• rakurs
    1k

Ne treba nitko, bit ćemo tolko jaki da će golman samo biti višak :cool:
  • Laugreano
    3.9k
    Muka mi je bilo jos jedno pojacanje napisat
  • scooniepenn
    4.1k

Možemo i tako gledati, ali mislim da do kraja svijati kralježnicu nam neće ništa dobroga donijeti. Posebno u kontekstu iskusnijih domaćih igrača koje ćemo dovoditi u budućnosti, a koji će imati za sebe argument kad i oni isto požele nakon 2 ili 3 godine.
  • Teofil Kateran
    2.3k
    Ljubičić bi svakako bio pojačanje i nadam se da ćemo u ovom prijelaznom roku stvarno gledati u tom nekom smjeru. Ako bi on došao, to bi bio besplatan transfer što bi onda otvorilo mogućnosti za preusmjerenje tog novca u druge pozicije. Šestica obavezno mora biti dovedena jer je to postao puno veći problem od te tragične pozicije lijevog beka koji nam isto treba. Franjića bih volio vidjeti u Dinamu nakon ljeta jer je polivalentan i jer može biti zamjena za šesticu, lijevog beka i stopera.

Što se napada tiče, tu će isto biti velikih pretumbacija. Mi nažalost već dugo igramo bez napadača i tu se treba prodati barem jednog od dvojca Kulenović/Kanga, a ako se uspije bilo bi dobro i obojicu. Kako se čini, Petković teško da će se vratiti jer čim se i vrati malo opet se ozlijedi, tako da lako moguće da ćemo trebati dovesti čak dva napadača na ljeto. Dolazi Mudražija koji je vjerujem u planu kao rotacijska opcija, ali odlaskom Baturine koji je izgledan mislim da nam treba još jedno kvalitetno rješenje, a to bi mogao biti Vidović koji je kao i Stojković polivalentan i tu bi se onda moglo kombinirati jer Stojković može igrati i desno krilo, a Vidović može lijevo krilo, a obojica su nominalno desetke. Tu su još i Kačavenda i Vrbančić koji svakako doprinose širini kadra i mogu biti rezervne opcije za 8 i 10.

Ristovski je pokazao znakove života, ali nas je zavarao jer je to bilo protiv dvije najgore ekipe lige i on jednostavno nema što tražiti na stoperskoj poziciji, a kamoli na desnom beku. Torrente je zahvalan igrač, nažalost nikako nije za naš stil igre u HNL-u, a vrijedi 4 milijuna ako se ne varam po TM, tako da bi bilo dobro prodati ga na ljeto ako bude zainteresiranih. Onda ostaje samo Galešić praktički jer Mmaee je vjerojatno već otpisan. KTC zaslužuje ostati još godinu dana jer je fizički među najspremnijima i on treba biti 3. ili 4. opcija još iduću sezonu jer ima jednu od najmanjih plaća, a najveći je profesionalac u svlačionici. To sve govori da će biti vrlo bitno i krenuti po još jednog stopera gdje se možda kao opcija nameće Koski koji igra odlično ove sezone u Istri.

Što se tiče posudbi, Belcar tu ispada višak, kao i Rog i nadam se da neće biti otkupa ugovora. Špikić ne vjerujem da će biti otkupljen jer ima vrlo siromašan učinak u Arisu, Bulat isto neće biti, jedino Bernauer bi mogao biti otkupljen pošto vidim da igra gotovo sve utakmice. U svakom slučaju vjerujem da će u 6. mjesecu po povratku posuđenih igrača, s juniorima koji imaju ugovore i sa igračima koji su trenutno ovdje klub brojati sigurno 50 igrača otprilike što je ozbiljna brojka i Bobana i Dabca će čekati ogroman posao na ljeto. Remont će biti izrazito bitan i financijski jer je upitno koliko će biti ponuda za igrače koje se ne vidi u kadru, a za koje se drugi klubovi baš i neće potući, a imaju sigurno dobre ugovore (Perić, Zagorac, Ademi, Bulat, Špikić,...)
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Svi neš spominju šesticu, desno krilo, špicu i lijevog beka, a nitko golmane. Jel mislite da nam treba neka nova opcija umjesto Neve? Filipovića vratiti s posudbe, da ili ne? Kaj ćemo s Čavlinom, u kojoj je on situaciji?
  • Marley
    3.8k
    Jel mislite da nam treba neka nova opcija umjesto Neve?Sibirski plavac
    NE

Filipovića vratiti s posudbe, da ili ne?Sibirski plavac
    Da

Kaj ćemo s Čavlinom, u kojoj je on situaciji?Sibirski plavac
    I mene to zanima. S obzirom da vec duze nije ni na klupi, je li ozljeda ili nesto drugo u pitanju.
  • GOAT
    2.5k
    Ma mislim da smo okej sa golmanima i nije neki prioritet. Ovu sezonu su nam golmani na streljani i teško ih je procijeniti.

Mislim da se trebamo zahvaliti Zagorcu (ne znam koliko on jos godina na skupom ugovoru ima) i izabrati jednog startera između Cavline i Neve te prodati jednog jer nema smisla da propadaju na klupi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.