• gaTeDZG
    957
    Samo luđaci ti još i vjeruju, moj Dinamo, ja volim tebe jako...

Na nekoj zamišljenoj vagi, jednu stranu čine 'gewichtevi' iliti utezi našeg luđaštva, na drugoj strani je naša vjera u vas. Svi smo, dakako, u nekakvom omjeru na oba kraka vage i svi imamo nešto zajedničko, što će prevagnuti? Nama bi možda trebalo biti manje bitno nego Vama, dobro situiranim nogometašima u Svetome dresu, vama koji to tek morate shvatiti i očistiti ljagu koju ste sami bacili na Svetinju. Baš taj germanizam 'gewicht' potječe od riječi 'wichtig' što u prijevodu znači važno, a važno je ono što je teško.

Stoga, izvolite - idući protivnik na Maksimiru je vodeća ekipa na tablici.

Rijeka i dalje drži prvo mjesto s 56 bodova, uz omjer 15-11-5 i gol razliku 43:17, nešto bolju od drugoplasiranog koji također ima 56 bodova i naš je protivnik u kolu nakon sljedećeg. Riječani su slavili u samo tri od osam odigranih utakmica u prvenstvu nakon što su porazili Dinamo rezultatom 4:0 na Rujevici prije dva mjeseca.
    Prava i zadnja prilika za osvetu i konačnu pobjedu u derbijima protiv vodećeg dvojca, prvu nakon tri promjene trenera, šest međusobnih utakmica i gotovo godinu dana od zadnje pobjede u prošlosezonskom finalu Kupa.

Iako se sva povijest briše ovu nedjelju od 18:45h, izvući ćemo osvrt na dosad odigrane 102 HNL utakmice protiv Rijeke, u kojima je Dinamo upisao 58 pobjeda, 24 remija i 20 poraza uz gol razliku 200:98. Kao domaćin, ta nadmoć vidljiva je i u omjeru 39-7-6 u našu korist (gol razlika 123:31).

Gosti u Zagreb dolaze bez ozlijeđenog Škorića, najvjerojatnije je teže ozlijeđen i Radeljić. Bez izostanaka su kad su u pitanju kartonirani igrači, kao i mi, no opasnost od trećeg žutog kartona imaju Mišić, Stojković, Baturina, Pierre-Gabriel, Franjić, Moharrami i ozlijeđeni kapetan Ademi.

O ulaznicama: online prodaja ulaznica počela je danas, u četvrtak, 24. travnja u 11 sati i završava na dan utakmice, 27. travnja u 18:45 sati.
    Prodaja ulaznica na Ticket pointu odvija se također od danas (11-19 sati) i traje sve do početka utakmice u nedjelju.
    Pogodnost besplatnog ulaza za ovu utakmicu vrijedi za tribinu zapad gore. Ulazi stadiona bit će na dan utakmice otvoreni od 16:45h, a prije toga vas pozivamo u našu fan zonu koja će biti organizirana od 14h.

Koeficijenti kladionica: Dinamo = 1,80 / X = 3,20 / Rijeka = 4,40

SVI NA MAKSIMIR!

Uz 'Krik' koji opisuje naš maksimirski huk i vjerojatno posljednju nadu...

UDARI, RAZVALI ZA DINAMOVU SLAVU!

1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp
    1. Koji ishod očekujete? (194 votes)
        Pobjeda Dinama
        70%
        Neriješeno
        16%
        Pobjeda Rijeke
        14%
    2. Idete li na utakmicu? (194 votes)
        Da
        63%
        Ne
        37%
    3. Vjerujete li u obranu naslova? (194 votes)
        Da
        59%
        Ne
        41%
  • scarface
    294
    Nema Ademija, neće ni Ristovski, nema Petkovića...
    Pobjeda je neupitna. Rijeka pada.
    Ali, dečki pa hebemu mater, dajte igrajte...pa koliko plačem nakon ovakvih teških poraza, muka mi je. Djeca me gledaju i plaču isto. I pitaju zašto plačem? Ma pustite, Dinamo je izgubio. Opet.
  • don
    12.5k
    di su i šta rade pioniri GNK Dinama u nedilju?
  • NitkoBitan
    25.5k
    Siguran sam da imamo jednu prednost a jos sam sigurniji da ju necemo iskoristit jer je Perkovic obican beskicmenjak, prosli, sadasnji i buduci uhljeb koji i ovaj nikad vazniji period koristi kako se nikome ne bi zamjerio, odnosno tocnije nista ne koristi.

