• Teofil Kateran
    2.1k
    Čovjek nas danas spasio najvećeg debakla u povijesti kluba.
  • KtcGoat
    398
    Marley oprosti nam za sve te grube rijeci
  • Crni86
    9.2k
    Nevu smo docekali u formi, ali ostatak momcadi nismo. Bravo Neva.
  • NVKOD
    4k
    Čovjek nas danas spasio najvećeg debakla u povijesti kluba.Teofil Kateran

Istri je ovo najveća pobjeda u povijesti kluba... sve je mirisalo na još jedan Munchen.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    ne zanima me sto ce neki reci, ali covjek je definitivno igrac sezone, spasio nas je veceras po tko zna koji put ove sezone jos vece blamaze i dokazao da ima kvalitetu za biti prva jedinica.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Jedina svijetla tocka danas. Kao i u Rijeci spasio nas od povijesne sramote.
  • Danko
    1.8k
    Dobar , al da nas je spasio danas i u rijeci povijesne sramote - nije jer smo ju doživjeli.
  • Marley
    3.6k
    Marley u ekstazi :Drokikaciga

Uf, daleko od toga... pretesko je bilo i za gledat, a kamoli ista pametno napisat.
    Dobar je bio, a uzalud. Moze se slikat kad je jedini dosao na utakmicu...

A one floskule da nikome od igraca nije stalo (ne mislim na tebe roki, opcenito)... pa pogledajte ih samo. Tako ne izgledaju ljudi koje boli briga.

Sve u svemu... :sad:
  • Jaro
    9.5k
    pa pogledajte ih samoMarley

Oni meni djeluju utuceno zbog posljedica, al ne djeluju mi kao da im je tolko stalo da sami nesto promijene. Pa sami onaj stav "i prosle godine smo zaostajali pa smo osvojili" je dovoljan pokazatelj mindseta te ekipe. Oni placu jer su ko razmazena derista i misle da im je oteto nesto njihovo. Ne osjecaju potrebu da se potrude doci do "toga sto zasluzuju" vec ocekuju da im to dodje samo po sebi jer su oni, eto, potpisali ugovor s dinamom i obukli dres...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.