• Rex Ramae
    3.2k
    Ocito je da su tovari glasali jer tko zeli Bilica za trenera Dinama, taj ne zeli dobro Dinamu.
  • Fan
    1.1k
    E trovači, evo vam par momenata pa udarajte po tome:

A) Boban zvao Biscana, jel on toliko sposoban uopce, jesmo se sjebali sto smo ga toliko zazivali???
    B) I Biscan nas odjebao, eto kakav smo klub postali!!!

Mozete jedno od dvoje, mozete oboje, kako vam pase
    Paggini

Veliki respekt prema Bobanu i od mene još ima puuuuno kredita, ali iskreno, šokiran sam što je zvao Bišćana. I ne znam zašto bi to bio problem reći? Ok, nekome je možda Bišćan i dobar, al generalno sam dojma da većina ne bi bila zadovoljna njegovim povratkom, uključujući mene.
    Kakav smo nogomet tada igrali, bio je bolji nego sad, definitivno, ali i dalje, po meni, dosta loš, sa boljom ekipo. i uigranijim igračima nego sad.
    Moje povjerenje u Bobana nije poljuljano, vjerujem u njega i njegovu ideju, ali za mene je ova odluka blagi minus.
  • OsamŠest
    5.3k
    Bilić, po stilu igre, ne bi trebao spadati u skupinu trenera kakvog traži Boban. Vjerojatno ni on sam ne razmišlja o Dinamu.
  • Sajla
    9.2k
    kad bi zbilja doveli Bilića za trenera, mislim da bi to bilo u pokušaju vraćanja Modrića pošto ga je on vodio u reprezentaciji i tamo su imali dobar odnos. a vraćanje Modrića vidim kao kopiju vraćanja Ibre u Milan - može pomoći igrački, ali uz to je i autoritet u svlačionici, na terenu, prema sucima, marketinški magnet itd.
    u tom svjetlu Bilića ne gledam samo kao nekoga tko bi trebao slagati taktiku ili voditi pripreme, treninge i utakmice već kao dio većeg paketa. u svakom slučaju, jedan veliki "što bi bilo kad bi bilo" i baš me zanima kako će to na kraju ispasti.
  • Dadox
    346
    Od silne dinamovštine špekulira se s Bilićem.Hvala,ali ne hvala!
  • Pacho
    1.3k
    Iz njihovog je brloga nazalost izasao dobar broj ozbiljnih trenera i ja ne bi nikoga od njih otpisao samo radi toga sto je tovar.
  • ElDorado
    4.1k
    Bilić je bio solidan izbornik, ali nikakav trener
  • Dadox
    346
    od Ivića na ovamo ne pamtim nekog njihovog takvog kapaciteta.Meni osobno to smeta,ako je Hrvat i nije mu Dinamo prvi klub.Pogotovo,ako se radi o Hajduku.Siguran sam da imamo i “svojih” takvih jednako dobrih.
  • Facke
    6k
    Ak ima 1% sanse dovesti Bilica za trenera ja bi to probal napraviti. Slaven Bilic je po mene jake dober trener. Jake mi se svidale kak je (vecinom) vodil reprezentaciju , njeguv rad u West Hamu , uvel je West Brom u Premiere ligu s jake dobrem nogometen. Dost njegovih utakmica sam pogledal. Slaven Bilic je iste pojava, prava faca i sigurne bi imel veliki autoritet v ekipe. Navek je s velikem postovanjem govoril o Dinamu i uopce ne vidim problem v tomu kaj je Hajdukovec. I neki nasi bivsi igraci su igrali za Hajduk ili bili nekad za Hajduka. Treba te gledeti s sportske strane a ne kroz rivalstve.
  • IceMan
    3.1k
    Bilić je gospodin i jako ga cijenim, al mislim da su šanse minimalne da on dođe za trenera.

Kao što su minimalne za Terzića il Kovača…

Puno smo dobrih trenera jednostavno prelagano potrošili u posljednje vrijeme, i zaista je izbor sužen.

Neznam kakva je situacija oko Keka, nekako se jako malo spominje što nije bila baš praksa u posljednje vrijeme … :chin: :grin:
  • austrijanac
    7.1k
    Bilić zadnje 4 godine truba od vođenja klubova, te nikakav moderan nogomet.

Ne kužim opcinjenost njime ovdje kao da se radi o ne znam kome.
  • Nolifer
    11.3k
    Ma kakav tovar bilić, neka njega tamo u Splitu. Prije bih uzeo Dinamovca Jovičevića, nego njega...
  • JMastermind
    727
    načelno se slažem s tobom, ali znaš kakvi su oni.

Iste sekunde bi počeli sa "nemate svojih trenera pa morate uzimati naše"... Možeš misliti medijskog sranja s tim narativom, takve bljuvotine mi se nikako ne da slušat.
  • vlatkomarkovic
    1.4k
    Mislim da treba biti realan, Bilic nema šanse da dođe. Mislim on bi po meni definitivno bio top izbor i mislim da on na nekoj osobnoj razini protiv Dinama nema ništa. No čovjek živi u Splitu, ima love ko pljeve, djeca su mu dolje, može naći još brdo dobrih poslova do kraja karijere i bez i sa Dinamom. Šta njemu treba da mu kreteni teroriziraju svakodnevnicu nakon Dinama. Mislim da će nam trener i SD biti ljudi koji se trenutno ne spominju uopće po medijima.
  • Mihaljević
    13k
    Zvone mora biti glavni i uz njega nam sportski direktor nije potreban, pogotovo ne džabalebaroši poput Macie, Neppea i sličnih.

Potreban nam je samo trener koji se razumije u Dinamo, koji će davati mladim igračima šansu i trener kojem će se dati minimalno sezonu da se dokaže, a ne sve na njega svaljivati nakon prvog kiksa. Ako takav ne postoji u Hrvatskoj (što čisto sumnjam), treba dovesti nekog sa CV-om Red Bulla, Barcelone, Ajaxa i sličnih razvojnih klubova.

Bilić je jedan od najpametnijih ljudi u Hrvatskoj, ali njegovo vrijeme je prošlo, i takvi njemu slični nemaju ambicije i budućnost Dinama zanima, samo dok su treneri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.