• Rex Ramae
    3k
    Ocito je da su tovari glasali jer tko zeli Bilica za trenera Dinama, taj ne zeli dobro Dinamu.
  • Fan
    954
    E trovači, evo vam par momenata pa udarajte po tome:

A) Boban zvao Biscana, jel on toliko sposoban uopce, jesmo se sjebali sto smo ga toliko zazivali???
    B) I Biscan nas odjebao, eto kakav smo klub postali!!!

Mozete jedno od dvoje, mozete oboje, kako vam pase
    Paggini

Veliki respekt prema Bobanu i od mene još ima puuuuno kredita, ali iskreno, šokiran sam što je zvao Bišćana. I ne znam zašto bi to bio problem reći? Ok, nekome je možda Bišćan i dobar, al generalno sam dojma da većina ne bi bila zadovoljna njegovim povratkom, uključujući mene.
    Kakav smo nogomet tada igrali, bio je bolji nego sad, definitivno, ali i dalje, po meni, dosta loš, sa boljom ekipo. i uigranijim igračima nego sad.
    Moje povjerenje u Bobana nije poljuljano, vjerujem u njega i njegovu ideju, ali za mene je ova odluka blagi minus.
  • OsamŠest
    4.8k
    Bilić, po stilu igre, ne bi trebao spadati u skupinu trenera kakvog traži Boban. Vjerojatno ni on sam ne razmišlja o Dinamu.
  • Sajla
    8k
    kad bi zbilja doveli Bilića za trenera, mislim da bi to bilo u pokušaju vraćanja Modrića pošto ga je on vodio u reprezentaciji i tamo su imali dobar odnos. a vraćanje Modrića vidim kao kopiju vraćanja Ibre u Milan - može pomoći igrački, ali uz to je i autoritet u svlačionici, na terenu, prema sucima, marketinški magnet itd.
    u tom svjetlu Bilića ne gledam samo kao nekoga tko bi trebao slagati taktiku ili voditi pripreme, treninge i utakmice već kao dio većeg paketa. u svakom slučaju, jedan veliki "što bi bilo kad bi bilo" i baš me zanima kako će to na kraju ispasti.
  • Dadox
    159
    Od silne dinamovštine špekulira se s Bilićem.Hvala,ali ne hvala!
  • Pacho
    487
    Iz njihovog je brloga nazalost izasao dobar broj ozbiljnih trenera i ja ne bi nikoga od njih otpisao samo radi toga sto je tovar.
  • ElDorado
    3.1k
    Bilić je bio solidan izbornik, ali nikakav trener
  • Dadox
    159
    od Ivića na ovamo ne pamtim nekog njihovog takvog kapaciteta.Meni osobno to smeta,ako je Hrvat i nije mu Dinamo prvi klub.Pogotovo,ako se radi o Hajduku.Siguran sam da imamo i “svojih” takvih jednako dobrih.
  • Facke
    5.7k
    Ak ima 1% sanse dovesti Bilica za trenera ja bi to probal napraviti. Slaven Bilic je po mene jake dober trener. Jake mi se svidale kak je (vecinom) vodil reprezentaciju , njeguv rad u West Hamu , uvel je West Brom u Premiere ligu s jake dobrem nogometen. Dost njegovih utakmica sam pogledal. Slaven Bilic je iste pojava, prava faca i sigurne bi imel veliki autoritet v ekipe. Navek je s velikem postovanjem govoril o Dinamu i uopce ne vidim problem v tomu kaj je Hajdukovec. I neki nasi bivsi igraci su igrali za Hajduk ili bili nekad za Hajduka. Treba te gledeti s sportske strane a ne kroz rivalstve.
  • IceMan
    2.8k
    Bilić je gospodin i jako ga cijenim, al mislim da su šanse minimalne da on dođe za trenera.

Kao što su minimalne za Terzića il Kovača…

Puno smo dobrih trenera jednostavno prelagano potrošili u posljednje vrijeme, i zaista je izbor sužen.

Neznam kakva je situacija oko Keka, nekako se jako malo spominje što nije bila baš praksa u posljednje vrijeme … :chin: :grin:
  • austrijanac
    6.4k
    Bilić zadnje 4 godine truba od vođenja klubova, te nikakav moderan nogomet.

Ne kužim opcinjenost njime ovdje kao da se radi o ne znam kome.
  • Nolifer
    10.5k
    Ma kakav tovar bilić, neka njega tamo u Splitu. Prije bih uzeo Dinamovca Jovičevića, nego njega...
  • JMastermind
    585
    načelno se slažem s tobom, ali znaš kakvi su oni.

Iste sekunde bi počeli sa "nemate svojih trenera pa morate uzimati naše"... Možeš misliti medijskog sranja s tim narativom, takve bljuvotine mi se nikako ne da slušat.
  • vlatkomarkovic
    801
    Mislim da treba biti realan, Bilic nema šanse da dođe. Mislim on bi po meni definitivno bio top izbor i mislim da on na nekoj osobnoj razini protiv Dinama nema ništa. No čovjek živi u Splitu, ima love ko pljeve, djeca su mu dolje, može naći još brdo dobrih poslova do kraja karijere i bez i sa Dinamom. Šta njemu treba da mu kreteni teroriziraju svakodnevnicu nakon Dinama. Mislim da će nam trener i SD biti ljudi koji se trenutno ne spominju uopće po medijima.
  • Mihaljević
    12.4k
    Zvone mora biti glavni i uz njega nam sportski direktor nije potreban, pogotovo ne džabalebaroši poput Macie, Neppea i sličnih.

Potreban nam je samo trener koji se razumije u Dinamo, koji će davati mladim igračima šansu i trener kojem će se dati minimalno sezonu da se dokaže, a ne sve na njega svaljivati nakon prvog kiksa. Ako takav ne postoji u Hrvatskoj (što čisto sumnjam), treba dovesti nekog sa CV-om Red Bulla, Barcelone, Ajaxa i sličnih razvojnih klubova.

Bilić je jedan od najpametnijih ljudi u Hrvatskoj, ali njegovo vrijeme je prošlo, i takvi njemu slični nemaju ambicije i budućnost Dinama zanima, samo dok su treneri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.