• vjeko1701
    13.7k
    unistili jos jedan blagdan u nizu kao i danasnji dan tako da sam zapravo ravnodusan postao, nek ide sve u kurac bit ce kak bude sad je gotovo,, ak bude jogurt 2 bit ce i to je to.E46

Koja drama...ovo će biti teško nadmašiti.
  • E46
    1.3k
    da zbljuvao sam se jer je lik nagraden za svoj (ne)rad od kad je skaut dovedeni su prosjecni igraci razine istre a za to je nagrađen pozicijom SDa. Ako mi sad kazes da nije on kriv za te sve beskorisne igrače onda je uhljeb jbg a sad je dobio nagradu za uhljebljivanje zbog tog papira koji eto ima.
  • E46
    1.3k
    sprdaj se ti kolko hoces al to je tako, meni je Uskrs i danasnji dan unisten. Hvala svim akterima.
  • vjeko1701
    13.7k
    Nijedne sekunde nije bila sprdnja.
  • dmil
    612
    da ne odgovaram pojedinacno, Dabac je doveo, po pricama na forumu Kanenka i Ogiwaru, koji su bili flopovi, to je toliko o njegovim dosadanjem angazmanu

sto se Bobana tice podrzavam covjeka, ali mi se ovo cini kao opet lutanje sa sportskom politikom, trazi se strani SD 2mjeseca i onda se dogovori Boban koji je de facto SD, ali nije SD, ali za SDa koji zapravo isto nece biti SD se postavi lik koji je bio Maricev intimus i nema povijest dobrih pojacanja.

Opet ponavljam Boban ima max kredita zasad, ali ne treba sve gledati kroz ruzicaste naocale, samo zasad vidim lutanje, kojem se nadam da je sada kraj
  • ElDorado
    3.1k
    Kaneko i Ogiwara imaju veze sa Šimicem sasvim sigurno. Sumnjam da je tu taj Dabac mogao nesto. Al uglavnom mozemo ispisati sad 30 strana i nist necemo pametno zakljucit. Tek ce predstojeci dogadjaji pokazat di smo i sta smo
  • mrgud
    399
    Nadao sam se Boromisi
  • NB86
    16.5k
    Totalno lutanje, razgovaraš dogovoris navodno stranog sda i onda odustanesE46

Kasnis tjedan dana s ovim upisom, pa doveden je boban umjesto stranog sd-a, ovo danas potpuno nebitna odluka u tom kontekstu, ili se lutalo kad se dovelo bobana ili je dobra odluka dat mu odrijesene ruke makar on postavio dabca za desnu ruku
  • BBB Mataa998
    2.3k
    @E46 Jel se vezes opet pred Maksimirom i strajkas glađu ili si prekinuo strajk da se najedes na Uskrs?
  • E46
    1.3k
    moglo se dovesti Boromisu i da on Boban zajedno surađuju i da jednom kad bobanu dopizdi raditi taj posao Boromisa preuzme.
  • vjeko1701
    13.7k
    Tu se slažem, sad bi mi Boromisa bila odlična opcja da radi pod Bobanom i da kroz određeni period sve više preuzima uzde.
  • NB86
    16.5k

Moglo se a mozda boromisa ne zeli bit samo asistent a boban planira bit sportski direktor
  • Mathiasovi Chageri
    4.7k
    Došao sam samo zbog komentara ovdje čim sam vidio objavu kluba i nisam se razočarao.

Choose your fighter u ovoj temi:

IMG-6448.jpg
  • Crni86
    9.5k
    tu je samo jedno upitno, samostalnost tog sd-a. Ja mislim da Boromisa ima slobodne ruke po pitanju cijele sportske politike u Olimpiji, njemu bi ovo bio korak nazad. Isto tako i za svakog drugog iole ozbiljnog sportskog direktora.

Svakako ucio bi uz Bobana, ali opseg posla bi mu bio puno manji i manje samostalniji.

Ja sam se samo nadao nekom mladem, recimo steta sta je Mikic zavrsio u Mariboru.
  • vjeko1701
    13.7k
    A gle, slobodne ruke u Olimpiji pa onda doći kao desna ruka Bobana u Dinamu da bi kroz par godina došao i ovdje do slobodnih ruku. Možda u početku korak nazad ali uz potencijal dva koraka naprijed.

Al nije poanta Boromise samog nego ipak nekog tko bi mogao izrasti u samostalnog SD-a. Ovo je popunjavanje mjesta operativcem gdje smo u slučaju podbačaja opet na 0.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.