• Ivdzo11
    6.1k
    "Nakon dvije pobjede je atmosfera bila sigurno bolja nego nakon Gorice. Momčad je svjesna da nije bilo dobro i da će najbolje od sebe pokazati u nedjelju."

Ajde super kad su odlučili da im se igra malo....
  • Mali Zeus
    16.5k
    Baš me zanima u kojem su trenutku shvatili da nije bilo dobro, kad se to točno dogodilo.
  • Hnlovac
    1.9k
    Zašto je pressicu održao pomoćnik Perković? Gdje je trener Ademi?
  • Blueshadow86
    3.1k
    Predosjećam neki glupi X u nedjelju.
  • ElDorado
    3.3k
    Ako mi nemremo pobijediti Rijeku u kojoj će krila igrati naš otpisani junior i lik koji je na kraju igrao za Dinamo II s juniorima onda stvarno ne znam kaj bi rekao.
  • Ivdzo11
    6.1k
    Nakon osječkog, slijedi zagrebački derbi. Aktualni prvak Dinamo u nedjelju od 18.45 dočekuje Rijeku, a pravdu će dijeliti arbitar Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Ivan Matić, a njegov pomoćnik (AVAR) Luka Kurtović, obojica iz Osijeka
  • superhik
    12k
    Jednu poruku bi im samo dao za nedjelju:

IMG-20250425-124433.jpg
  • don
    12.5k
    Perković je najmanji problem ovog kluba, daleko najmanji. Pogotovo u usporedbi sa ovim jadnim balerinama koji glume profesionalne igrače.
  • Markelo
    3.3k
    Povuci se nazad protiv Rijeke, igraj ko "mala" ekipa i zajebi Riječane. Eto im lopta, nek iskreiraju nešto ako znaju
  • Mali Zeus
    16.5k
    Perković je najmanji problem ovog kluba, daleko najmanji. Pogotovo u usporedbi sa ovim jadnim balerinama koji glume profesionalne igrače.don

Naravno, on je samo simptom, nije glavni problem, ni blizu.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.1k

Buraz, meni se čini da oni furaju onu tradicija bunta, samo krivu :brow:
  • NKDZ86
    3.6k
    na terapiji, ozlijeđen je
  • Eduardo
    23.8k
    Ja stvarno ne vidim način kako oni nas mogu pobijediti osim ako mi opet ne odigramo ko govna uz laganu šetnjicu.ElDorado

Koliko sam samo puta ove sezone pomislio nešto slično, kad ono već devet poraza na kontu u HNL-u. BTW, Rijeka nas je svaki put ove sezone nadigrala i bila bliža pobjedi.
  • Gelipter
    4.1k
    to mi je točno palo na pamet nakon debakla u Gorici u utakmici di smo imali legendarni posjed, 237,5 ubačaja u prazno ili Baniću i 17 kornera. Kaj bi bilo da smo pustili Gorici igrati, a onda tranzicijom s našim raketama kao kamikaze krenuli prema tovaru među vratnicama Turopoljaca.
    Ajmo se fakat uozbiljiti i dobiti Riječane, onda padaju i titovi pionori, pa ćemo razmišljati dalje o taktici protiv domaće momčadi Lokse i Slavena.
  • gaTeDZG
    959
    57-43 u postocima nakon gotovo 200 glasova, nešto više je nas koji vjerujemo u naslov. U ponedjeljak se neću trijeznit pa kad bude najava za tovare u utorak/srijedu, čujemo se kad omjer bude 99-1 nakon pobjede, sve će cvjetati...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.