• Srelee
    71
    Za mene su rjesenje smjene zajeca i te njegove ekipe nece se oni promjenit budi uvjeren u to docepali su se vlasti i ne briga ih postavili su se iznad Dinama.Svaka cast Manenici vidi se da mu je stalo do ovoga svega i vjerujem da tu ima jos takvih ljudi kao on,al sam isto uvjeren da postoji jos Marica,Zajeca i njihovih prijatelja kumova i rodbine kojim je Dinamo samo ubiranje novca.Svi smo mislili dolaskom proljeca na vlasti da cemo gledat idealan Dinamo ali ima kukolja na tim listama i zaposlenicima koliko hoces kojeg treba uklonit pod hitno,nadam se da ce Zvone i Zvone krenut vrlo brzo u cistku.
  • emreli21
    272
    i ja mislim da ne rade dobar posao, ali što ako ih se smjeni? tko su ti novi ljudi koji će popraviti dinamo? novi predsjednik, novi IO? ovi su ljudi na kraju demokratski izabrani, jbg.
  • Srelee
    71
    Neka Boban sad izabere nove ljude s ovima nece nista bolje bit nego cemo i iduce godine tonut u propast
  • emreli21
    272
    ma ne ide to tako prema Statutu, jbg. Nerealno. Nelegalno.
  • Srelee
    71
    Bude li Boban za neciju smjenu ic ce taj iz kluba nece se nitko protiviti Bobanu
  • FelceAzzurro
    342
    Al ga sereš Srele
  • Srelee
    71
    Sta ti je nepravo talijancicu?
  • ElDorado
    3.2k
    Ovdje neki ljudi uopce ne razumiju demokratske procese i procedure
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.