• Vedraca
    139
    Njemci pisu da je Ljubicic u Utorak trebo da ima medicinski u Unionu. Vec je sve bilo dogovoreno i da je on u zadnji trenutak otkazo to sve. Dalje pisu da je to sve zbog jednog Kluba Koji je dramaticno ispo U zadnjem Kolu Lige Prvaka! To bi trebali biti Mi!!!! Hehe
  • Nolifer
    10.6k
    neka hvala, mislim da je za vecinu navijaca prekrizen kad je otisao kod cigana nakon svega sto je bilo tamo.dinamozivivjecno

Kod nekih nije. Zašto? Pa nije on kriv kaj su ga raubali na krivim pozicijama...
  • Laugreano
    3.9k
    https://www.fussballtransfers.com/a3152391039635719560-koeln-abgang-ljubicic-einig-mit-neuem-klub

Danas pisu da je sa Dinamom sve dogovoreno. U utorak je trebao imat liječnički u Union Berlin, ali je on u zadnji tren odbio.
  • ElDorado
    3.3k
    Brat Robert je otišao samo zbog toga što više nije želio igrati jebenog lijevog beka a u veznoj liniji mu nisu garantirali ništa. A zamislite da smo ove godine igrali s bratom Robertom i Mišićem kao dve šestice? Da li bi nas jebala defenzivna tranzicija? Nekako sumljam.
    I po čemu je Selahi bolji igrač od brata Roberta?!
  • Zagi
    9.5k
    I po čemu je Selahi bolji igrač od brata Roberta?!ElDorado

Jez zna dodati preciznu loptu na 6-7m od sebe.
    Ovaj fula pol metra do metar. Svaki jebeni put. Profesionalni nogometaš...
  • Mr Anderson
    11.4k
    I zna štopat loptu.
  • Droljo
    15.1k
    I takav panj igra ligu puno jaču od naše i klub mu je treći kao i mi. Čudno
  • ElDorado
    3.3k
    i vrijedi duplo više na TMu
  • Orc123
    11.3k
    Kako van se cini veza Selahi, Moro, Ljubicic, Kacavenda, Stojkovic, Mudrazija, Vrbancic?

Po meni ni malo nerealno...jedino bi tu Moro kostao cca 5mil eura...
    Mislim da je ova veza spoj mladosti i iskustva, jako motoricna, a opet puna talenta.
    Defanzivno stabilna, ofenzivno mocna!
    Dao bi sve za ovakav roster u vezi!

Btw. Samo jedan stranac u vezi...eto posto se meni spocitava da sam stranoljubac, a u praksi to nije ni blizu istini.
  • Laugreano
    3.9k
    Ja bi volio da uzmemo Badelja.
  • emreli21
    284
    Moro nerealan, za Vrbancica se bojim da ipak nije ta razina. Selahi nece u Dinamo.
  • Orc123
    11.3k
    moro igra jako malo i definitivno nije nerealan bas kao ni cifra koju bi trazili a bolje kupiti jednog postenog i dokazanog igraca nego 3 koja su mozda za nesto....
    Selahi ce ici tamo gdje mu daju lovu, a posto ce bit slobodan ne vidim probkem da mu se da dobar trogodisnji ugovor jer boljeg nece dobiti u Europi....
  • Eduardo
    23.7k
    Moro kad se bude vraćao u HNL sjedeća destinacija bit će mu Hajduk. U to ne sumnjam niti malo.
  • emreli21
    284
    Ma nerealan. Ne zanima ga povratak u HNL, ni blizu.
  • ElDorado
    3.3k
    Zvone će naći boljeg od Selahija. Sigurno. Vrbančić je Bulat za siromašne. Moro je tovar i neće se vraćati u Dinamo. Ljubičić top pojačanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.