• Praskaton
    4.3k
    S obzirom na stanje Rijeke vjerujem da nekako možemo do minimalne pobjede.Ono što mene brine je za tjedan dana u Splitu i toga se bojim.
    Naši su u strahu cijele sezone a utakmica na gostujućem terenu gdje se sigurno odlučuje prvenstvo nije baš najbolja za vadit se.
    Prošle godine nam je prošlo ove ne vjerujem.

Kad bi bar Osijek nesto izvukao protiv tovara zlata bi nam vrijedilo
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Bez radikalne akcije nece bit promjena, ja se ne nadam vise nicemu. Igrat ce ko mora igrat, davit cemo loptu i nadat se da Fruku i Copu nece uci nista. Sredinu ce nam pojest opet Selahi i Petrovic, a tjesit cemo se da smo zatvorili krila i da nemamo srece. Sve vec videno.
  • Crni86
    9.6k
    Doma pobjedujemo sve, ali ne znam kakvo svjetsko cudo se mora desit da pobjedimo u gostima tu jednu jedinu utakmicu kaj imamo.
  • Felip
    446
    Ono što mene brine je za tjedan dana u Splitu i toga se bojimPraskaton

I ja sam tako razmišljao, ali kad vidim kako ih Lokomotiva, Istra, Gorica drže na konopcima onda straha ne smije biti.
    Ajmo ih za promjenu iznenaditi taktikom, čvrsto iza kao u ligi prvaka, dati im loptu, vidimo da se tako muče. Do sada smo svaki put naivno upadali u njihov mlin, napadali, vrtili bez smisla i hop egzekucija na drugoj strani. To nam je napravila i Gorica bez da se oznojila.

Stalno ponavljam da nam do kraja treba neki x faktor, netko ili nešto čime ćemo iznenaditi protivnika i matirati ga. Pročitani smo, ako nastavimo po starom, tu kruha nema.
  • dinamo u srcu
    2k
    Ekipa dođite svi na Maksimir. Imamo veliku priliku okrenut ovu sezonu, osvojit trofej. Pobjedom protiv Rijeke dolazimo na -1 od njih. Nama je ovo velika šansa. Na Maksimiru smo mi favoriti barem na papiru. Igramo u punom sastavu. Napravimo atmosferu. Pogurajmo ove momke da daju više da odigraju na većem nivou. Bilo je svega ove sezone. Nije dobro, ali je dobro kako je moglo bit. Zaboravit sve i 90minuta navijanjem i dobrom atmosferom gurat dečke da daju sve da uzmemo tri boda. Zovite ekipu. Napravimo sve već od zagrijavanja da igrači osjete i dobiju još veću želju za pobjedom. Svi zajedno glasom i stavom izgurajmo ovo na naš mlin. Nadam se da ćemo se u Nedjelju veselit.
  • barbax
    313
    NEMA PREDAJE!
  • gaTeDZG
    959
    Sudačka postava za nedjelju:

Patrik Kolarić (Čakovec), Marjan Tomas (Vladislavci), Ivan Starčević (Bjelovar), Zdenko Lovrić (Đakovo).

Kontrolori: Ante Vučemilović (Osijek), Draženko Kovačić (Križevci).

VAR - Ivan Matić (Osijek), AVAR - Luka Kurtović (Osijek).
  • Fabercaster
    176
    VIyJLTH.png

Sandro budi frajer i iznenadi nas nečim. Od svih tamo ti najbolje poznaješ dečke i tko što može. Znaš i sam da nećeš više biti trener kad sezona završi. Ako se izblamiraš bar ćeš moći reći da si probao, a da ne pričam što će biti ako ti upali.

Karoglan je sam izjavio nakon kupa prošle sezone da smo ih iznenadili promjenom, idemo sada iznenaditi Rijeku i zakuhati sve pred kraj! Ajmo Dinamo!

..
  • Dani Olmić
    1.3k
    Gattuso kaze da je Dinamo i dalje najjaca momcad ali da prizeljkuje remi na Maksimiru i njihovu pobijedu nad osijekom … nadam se da mu nasi nece ispunit zelju a i da ce im osijek pokvarit dan
  • slavkomao
    10
    Ne vjerujem da sezonu mozemo zavrsiti bez bar jedne pobjede u izravnim derbijima.

Osijek smo rijesili prije par tjedana, red je sad da Rijeka padne na punom Maksimiru.
    Vidimo se na Maksimiru!
  • Blueshadow86
    3.1k
    Ne vjerujem da sezonu mozemo zavrsiti bez bar jedne pobjede u izravnim derbijima.

Osijek smo rijesili prije par tjedana, red je sad da Rijeka padne na punom Maksimiru.
    Vidimo se na Maksimiru!
    slavkomao

Moramo oba derbija pobijediti mislimo li biti prvaci. Hoćemo li uspjeti, prosudi sam.
  • slavkomao
    10

Utakmicu po utakmicu ili finale po finale.
  • Jay
    1.2k
    Ne mogu oni zajebat koliko ja mogu vjerovat.
  • Vratite nam Istok
    534
    Najjednostavnije receno - nadam se pobjedi, al ne vjerujem u nju.

Ko da dogovoris pivi s onim dragim frendom koji često sjebe dogovor. Dogovoris se opet i nadas se da ćete se nać, al ne vjeruješ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.