• Jaro
    9.7k
    Tomića je za pomoćnika u Kini doveo veliki Sven Goran Ericsson od kojeg je sigurno dosta naučioSibirski plavac

vidis ovo nisam pojma imao...
  • Chempers
    531

Tomic nosi propuh u obrani, to kao da se zaboravilo. Ne treba nam takav trener s kojim nećemo ništa napraviti u Europi. Mi moramo vratiti primat u HNL-u al nećemo valjda biti zadovoljni s tim da opet budemo prolaznici u Europi.

Opcije su jako tanke ako samo domaći dolaze u obzir. To je pogrešno po meni. Nama većina ekipe treba biti domaća i onda neće biti problema. Kvalitetan trener izvana se može prilagoditi okruženju u koje dođe, hrpa polovnih igrača ne može i tu je bio naš problem.

Ako ipak bude domaći onda ne vidim bolje i realnije opcije od Sopica ili Jovicevica. Ne vjerujem da je Kovacevic trener za Dinamo.
  • Droljo
    14.8k
    Ja ne razmem kaj većina vas vidi u sopiću osim što je 'luđak'. Kakvu je to igru rijeka ili gorica imala? Šta su u europi napravili? Po meni je on galamdžija i slab trener. Uostalom i vodio je dinamo već...
  • ElDorado
    3.1k
    Sopić i Boban ne idu uopće u istu rečenicu prije svega. Zato bi bilo dobro da ga se prestane spominjati u ozbiljnim kombinacijama
  • austrijanac
    6.4k
    Biscan mi je bio jedini zicer od Bobana.

Sva ostala imena koja se vrti mislim da su više naklapanja nego ikakva istina.

Nemaju novinari nikaj...
  • Efes Pilsen
    10.6k
    Pa to je Bjelica stil, ali svjezi Bjelica bez repova :blush: Pragmaticno s armiranom obranom, nista novoga, samo da bi to funkcioniralo njemu treba europskog iskustva.
  • Pacho
    486
    Mozda i Pusic bude slobodan, jer Sahtar vjerojatno nece biti prvak.
  • Sibirski plavac
    4.7k
    Ako ipak bude domaći onda ne vidim bolje i realnije opcije od Sopica ili Jovicevica. Ne vjerujem da je Kovacevic trener za Dinamo.Chempers

Ne vidim po čemu je Sopić više "trener za Dinamo" od Kovačevića izuzev činjenice da je veći Dinamovac. Kovačević čudo radi sa Slaven Belupom koji je bio na dnu prije njegovog dolaska, igraju ponajbolji nogomet u ligi i još u šansi da uzmu prvi veći trofej u povijesti kluba. Ako Kova mazne Riječane i uzme kup, mislim da referenca za trenera Dinama između njega i Sope svakako ide na njegovu stranu. Sopa je ok trener, dobro je vodio Rijeku, spasio Goricu od ispadanja, ali već sam ranije naveo, čak je i Tomić kojem se zamjera da mu "ekipe primaju puno golova i da nije neki trener" imao gotovo identičan postotak pobjeda na klupi Rijeke kao i Sopa, a o činjenici da je on s Loksom bio drugi i igrao finale kupa dok je ovaj drugi sačuvao Goricu od ispadanja ne moram ni pričati.

Svakako smatram da Dinamo treba ciljati na jača imena, bilo domaća ili strana. E sad, možemo li ubosti neko takvo ime i tko će to biti?
  • Fabercaster
    141
    Od navedenih najviše argumenata po meni ima Jovičević

Radio je već radio u omladinskoj školi Dinama i kao trener Dinama. Trenutno vodi Ludogorets koji je u Bugarskoj nešto kao mi ovdje. Iako se nisu proslaviili u Europa Ligi, nijedna ekipa ih nije razbila. Svi porazi su bili na max 2 gola razlike.

Očito dobro zna balansirati s postavkama između Europe i domaćeg prvenstva, što je opet nešto što i nama treba.
  • Chempers
    531

S ovim zadnjim se skroz slažem.

Sad što se tiče Kovacevica i Sopica, meni je najveći argument kontra Kovacevica razina klubova koje je vodio. Voditi Rijeku i Slaven nije ni približno isto, koliko god tu Slaven igrao ok nogomet itd to je ipak klub koji je max četvrti i nipošto više od toga. To što u ovoj jadnoj ligi igraju malo dopadljiviji nogomet od ovog ostalog krša mi ne može biti dovoljno jak argument za preuzimanje Dinama.

Sopic je u toj Rijeci imao puno bolju sezonu nego bilo tko u ligi ove godine, baš su imali zdrav pobjednički mentalitet i tek u zadnjih par kola su se slomili nakon velikog niza Dinama. Ako se itko u HNL-u dokazao kroz manje klubove onda je to on.
  • Crle
    906
    Ne znam što nije dobro u CV-u od Kovačevića? Finale kupa (možda i osvoje) i valjda treče mjesto sa Slavenom u ligi od kada je došao?

Plus još kako je igrao Varaždin dok je on bio tamo je samo dokaz da čovjek očito zna što radi.
  • Droljo
    14.8k
    Ako Kova mazne Riječane i uzme kup, mislim da referenca za trenera Dinama između njega i Sope svakako ide na njegovu stranu.Sibirski plavac

Onda treba krznara vratit. Mazno je Tottenham.
  • rokikaciga
    875
    Tomic kao osoba ne pase u Dinamo. I nikad mi nece biti kandidat za Dinamo. I nije kvaliteta kao trener za Dinamo.

Od hnlovaca Kovacevic, Garcia i Cabraja.
  • Liks90
    2.7k
    Pamic bi nam dobro došao…
  • marcio amoroso
    40.9k
    Zrinjski&Sarajevo, apsolutno, ostala dva upitno.Peškaman

Bez uvrede, vidim da pratiš tu ligu dosta i očigledno imaš visoko mišljenje o njoj, ali ja ligu u kojoj je Ticinovic u top tri igrača, u kojoj Fran Topić dominira i sa kojom se Bilbija sprdao godinama ne uzimam za ozbiljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.