• Sibirski plavac
    4.9k
    Labrović je pri dolasku u Augburg odigrao solidan broj tekmi, a onda pao u drugi plan i evo, zadnja odigrana tekma mu je bila 4. veljače u kupu, a u Bundesligi još u prosincu...
    Kaj velite, ak bi bilo moguće, da se proba njega dovest na nekakvu posudbu?
  • Davieboy86
    425
    Kad smo vec kod naseg broja 1 valjda je i pticama na grani jasno da on nije razina golmana za dinamo niti ikakav upgrade koji cini igrace boljima. Klupa da. Prvih 11 sigurno ne. @Sibirski plavac mislim da ono vise koje dinamo treba nisu golmani razine Labrovica nego vise razine Livakovica. Livi da brani u Augsburga bi bio broj jedan.
  • vjeko1701
    14.1k
    Nekog kvalitete Livakovića ćemo teško opet imati na duže staze. Taman se poklopilo da je imao dovoljno mana pa za njega nisu bili zaiteresirani top klubovi a opet da je imao dovoljno dobru financijsku situaciju da nije pošto poto nakon prve sezone forsirao odlazak bilo di van.
  • BBB ROHOLT
    82
    lik grije klupu u jednom od lošijih klubova budeslige ati bi ga dovodio nama za 1..Kad ćete shvatiti da takvi igrači nisu za Dinamo i da nam samo izvlače lovu iz kase..Nama trebaju pojačanja a ne likovi koji ne mogu braniti u klubu razine Ausburga
  • SAS1987
    17.1k
    kase..Nama trebaju pojačanja a ne likovi koji ne mogu braniti u klubu razine AusburgaBBB ROHOLT

Beljo? :smile:
  • blue heart 72
    2.1k
    Prošle sezone nas je Neva izvukao, ove su nažalost falile te neke "velike obrane". Kaj mislite o Vidovšeku i kolike su šanse da bi njega mogli dopeljati?
  • Fabercaster
    175
    Dinko Horkaš? Brani evo zadnjih 5 tekmi u Las Palmasu i koliko vidim dosta dobre statistike ima, a i naše je dijete.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Apsolutno sam za njega. Samo, koliko je realan?
  • BBB ROHOLT
    82
    on bi nas spasio..hehe
  • Fabercaster
    175
    Vjerojatno su male šanse s obzirom na to da im prvi golman ima 36 godina i operiran je nedavno. Tako da će Horkaš sigurno bit jedinica jedno vrijeme. S druge strane pitanje je brani li mu se u Segundi ako Las Palmas ispadne.

Bit će ovo teško ljeto s obzirom da vjerojatno nećemo imati našu najjaču kariku za dolazak u Dinamo...potencijalno igranje Lige Prvaka.
  • Crni86
    9.6k
    imamo skup takvih igraca sad pa vidimo kako je to proslo. Ne mogu dobit goricu. Ak dolaze radi lp, ne moraju ni doc.

Dinamo ce uz Bobana biti mamac igracima, nemojte se sekirat.
  • Mali dioničar
    17.2k
    brani li mu se u Segundi ako Las Palmas ispadne.Fabercaster

Dobra fora.

22 kluba od kojih su većina bili prvoligaši sa prosjekom posjete 13.200 i 42 zahtjevne utakmice.

11 klubova iliti pola lige ima jaču posjetu nego Dinamo.

Malaga 25.000
    Sporting Gijon 21.000
    Deportivo La Coruna 22.000
    Real Oviedo 20.000

Zbilja bezveze.

Da ne velim da sam ove sezone bio na Levante-Malga i svidio mi se desni bek Levantea.

Dečko lagano otišao u Aston Villu.

https://www.levanteud.com/en/news/el-levante-ud-cierra-el-traspaso-de-andres-garcia-al-aston-villa

Baš bezveze Liga.
  • Mihaljević
    12.5k
    Jel mislite da nam treba neka nova opcija umjesto Neve?Sibirski plavac

Naravno da treba.
  • hardek
    4.4k
    Zbog ovakvih razloga je meni nevjerovatno da Ljubičić želi doći u Dinamo. Cvajta doslovno ima više gledatelja nego većina liga petica. Čak je bilo par kola di je bilo više gledatelja u cvajti nego prvoj bundesligi
  • Paggini
    45.6k
    Ljubičić želi doći u Dinamohardek

Čovjek možda navija za Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.