• Ivdzo11
    11.1k
    "Nakon dvije pobjede je atmosfera bila sigurno bolja nego nakon Gorice. Momčad je svjesna da nije bilo dobro i da će najbolje od sebe pokazati u nedjelju."

Ajde super kad su odlučili da im se igra malo....
  • Mali Zeus
    22.2k
    Baš me zanima u kojem su trenutku shvatili da nije bilo dobro, kad se to točno dogodilo.
  • Hnlovac
    8.1k
    Zašto je pressicu održao pomoćnik Perković? Gdje je trener Ademi?
  • Blueshadow86
    5.8k
    Predosjećam neki glupi X u nedjelju.
  • ElDorado
    15.6k
    Ako mi nemremo pobijediti Rijeku u kojoj će krila igrati naš otpisani junior i lik koji je na kraju igrao za Dinamo II s juniorima onda stvarno ne znam kaj bi rekao.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Nakon osječkog, slijedi zagrebački derbi. Aktualni prvak Dinamo u nedjelju od 18.45 dočekuje Rijeku, a pravdu će dijeliti arbitar Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Ivan Matić, a njegov pomoćnik (AVAR) Luka Kurtović, obojica iz Osijeka
  • superhik
    12.9k
    Jednu poruku bi im samo dao za nedjelju:

IMG-20250425-124433.jpg
  • don
    22.6k
    Perković je najmanji problem ovog kluba, daleko najmanji. Pogotovo u usporedbi sa ovim jadnim balerinama koji glume profesionalne igrače.
  • Markelo
    4.2k
    Povuci se nazad protiv Rijeke, igraj ko "mala" ekipa i zajebi Riječane. Eto im lopta, nek iskreiraju nešto ako znaju
  • Mali Zeus
    22.2k
    Perković je najmanji problem ovog kluba, daleko najmanji. Pogotovo u usporedbi sa ovim jadnim balerinama koji glume profesionalne igrače. — don

Naravno, on je samo simptom, nije glavni problem, ni blizu.
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

Buraz, meni se čini da oni furaju onu tradicija bunta, samo krivu :brow:
  • NKDZ86
    10.1k
    na terapiji, ozlijeđen je
  • Eduardo
    30.9k
    Ja stvarno ne vidim način kako oni nas mogu pobijediti osim ako mi opet ne odigramo ko govna uz laganu šetnjicu. — ElDorado

Koliko sam samo puta ove sezone pomislio nešto slično, kad ono već devet poraza na kontu u HNL-u. BTW, Rijeka nas je svaki put ove sezone nadigrala i bila bliža pobjedi.
  • Gelipter
    4.8k
    to mi je točno palo na pamet nakon debakla u Gorici u utakmici di smo imali legendarni posjed, 237,5 ubačaja u prazno ili Baniću i 17 kornera. Kaj bi bilo da smo pustili Gorici igrati, a onda tranzicijom s našim raketama kao kamikaze krenuli prema tovaru među vratnicama Turopoljaca.
    Ajmo se fakat uozbiljiti i dobiti Riječane, onda padaju i titovi pionori, pa ćemo razmišljati dalje o taktici protiv domaće momčadi Lokse i Slavena.
  • gaTeDZG
    3k
    57-43 u postocima nakon gotovo 200 glasova, nešto više je nas koji vjerujemo u naslov. U ponedjeljak se neću trijeznit pa kad bude najava za tovare u utorak/srijedu, čujemo se kad omjer bude 99-1 nakon pobjede, sve će cvjetati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.