• Fan
    974
    Logična odluka da dođe netko doslovno iz unutarnjih rezervi. Nema pretjerane panike jer će lik na toj funkciji bit nebitan, apsolutno svi znamo tko je glavni. Jedino što nam može bit žao je da nije postavljen netko kompetentan eventualno za budućnost, da se uči sa Bobanom, al eto.

Sad kad je to gotovo, baš bi me zanimala točna imena tko je sve bio u tom završnom krugu razgovora prije nego je Boban došao i sve se bacilo u smeće...
  • masacusec
    5.2k
    Ajmo ovako posložiti stvari...prestati slijepo vjerovati Bobanu i apriori prejudicirati Bobanove odluke, tipa "ak je Boban tak rekao, mora da je dobro" i sl. Naravno, sve sam ga ove godine čekao i jedva dočekao, i veliki sam optimist svezi njegove, nadam se duhogodišnje vladavine u Dinamu. No, sad taj ostvareni san postaje realnost te treba opravdati svu ovu euforiju konkretnim učincima i postupcima koji se valoriziraju i manifestiraju na koncu, na samome terenu...Zvone, veliki kredit imaš kod svih navijača Dinama, no taj kredit treba shvatiti vrlo ozbiljno.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Ovo je samo potvrda onoga što smo znali svi,da Boban donosi sve bitne odluke. Ja sam se nadao Boromisi ,međutim ovo je nekako najlogičnije riješenje. Čovjek ima licencu za obavljati tu funkciju . Idemo dalje
  • Dudu9
    1.6k
    pa ako nam novi SD nema neku odgovornost itd, sve ce Boban, pitanje zašto onda uopće postavljat SD?
  • GeneralNapoleon
    1.4k

Kao sto je vec sigurno bilo receno, iz razloga da se Bobana rastereti. Covjeka koji ce radit operativu. A za to nije potrebno top ime. Sve bitne odluke ce donositi Boban a SD ce mu biti samo produzena ruka. Potpuno logicno i ocekivano da to onda bude netko kao Dabac.
  • Dadox
    178
    Nije stvar odgovornosti.Treba li Boban,kao predsjednik uprave i čovjek koji će raditi strategiju obilaziti treninge prve ekipe ili mlađih uzrasta? Razgovarati sa svakim tatom ili menađerom? Naravno da ne treba i da to može raditi netko kao Dabac koji će nominalno biti SD,ali neće stvarati strategiju kluba nego ju provoditi.
  • El Madrigal
    297
    Ja dajem Bobanu godinu dana, to je minimum da se poslozi neka sportska priča, da se vidi u kojem smjeru se ide, kako funkcionira prva, druga momčad, kako se razvijaju igrači na posudbama, napreduje li škola, ima li na vidiku materijala za prvu momčad, igranje u Europi, HNLu, kupnje - prodaje igrača, trener prve momčadi i svi ispod.... Što ne znači, kao što se uglavnom svi slažemo, da neke odluke nisu podložne kritikama ili preispitivanju. Međutim, ništa ne ide preko noći. Strategija može biti napravljena do 01. lipnja, ali da se ona sprovede u djelo i vide konkretni rezultati, treba proći vremena.
  • Olmic
    4.5k
    Dabac se dan prije imenovanja u sd bojao da ce dobit otkaz jer je mislio da ce ih Boban sve pomest, ali sta je zadrzalo Dabca?
    Zadrzalo ga je da je on kao sef skautske sluzbe dao negativno misljenje i za Mmaea i za Cordobu, ali je vrli bivsi sd Maric to ignorirao
  • Maximo
    769

Čistačica toi-toia
  • Srelee
    79
    Nista cudno za Marica kakav ego manijak,moglo se to vidit na prvoj tribini kad je bez trunke srama odbijao rec da je pogrijesio po njemu je sve idealno bilo onda ga je se trebalo rjesit za sva vremena.
  • Crni86
    9.6k
    a sta cemo sa IO-om i Zajecom u toj prici? Oba posla su vjerojatno preko granice koju su trebali odobriti.
  • Srelee
    79
    Krivi su i oni jednako kao i on trebali bi napustit klub koje se pitao za sportsku politiku ove godine.Ocito je da ima vise struja u odborima koji su bili za Marica a neki za Bjelicu da sam na Bobanovom mjestu odmah bi urucio otkaze ovima sto su Marica podrzavali u njegovim ludostima
  • Crni86
    9.6k
    mene vise smeta, sta ta tijela i osobe ne priznaju svoju gresku. Zajec i dalje brani tog egomanijaka i to je najveci problem. Bez da si svjestan da si pogrijesio ne mozes niti poboljsat se. Jedino je uprava na celu s Manenicom pricala da se sjebalo.

Boban ne moze nikome dat otkaze od njih kad su demokratski izabrani. Na kraju mislim da otkaz i nije krajnje rjesenje vec je rjesenje da svatko od njih bude maksimalno samokritican prema svojem radu i to popravi u buducnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.