• Srelee
    126
    Za mene su rjesenje smjene zajeca i te njegove ekipe nece se oni promjenit budi uvjeren u to docepali su se vlasti i ne briga ih postavili su se iznad Dinama.Svaka cast Manenici vidi se da mu je stalo do ovoga svega i vjerujem da tu ima jos takvih ljudi kao on,al sam isto uvjeren da postoji jos Marica,Zajeca i njihovih prijatelja kumova i rodbine kojim je Dinamo samo ubiranje novca.Svi smo mislili dolaskom proljeca na vlasti da cemo gledat idealan Dinamo ali ima kukolja na tim listama i zaposlenicima koliko hoces kojeg treba uklonit pod hitno,nadam se da ce Zvone i Zvone krenut vrlo brzo u cistku.
  • emreli21
    311
    i ja mislim da ne rade dobar posao, ali što ako ih se smjeni? tko su ti novi ljudi koji će popraviti dinamo? novi predsjednik, novi IO? ovi su ljudi na kraju demokratski izabrani, jbg.
  • Srelee
    126
    Neka Boban sad izabere nove ljude s ovima nece nista bolje bit nego cemo i iduce godine tonut u propast
  • emreli21
    311
    ma ne ide to tako prema Statutu, jbg. Nerealno. Nelegalno.
  • Srelee
    126
    Bude li Boban za neciju smjenu ic ce taj iz kluba nece se nitko protiviti Bobanu
  • FelceAzzurro
    370
    Al ga sereš Srele
  • Srelee
    126
    Sta ti je nepravo talijancicu?
  • ElDorado
    3.7k
    Ovdje neki ljudi uopce ne razumiju demokratske procese i procedure
  • Pacho
    837

I jos rekli da je vafl odradio "savrsen prijelazni rok"
  • Srelee
    126
    Sta cu se smiriti,treci u prvenstvu iza onakve 2 ekipe normalno da trazim promjene ovo se dogodine ne smije ponovit previse bi bilo 2 godine za redom
  • vjeko1701
    14.8k
    Broj jedan kako se odnosiš prema drugim forumašima.
  • Srelee
    126
    Prema kome i gdje?
  • LA BOMBA
    222
    Goran Boromisa je tih dana dao dugi intervju za slovenski medij Siol, ako koga zanima.

https://siol.net/sportal/nogomet/sobotni-intervju-goran-boromisa-661531

Bilo je i nekih pitanja oko Dinama.

"Želite morda postati športni direktor Dinama?

Dinamo je Dinamo. To je institucija. A tudi Olimpija je institucija. Tudi mene zanimajo milijonski vhodni in izhodni prestopi, kakršni se dogajajo pri Dinamu. Sem pa prepričan, da bo počasi tudi Olimpija prišla na takšno raven."

Čini mi se da je Boromisa zavolio Sloveniju i da se mu sviđaju radni uvjeti koje ima, gdje nema toliko pritiska i gdje može raditi šta želi i ima ogromne ovlasti u klubu. Mislim da on ne bi došao u Dinamo da bi bio suradnik Bobana ili nekoga, nego bi htio sličnu ulugu koju ima u Olimpiji.

"Se za Raula zanima tudi Dinamo Zagreb? Prejšnji teden ste si v živo ogledali tekmo hrvaškega prvenstva med Gorico in Dinamom.

Tam sem srečal veliko znanih ljudi, tudi novega predsednika uprave Dinama Zvonimirja Bobana. A Dinamo ni moj klub. Moj klub je Olimpija. Dinamo je le klub moje mladosti, pri njem sem odrastel. Iz takratne, moje generacije je nastalo ogromno nogometnih delavcev. Nekaj nas je zdaj športnih direktorjev, nekaj šefov akademij, nekateri so selektorji. No, kar pa zadeva mojo prisotnost na tekmi med Gorico in Dinamom, sem takrat iskreno povedano gledal morebitne okrepitve za Olimpijo."
  • Nogo
    6.2k
    DARIO DABAC u travnju je postao novi sportski direktor Dinama. Donedavno je radio kao glavni skaut prve momčadi, a zaposlen je od prosinca 2023. godine. Do dolaska na mjesto sportskog direktora analizirao je igrače koji su u fokusu kluba i tražio nove za koje bi se trebalo ispostaviti da imaju kvalitetu za dolazak u Dinamo.

Potraga za sportskim direktorom trajala je tjednima nakon smjene Marka Marića. Među kandidatima bili su Španjolac Eduardo Macia i Talijani Filippo Giraldi i Mauro Leo. U Dinamo je potom došao Zvonimir Boban, koji kao novi predsjednik Uprave nije želio stranca za sportskog direktora.

Leo: Bio sam na korak do Dinama. Odlučio sam pričekati novu priliku kad je došao Boban"
    Mauro Leo je 49-godišnji stručnjak koji je bio skaut u Romi, Juventusu, Interu, Espanyolu, Trapaniju i Novari te direktor u Romi. U intervjuu za TuttoMercato potvrdio je kako je bio blizu dolaska u Dinamo.

"Prije mjesec dana bio sam na korak do dolaska u Dinamo. Imao sam usmeni dogovor s predsjednikom Velimirom Zajecom i Upravom, ali kad je u klub ušao Boban, odlučio sam pričekati neku novu priliku iako sam bio zahvalan na ukazanom povjerenju", rekao je Leo.

Leo je u prosincu 2023. na Instagramu objavio fotografiju s Bobanom i napisao: "Jako sam sretan kad god sretnem Zvonimira Bobana. Hvala, šampione."

Leo je bez posla otkako je u lipnju 2024. napustio Romu. Na pitanje što je radio tijekom pauze, rekao je: "Pohađao sam FIFA-in tečaj za sportski menadžment. Imao sam sreću što su me odabrali jer primaju samo 40 ljudi: generalnih, financijskih i sportskih direktora. Nakon tri godine u Romi želio sam se dodatno usavršavati jer je riječ o elitnom programu i to mi je bila prilika za širu profesionalnu nadogradnju."

O radu u talijanskom nogometu izjavio je: "Stalno učim uz ljude s međunarodnim iskustvom. Imao sam priliku steći i usavršiti vještine koje su potrebne modernom sportskom direktoru."

Podsjetimo, Boban je radio u FIFA-i i UEFA-i te bio sportski direktor u Milanu, pa će sigurno utjecati na sportski segment Dinama i dovođenje te prodaju nogometaša.

Index
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.