• El Madrigal
    298
    Nemam više očekivanja. Nakon Istre sam ih izgubio, a nakon Gorice zakucao. Ako ovako nezasluzeno budemo prvaci, iako su šanse 15 ak posto, bit ću sretan,ali ne i ponosan. Ali ako Dinamo jednom u sezoni ne moze dobiti Rijeku i Hajduk, a onda u k... ja ne znam kako smo mi još uvijek "zivi"!
  • Sibirski plavac
    4.9k
    ja ne znam kako smo mi još uvijek "zivi"!El Madrigal

Zahvaljujući jednako groznim konkurentima. Kekova Rijeka, Valdasov Hajduk pa možda čak i Bjelicin Osijek koji je bio drugoplasiran 2021. bi razbili današnju vodeću trojku.
  • ZgBlue
    599
    Sam ću sebe citirat od prije 2 mjeseca pred derbi s tovarima.
    Tad se ni u ludilu nisam nadao da će ove riječi vrijedit i danas.

Ove godine tko osvoji ligu je peder.
    Da sutra postoji opcija da obje ekipe izgube bodove mislim da bi se upravo to dogodilo.
    Nevjerovatno kakva sezona!

Krenuo je novi val optimizma i ovo sutra nam je po ko zna koji put prekretnica sezone.
    Rekli bi kod mene u društvu "Il' imaš muda, il' ideš u školu"

U najboljem slučaju očekujem očajnu utakmicu i našu pobjedu na guzove, al možda nam baš to i treba.
    ZgBlue

Nadam se da se u ponedjeljak ne vidimo u školi. :nerd: :meh:
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Jedina utakmica u kojoj je Pjaca igrao špicu je zabio dva gola, mi smo izgubili, ali on je bio odličan. Zapravo je nevjerovatno da je to jedini put kad je bio napadač
  • slavkomao
    10

Ja ne shvaćam reakcije i mišljenja da neki govore , a navijaci su dinama da ne zaslužujemo titulu, pa po čemu ju zaslužuju Hajduk ili Rijeka. Prvenstvo je maraton, zaslužuje je onaj tko ce imati najvise bodova na kraju sezone.

Sto se vise blizi utakmica, to sve se vise radujem i nadam pobjedi i dolasku na -1 bod Rijeci (i daj Boze Hajduku).

Ima par komentara koji su dobri, mi sa strane puno putujemo na utakmice, navijamo, veci broj ljudi je na utakmicama, dolazi i sve vise djece. Stoga decki, pocnite nak to vracati pobjedama i trofejom na kraju sezone!

Hocemo pobjedu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.