Svjeza krv i sirina klupe. Nitko mi ne moze rec da je Rijekina klupa bolja od nase. Dogan, Rukavina... druge pokemone anonimuse sa Rijekine klupe ni ne znam imenom.

Perkovicu, nemoj slucajno u prvu stavit Hoxhu i Mbukua koji i znaju proc po strani i koji ce ti kreirat nesto ozbiljnije jednom od nekoliko pokusaja, ali i to jednom moze bit dovoljno. Protiv Gorice dok oni nisu usli mi smo kruzili okolo u nedogled ne znajuci kaj konkretno napravit.

I da, nemoj stavit Kangu od prve u situaciji kad potencijalno nemamo ideju osim nabacit u 16m. Uopce nije bitno sto se Rijeci ozljedio nabolji skakac dvometras. Kuleta od prve kojeg i Feta Fetai zna dobit na skok i duel igru, a kamoli nece jedan Majstorovic.
  • Efes Pilsen
    10.8k
    Ja bi natrpao sredinu, jednostavno od krila koristi nemamo, a napadaci su nam nevidljivi kad soliraju. Jedan lijepi 3-5-2

Nevistic
    KTC - Torrente - Galesic
    RPG - Kacavenda - Misic - Stojkovic - Franjic
    Kanga - Kule

Nemamo vise sta cekat i cackat, pobjedit se mora, od 500 dodavanja nemamo nista.
  • De Oliveira
    1.5k
    Ajmo jos jednom probati. Uz pravi pristup rezultat ne moze biti upitan jer je razlika u kvaliteti izmedju nas i 6. primorske ogromna. Realno bi i Osijek mogao otresti 7. dalmatinsku i eto nas na -1. Nevistic - RPG, KTC, Galesic, Franjic - Stojkovic, Sucic, Misic, Baturina, Pjaca - svejedno koji od dva panja. Bolje od ovoga nemamo. U nastavku mogu uci Kacavenda i Belcar jer njega bas i nismo imali prilike vidjeti. Ostali su ispod razine Dinama i mogu uci samo u slucaju neke ozljede.
  • Omake
    7.5k
    a realno, kako napadači igraju, ne bi bilo loše ni malog Nekića probati haha
  • Rex Ramae
    3k
    KTC, Mbuku i Kačavenda od prve, Ristovski, Sučić i Baturina klupa...
  • mosad
    1.1k
    osobno bi neke igrači volio vidjeti i na tribini
  • Praskaton
    4.3k
    osobno bi volio vidit face većine igrača dok im se uzima od plaće.
  • Davieboy86
    426
    Ako se ne bude igralo do kraja sa dva napadaca onda nemamo sto traziti vec od nedjelje. Sa jednim igracem koji nije zasluzio prvih 11- Baturinom. 352 formacijom naravno .Ali ipak Perkovic nema mentalni kapacitet to shvatiti kao jedini moguci izlaz iz ovog sranja do kraja.Nazalost
  • Ivanmtk
    1.3k
    Nadam se porazu u nedjelju da napokon završimo ovu agoniju i iracionalnu nadu i optimizam temeljen na predstavama Dinama iz zadnje dvije sezone, a koje nemaju veze sa ovim Dinamom koji se loš, ispuhan, istrošen i ne motivirani.
  • M94
    1.7k
    Igrajte pickice!

Ajmo uzet ono sto nam se nudi u 3pm vise... Dobit sve do kraja i prvaci smo.
  • runtothehills
    473
    Nikad neću shvatiti navijače koji se nadaju porazu Dinama.
  • Crni86
    9.6k
    Nadam se porazu u nedjeljuIvanmtk

Zapitaj se ciji si ti navijac…..
  • De Oliveira
    1.5k
    nemamo ni jednog, a kamoli dva napadaca. Jedno drvo u prvih 11 je sasvim dovoljno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.