • prefontaine
    1.8k
    Da Neva brani gol onako kako kolegica @Marley brani Nevu, Neva bi bio najbolji golman na svijetu.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Crno na bijelo, statistika i postotak obrana svih nasih golmana ove sezone su ocajni i oni su jedan od glavnih razloga sadasnjeg bodovnog stanja.

Da smo mi ove sezone imali Livakovica bili bi sada na barem 3,4 boda prednosti, siguran sam u to.
  • Jos-Optimus
    5.2k
    Znači, to je to, jbg Neva, bio si ozlijeđen i upao rupu, tko te j***, ajmo dalje? Katastrofa
  • Zagi
    9.5k
    Nego kaj? Postali smo dom za rehabilitaciju u kojem dom plaća stanarima. Di to ima?
    Plaćen si da pružaš uslugu. Jebeno dobro plaćen.

Možeš ili ne?

Ne pričamo o Mišiću koji je konstanta ali eto, desilo se.
    Perić , Petko i Nevistić imaju dugu povijest bolesti. Izgleda i Ademi.

Kaj smo mi? Profesionalni klub koji stremi izvrstnosti ili hospicij?
  • Marley
    3.8k
    Perić , Petko i Nevistić imaju dugu povijest bolesti.Zagi

Dobro kako si uspio njega tu ubaciti u usporedbu s njih dvojicom? Ni blizu. Koju to Nevistic ima "dugu povijest bolesti" otkad je kod nas?
    U samo jednom je navratu izostajao radi toga, a i to ne znamo sa sigurnoscu koliko je zapravo trajao oporavak, a koliko ga je jos Bjelkan odlucio dodatno "odmarati". Jasno da ledja nisu zafrkancija, ali nije da je svako malo radi toga in/out. Za razliku od Brune, za kojeg ne mozes ni od jucer do danas pouzdano znati kako je. Perica da ni ne spominjem.

Ne brojimo valjda u "povijest bolesti" i drugu situaciju, kad ga je jebeni Leao posjekao? Ozljeda koja se mogla dogoditi apsolutno bilo kojem igracu i nema veze ni sa cime, a najmanje s pouzdanoscu igraca je li moze ili ne.

Ali, vi ste misljenje formirali i zakljucak donijeli. Za vecinu ovdje je to gotova stvar, koliko vidim. Sto god on dalje napravio ili ne napravio.
    Meni je jako zao da ste ga otpisali, u tolikom broju, jos od neki dan na Transferima. Ali Boze moj, pa svatko ima pravo na svoje misljenje, i moje je tu potpuno nebitno i u debeloj manjini kao po obicaju haha.
    Tako da, never mind, nema smisla dalje drviti po tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.